Resultat söndag:

Fyran:

RGIF-Skrea IF 1-3 (1-1)
Mål RGIF: Oskar Nilsson

RGIF föll i den viktiga hemmamatchen mot bottenkollegan Skrea. RGIF har fortfarande inte vunnit i seriespelet i år och det ser onekligen dystert ut. Giffen är alltid med i matcherna och så även denna gång. Det var en mycket jämn och fysisk match som utspelades på Björkvallen. Skrea tog ledningen efter bara två minuter. RGIF kvitterade kort därefter på hörna genom Oskar Nilsson. 1-1 stod sig till paus. I andra tog det bara ett par minuter innan det small igen. 1-2 till Skrea genom lagets kapten och specielle målskytt, duktige forwarden Mats Brorsson. RGIF tryckte på för en utjämning men kom aldrig närmre än Dino Karupovic skott från håll som tog i ovansidan på ribban. Skrea avgjorde matchen på ett turligt sätt med dryga tio minuter kvar att spela. Dystert för RGIF, som känns för uddlösa framåt. Hemmalaget saknade Mats Lindström, Marcus Kjellsson och Visar Demaj. De saknades verkligen. Det är spelare som kan göra det lilla extra och bryta mönstret. För tillfället känns Giffen bara stabila utan spets och tydligen räcker det inte till poäng. Det återstår dock mycket av serien och RGIF får se till att göra en kanonhöst.