Inför helgen

Fredag:
 
Femman:
 
BKW-Simlångsdalens IF kl 19:00, Wallevi
 
BKW slog Lidhult borta med 3-0 i förra omgången. Simlångsdalen föll mot Böljan med 2-1. BKW kan nu ställa upp med ett något mer ordinarie lag än sist. Bl a finns viktige Emil Gustafsson med i truppen i gen.
 
Sexan:
 
FF Serbiska-YBK kl 18:30, Halmstad Arena
 
YBK slog SIF med 4-1 i förra omgången. Serbiska lämnade WO mot HIS. Jag tror att detta är en match som YBK har hyggliga chanser att vinna. Om inte Göran Medjed är med i Serbiska och skojar för mycket.
 
Lördag:
 
Elitfyran:
 
LFK-Kungsbacka IF kl 15:00, Glänningepark
 
Båda lagen kommer från usla insatser och 4-1-förluster. LFK från mötet med Alet och Kungsbacka från match mot Varberg. LFK har åter fem poäng upp till Snöstorp/Nyhem i topp. Kungsbacka liger två poäng före LFK. Mycket viktigt att vinna för LFK om man vill ha med toppstriden att göra alltså. Besart Mazreku och Tobias Lundgren åter i LFK efter avstängningar.
 
Femman:
 
LTIK-GIF/VIF kl 14:00, L:a Tjärby IP
 
Hett derby i femman mellan grann- och samarbetesklubbarna (VGLT) LTIK och GIF/VIF. LTIK slog KIK med 2-1 i förra omgången. GIF/VIF föll mot K/HFF med 3-2 i sin senaste match. LTIK får sedan förra matchen klara sig utan vice kaptenen Håkan Karlsson (kapten Emil Olsson missar som bekant våren pga knäskada). Håkan beger sig till Ukraina tidigt på lördagen. Det troliga är att Daniel Hellsten tar bindeln i Karlssons ställe. GIF/VIF ställer upp med samma trupp som mot K/HFF, men gör ett par förändringar offensivt i startuppställningen.
 
K/HFF-Getinge IF kl 12:00, Hishults IP
 
K/HFF slog GIF/VIF med 3-2 i sin senaste match. Getinge föll mot samma lag med 5-1. K/HFF förlorar väl inte på Hishults IP nu heller.
 
Sexan:
 
IS Örnia-SBK kl 13:00, Alevallen
 
SBK förlorade mot Vapnö med 3-0 i förra omgången. Örnia förlorade mot Haverdal med 4-1. Lär bli en jämn match. Vinst med uddamålet på något håll skulle inte förvåna.
 
Kurdiska IF-VBoIS kl 14:00, Halmstad Arena
 
VBoIS kommer från 5-1-vinsten mot Sennan/Sperlingsholm. Kurdiska slog Gullbrandstorp med 3-0 i förra omgången. Nu är det upp till bevis för BoIS att visa att förra veckans storvinst mot bra motstånd inte var en tillfällighet utan rejäl islossning som spänner över en längre period.
 
Söndag:
 
Fyran:
 
RGIF-Skrea IF kl 14:00, Björkvallen
 
Hyperviktig match för RGIF. Förlust mot Skrea och man ligger pyrt till. Vid vinst klätttrar RGIF förbi Skrea och troligen åter över strecket. Skrea har bara en vinst och den tog man i förra omgången då man något överraskande slog Norvalla med 3-2. RGIF står fortfarande utan seger och i förra omgången blev det bortaförlust mot Onsala med 2-1. 
 
//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Walldia-Simlångsdalen 1-52012-06-08 @ 21:33:36
Postat av: Anonym

Hur gick lördagens matcher?=)

2012-06-09 @ 16:14:20
Postat av: Anonym

K/HFF-Getinge IF 1-0 ( Mikael Alm 1-0 )

2012-06-09 @ 16:17:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0