Resultat träningsmatcher

Snöstorp/Nyhem FF B-BKW 1-6 (0-5)
Mål BKW: Marcus Kjellsson 3 (en straff), Kenan Ramadani, Magnus Ericsson, Marcus Pettersson

BKW hade inga som helst problem att besegra ett ungt S/NFF B. Siffrorna kunde snarare varit större. Läs mer på BKW:s hemsida.

RGIF-KIK 0-3 (0-0)
Mål KIK: Jonathan Pettersson 2, Simon Silvandersson

RGIF startade matchen bäst och var också det något bättre laget i första halvlek. Andra halvlek tillhörde KIK, som kunde göra tre mål via sina beryktat vassa omställningar. Det tog bara tre tillslag efter en RGIF-hörna innan KIK var framme till målchans som resulterade. Det är så en slipsten ska dras! Jonathan Pettersson visade hur viktig han är och kommer att bli för sitt lag. En annan profil i matchen var KIK:s nye målvakt, sprattelgubben Alen Krupic. RGIF har en del att slipa på. Det såg enligt uppgift inte bra ut varken bakåt eller framåt. Man saknade bl a Mats Lindström och Jens Strömberg, som befann sig på träningsläger i Österrike tillsammans med undertecknad. KIK saknade bl a Simon Andersson och Pelle Svensson.

Rössjöholm IF-VBoIS 2-4 (1-2)
Mål VBoIS: Jim Leandersson 2, Henrik Olsson, Alexander Hansson

VBoIS tog en fin seger mot division fem-laget Rössjöholm. I första halvleks medvind var BoIS det bättre laget. I andra hade Rössjö mest boll, men BoIS lyckades ändå göra två mål.

- Jag är nöjd, även om det fortfarande finns en hel del att förfina, kommenterar tränare Jim Leandersson

HBK U17-GIF/VIF 3-1 (1-0)
Mål GIF/VIF: Robin Möller

GIF/VIF fick med sig ett bra resultat från matchen mot HBK:s fjärdelag. GIF/VIF imponerade främst defensivt. Bäst i laget var mittbacken Simon Nilsson tillsammans med mittlåskollegan Ola Andersson samt vänsterbacken Anders Pettersson.

Så här kommenteras matchen på HBK:s hemsida:

Det var ett besviket HBK U-17 som lämnade konstgräset efter slutsignalen, trots seger kom laget inte upp i önskvärd nivå idag.

Det small till i ribban redan efter 20 sekunder, det var Genevad/Veinge IF som startade med ett piggt anfall där avslutet sköts i ribban och ut. Det var tydligt att HBK:arna inte var på tårna, spelarna gjorde det som behövdes och inte mer. Med halvtimmen spelad så tar hemmalaget ledningen med 1-0 genom Romario Hulea, ett fint anfall där Alexandros Shehadeh står för assisten.

- Vi springer på 70 % matchen igenom och det är inte acceptabelt, vi ska vara det drivande laget och höja tempot mot ett på pappret sämre lag. Idag syntes det ingen skillnad, säger laget huvudtränare Jonas Axeldal.

Andra halvlek har precis startat då Genevad/Veinges forward springer sig fri efter en skarvnick, och friläget avslutas säkert i mål. 1-1 och match igen. De blåa hemmalaget repar dock mod snabbt och tar tillbaka ledningen 6 minuter senare genom Gabriel Jonsson. Han nickar in bollen i mål efter en vunnen duell med bortalagets målvakt. 3-1 kommer med 20 minuter kvar efter en fint slagen boll i djupled där Rasmus Bengtsson löper sig ren och frispelar Felix Albrektsson som inte gör något misstag med avslutet. Det fanns chanser åt båda håll för fler mål men matchen slutar 3-1 till HBK U-17.

- Det är en instats som är mindre bra idag, vi kräver mer av ett lag som har HBK-emblemet på tröjan. Det finns ingen anledning att älta sönder den här insatsen utan nu tar vi lärdom av det här och går vidare, kommenterar Ungdom och Akademi-ansvarige Robert Nordström.

- Grabbarna var besvikna efter matchen och det är ju bra, för det ska vi vara idag trots att vi vann. Helsingborgs IF väntar på söndag så nu går vi vidare och kör på med träning måndag, tisdag, onsdag och fredag, avslutar Jonas Axeldal.

Kommentar från GIF/VIF-håll finnes på lagets hemsida.

