Resultat tisdag

GIF/VIF-Böljan IF 0-4 (0-2)

GIF/VIF inledde matchen direkt svagt och släppte in fyra billiga mål i den 3:e, 40:e, 53:e och 80:e minuten. Målen var i samtliga fall rena bjudningar. Då vinner man inga matcher, framförallt inte när man själva har problem att få kulan i nät. GIF/VIF var det bättre laget i andra halvlek, men det kändes som att det var försent eftersom att Böljan hade 3-0 från den 53:e minuten. Bäst i GIF/VIF var inhopparna Jacob Björk och Lucas Andersson. Det var först när de kom in på plan som Böljans duktiga och rutinerade målvakt sattes på verkliga prov.

HIS-Vapnö IF 2-2 (2-1)
Mål HIS: Fredrik Johnsson, Philp Trollér

HIS gjorde en bra match mot serieledande Vapnö och var det lag som var närmst segern. Vapnö kom utan några av sina starkaste kort och imponerade inte i Hasslöv. Hemmalaget fick däremot vara i stort sett ordinarie. Då kan man, uppenbarligen (!), hota vilket lag som helst i serien.