Resultat onsdag:

Elitfyran:

Lerkil IF-LFK 1-1 (0-0)
Mål LFK: Jonatan Jacobsson

LFK hade spelet, men Lerkil var vassa i omställningarna och skapade minst lika mycket som Laholmarna. I första halvlek till och med mer. Peter Björnsson tvingades lämna LFK:s mål redan efter 20 minuter pga skada. Markus Johansson ersatte. När kvarten återstod gjorde Jonatan Jacobsson 1-0 till LFK och det kändes som att svart skulle få tre poäng med sig hem. Mot slutet skadade sig även Lerkils målvakt. Han låg kvar en stund, byttes sedan ut mot en utespelare och domaren lade på sju minuters tillägg. Under den tiden lyckades Lerkil utjämna till 1-1 på ett märkligt sätt då "Mälarn" kom ut och fick se bollen gå över sig. LFK hade lägen mot slutet, bl a genom Johan Green och Perparim Beqaj. LFK:s tränarduo uppmanade högljutt till skott mot den ovane keepern i Lerkils kasse, men den sista skärpan saknades och LFK fick åka hem med bara en poäng. En klar missräkning. Även om man spelar hyggligt är det naturligtvis inte godkänt att kryssa mot jumbon om man vill ha med toppstrid och uppflyttning att göra.