IF Centern-LTIK 4-1 (0-1)
Mål LTIK: Simon Vedin

LTIK fick en nyttig genomkörare och en rejäl lektion (i andra halvlek) mot division fyra-laget Centern. Halmstadlaget var det bättre laget inledningsvis, även om LTIK:s Emil Olsson fick matchens första vassa möjlighet, avslutet gick dock utanför. I mitten av halvleken var spelet jämnt och LTIK kunde även ta över stundtals. Främst pga skicklige innermittfältaren Simon Vedin, som emellanåt gjorde lite som han ville på plan. LTIK borde tagit ledningen då pigge Max Martinsson serverade Conny Strömberg på guldfat via ett inspel mot straffpunkt. En besviken Strömberg fick dock se avslutet ta i ribban. Centern var inte heller ofarliga och hotade även de främst genom inspel från kanterna, där det fysiskt starka laget är erkänt jobbiga att tas med.

Simon Vedin gav LTIK ledningen efter ett genombrott. Vedin vann själv bollen på mittplan innan han drog förbi sina bevakare och skottade bollen i mål. Vid ett liknande läge hade Simon tidigare skjutit över. Mot slutet av halvleken kunde Centern åter ta över, men LTIK lyckades freda sitt mål fram till pausvilan. I halvlek bytte Centern nio man. LTIK gjorde två byten (inklusive ett målvaktsbyte) och sedan ytterligare tre en bit in i andra. Halvleken blev, om man vill se det positivt ur LTIK-perspektiv, en "bra" genomkörare. Det blev mest försvarsarbete för de röda. Jaga och lyfta bort boll. Andra halvleks Centernlag imponerade med mycket snack och god rörlighet. Detta genererade i ett bra och omväxlande passningsspel.

LTIK:arna hade svårt att hänga med sina fräschare motståndare och endast ett antal offside-löpningar hindrade Centern från en större vinst. Bollarna träddes vackert in på djupet. Antingen var dock löpande Centernspelare för ivriga eller LTIK:s backlinje med på noterna. Centern gjorde på relativt kort tid fyra mål. Två efter hörnor och två efter misslyckade uppspel från LTIK:are. I första halvlek stod LTIK upp bra emot Centerns välväxta lag. I andra halvlek var de blåa ett nummer för stort. Det märktes inte minst vid hörnmålen. LTIK:s främsta chans i andra halvlek fick Anders Thid. Efter en perfekt passning från Jacob Carlmalm avslutade en helt ren Thid direkt. Synd, det fanns tid till ett tillslag till. Nu blev bollen ett enkelt byte för Mikael Andersson i IFC:s kasse. IFC:s truppjämnhet imponerar.

- De kan ha tio man borta från senaste A-matchen och ändå komma med ett lika slagkraftigt lag, var det någon LTIK:are som sade efter matchen.

Bäst i LTIK i första halvlek var främst Simon Vedin (byttes ut i paus pga knäont [säkerhetsåtgärd]), men även högerspringaren Max Martinsson var mycket duktig. Under de första 45 föll dock ingen ur ramen. I andra kommer bara mittback Daniel Hellsten undan med godkänt betyg. Han avstyrde mycket på egen hand och visade hela tiden rätt attityd med sin rejäla inställning och sitt snack. LTIK saknade bl a tvåmålsskytten från Astrio-matchen, Fredrik Marinovic, pga sjukdom samt bortreste Tom Hjälmefjord. 
 
//P.


Kommentarer
Postat av: etch

2012-02-26 @ 20:59:30
Postat av: Såg LTIKs match

LTIK bytte ut sina innermittfältare Conny S och Simon V i pausen, som dominerade i första halvlek. Och man tappade sitt spel totalt. Lite oroväckande att vara beoende av två spelare?

2012-02-26 @ 21:17:21
Postat av: P

Byt ut ett lags innermittfältare i paus, vilket lag det än må vara, och det laget får troligen problem. Visst hade LTIK haft större chans att störa Centern även i andra med "ordinarie" innermittfältare och även med andra spelare kvar på plan som byttes ut. Samtidigt måste man ha i åtanke att det var en träningsmatch där man inte riskerar spelares hälsa och även vill ge avbytarna mycket speltid.De flesta lag på vår nivå (och även högre upp?) är beroende av några få spelare för att kunna prestera bra över en längre tid. Så där är LTIK knappast unikt. Däremot verkar just Centern ha det väl förspänt med jämna och bra spelare, deras B-lag har hållit en god klass under en längre tid.

2012-02-26 @ 23:30:18
Postat av: S

Genevad/Veinge mot HBK U17http://www.svenskalag.se/match_stats.asp?teamID=996&ScheduleID=726132

Postat av: term paper writers

You know I really like to watch such kind of matches very much!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0