Femman:

KIK-BKW 1-5 (1-2)
Mål KIK: Simon Andersson
Mål BKW: Manfred Walldén 2, Daniel Nilsson, Kenan Rahmadani, Robert Andersson

En till stora delar jämn match där BKW:s effektivitet fällde avgörandet. KIK var faktiskt det något bättre laget i första halvlek, ändå ledde BKW med 2-1 i paus. I tydliga målchanser var det 3-1 till KIK. Daniel Nilssons 1-0 till BKW kan knappast räknas till en målchans. Det var en rensning från dryga 60 meter som olyckligt studsade över KIK:s målvakt Joachim Bondesson, som efter flera starka insatser nu hade en mindre lyckad afton i hemmaburen. Underbart mål av Derek! Simon Andersson kvitterade till 1-1 innan Manfred Walldén dundrade in 2-1 till BKW efter ett genombrott. I andra utökade BKW snart till 3-1. KIK:s Simon Silvandersson kastade ett av sina sedvanligt långa inkast mot BKW:s straffområde. Derek rensade på nytt med lycka och så bra att bollen friställde en löpande Manfred Walldén, som mycket kyligt chippade in sitt andra (elfte totalt i serien) och BKW:s tredje mål för dagen. 4-1 gjorde Kenan Ramadani säkert, snyggt assisterad av Egzon Behramaj. Strax innan slutet gjorde BKW även 5-1 då Robert Andersson knoppade bollen i nät.

Sexan:

VBoIS-FF Serbiska 9-0 (4-0)
Mål VBoIS: Anders Gustafsson 5, Rasmus Berg Rudolfsson 2, Jakob Eriksson, Alexander Leandersson

VBoIS krossade Serbiska med 9-0 i den ojämna sexan.

- Tråkigt när det är så ojämnt. Redan efter 13 minuter stod det 3-0 och matchen var död. Serbiska hade inte en enda målchans på hela matchen, kommenterar BoIS tränare Jim Leandersson.

- Vi funderar på att sälja "Slangen" dyrt under uppehållet då han nu gjot 11 mål på fyra matcher.

Haverdal IF-HIS 1-2 (1-2)
Mål HIS: Emil Hermansson 2 (en straff)

HIS tog en stark bortaseger mot tabelltvåan Haverdal.

Haverdals Pontus Johansson:

Hasslöv vinner med 2-1 efter samma resultat i halvtid. Vi missnöjda med resultatet och vårt spel, framförallt i första halvlek som var allt annat en bra från vår sida med alldeles för dålig rörelse och ett passningsspel som inte alls fungerade. Ynglingen i Hasslöv som ordnar straffen till 1-1 visade sig ha en hel del boll i sig men visade även kvalitéer som skådespelare och det är bara att beklaga att domaren gick på detta. Dessutom blir vi rånade på en straff i andra halvlek när Winberg rivs ner innanför straffområdet men domaren väljer att blåsa frispark till oss. Winberg var minst en halvmeter innanför. Vi trycker på rätt bra i andra halvlek men vi får inte till våra avslut och tredje förlusten för säsongen är ett faktum. Vill dock ge en eloge till Hasslöv som gör det bra utifrån sina förutsättningar och kämpar tappert i 90 minuter. Nu blir det välbehövlig vila sen kommer vi tillbaka taggade när Ysby gästar oss den 13 augusti.