Resultat måndag:

Fyran:

Rinia IF-RGIF 1-3 (1-1)
Mål RGIF: Dino Karupovic 2, Simon Tideman

RGIF tog en sensationell seger borta mot Rinia. Sensationell var den inte bara för att det var mot tabelltrean eller för att det var fjärde matchen i rad med poäng. Utan mer beroende på att RGIF saknade i princip samtliga tongivande spelare. Patrik Philipsson (skadad), Oskar Nilsson (skadad), Johan Nilsson (jobb), Vedad Karupovic (bortrest), Mats Lindström (skadad), Marcus Kjellsson (avstängd). "Skrapet" som blev över lyckades dock samla krafterna och man tog en rättvis botaseger med 3-1. Samtliga spelare som deltog tog för sig och klev fram. 1-0 till RGIF gjorde Dino Karupovic i den 13:e matchminuten. I den 38:e minuten kvitterade Rinia. Tio minuter in på andra halvlek återtog RGIF ledningen då Simon Tideman sköt bollen i mål efter en hörna. Dino Karupovic avgjorde tillställningen i minut 77 då han gjorde sitt andra och RGIF.s tredje mål, 1-3.