Resultat lördag

Elitfyran:

GoIF Ginsten-LFK 1-3 (0-3)
Mål LFK: David Pinot, Besart Mazreku, Johan Green

LFK dominerade första halvlek stort och 3-0 var i underkant. I andra var allt det som var bra i första dåligt. Vad är det med LFK? En match varar i 90 minuter. Nu räckte det den här gången, men det kommer det inte att göra mot vassare motstånd. Hur som, en skön start på serien för LFK.

Snöstorp/Nyhem FF-Kvibille BK 0-2 (0-1)
Mål KBK: John Kenneth Wilson 2

Denna lördageftermiddag valde jag bort det lokala för att se Mattias Olofssons debut i Kvibille-tröjan i elitfyran. Extra intressant möte mot ett S/NFF med bröderna Dennis och Alex Nilsson i laget. Det var överraskande nog Kvibille som vann matchen. S/NFF var naturligtvis stora favoriter inför matchen och man dominerade stundtals spelmässigt. KBK agerade dock mycket diciplinerat. Laget låg rätt i positionerna, jobbade hårt för varandra och släppte endast igenom S/NFF på kanterna, där hemmalagets inlägg sällan hotade tillräckligt. KBK gick på omställningar och gjorde det bra. Lagets forward John Kenneth Wilson är mycket vass och han var efter ett par hårfina offsidelöpningar distinkt när läget dök upp, 0-1. Det resultatet stod sig till paus. I andra halvlek var det tryck mot KBK:s mål. S/NFF:s kvitering låg i luften, då gjorde KBK ologiskt 0-2, åter igen genom Wilson. Orättvist i det skedet sett till matchbilden. KBK:s andra mål föregicks av en handssituation som är mycket svårbedömd för domaren och jag köper att S/NFF reagerade kraftigt. Nu kunde KBK slå vakt om ledningen och man höll distansen ut. S/NFF lyckades aldrig skapa någon klar möjlighet att reducera.

Mattias Olofsson spelade 90 minuter på högerkanten i KBK. Gediget arbete matchen igenom, dock ganska lite delaktig i spelet. KBK anföll främst på vänsterkanten, där unge Emil "Lövet" Lövestedt var energisk. Olofsson spelade enkelt i första och slog inte bort en passning. I andra tror jag inte att han rörde bollen första kvarten under S/NFF:s press. Sedan mer delaktig igen och målet kommer till efter inspel från Olofssons högerkant. I den 80:e minuten dök läget upp. "Lövet" crossade bollen till Olofsson, som gjorde en fin nedtagning på bröstet och fick sedan iväg ett bra avslut. Det klingade till i stolpen. Synd, hade varit fint och där hade matchen varit helt stängd. Olofsson säkerligen ändå nöjd med insatsen, ja hela KBK var ordentligt glada efter matchen, av förklarliga skäl. Matchplanen följdes så nära det gick och laget fick en trea i premiären i en av de, på förhand, svåraste matcherna under säsongen. Agerar KBK likadant framöver blir man att räkna med i år. Fredrik Fransson och Henrik Jönsson på lagets mitt lade ned ett otroligt jobb och det såg stabilt ut även i övrigt. Också S/NFF:s bröderna Nilsson spelade 90 minuter. Dennis på mitten, tillsammans med återvändande Berat Sulejmani (som bara hann vända i Rinia) och Alex först på högerbacken och sedan sista 20 på mitten istället för Sulejmani. Som vanligt goda arbetsinsatser från båda, men de kan bättre. 

Fyran:

IF Centern-RGIF 3-0

Centern kommer inte sist i fyran, det är de helt enkelt för bra för. Tung start för RGIF. Grönvitt gjorde ändå en bra match. Resultatet var således missvisande. T o m Centerns tränare erkände att oavgjort hade varit rättvist. Coach Wernersson ansåg att RGIF borde vunnit. IFC gjorde bl a två hörnmål.

Femman:

GIF/VIF-Oskarströms IS 0-2 (0-0)

Såg första. GIF/VIF stod upp väl och var minst lika bra som ett Oskarström, där ungefär halva laget bytts ut sedan ifjol. OIS fick straff. GIF/VIF:arna protesterade häftigt. Straffen var dock solklar. GIF/VIF:aren kommer in sent och helt i onödan då Dan Boson i hemmakassen bara skulle till att plocka upp bollen. Boson räddade påföljande straff på ett fint sätt. GIF/VIF tände på det och fick tryck mot OIS, dock utan att skapa det där farliga läget. Närmst var Kewin Hansen med ett skruvat skott utifrån. OIS hotade med bollar upp på forwards, som skarvade centralt i djupled eller ut på kant. I inledningen av andra hade GIF/VIF bra press på OIS. Då fick bortalaget en ny straff. Åter igen solklar och jätteonödig. GIF/VIF:aren kommer sent, när situationen är över. GIF/VIF:arna ville haft frispark i förstaläget, men det var delade meningar kring det. Nu missade OIS inte. Efter 0-1 blev det kämpa, kämpa och åter kämpa. Tufft spel och grinigt åt båda håll. OIS avgjorde på ett snöpligt sätt. En GIF/VIF-försvarare slog en bakåtpassning som på den studsiga planen gick över, alternativt under Bosons fot och in i GIF/VIF:s mål. Hemskt för GIF/VIF naturligtvis. Det resultatet stod sig tiden ut. Totalt sett var det en match som saknade de där riktigt heta målchanserna. GIF/VIF stod emot OIS och kommer att resa sig efter den här förlusten. Det unga laget har tuffat till sig och klev på ordentligt. OIS är inte lika stabila och giftiga som ifjol, det kunde bekräftas efter lördagens match.

KIK-IF Böljan 0-1 (0-1)

KIK föll i premiären med 1-0 efter ett tidigt Böljanmål i minut 14. Orättvist enligt tränare Tonne i dagens LT. KIK hade matchen, målet saknades.

Sexan:

VBoIS-HIS 0-1 (0-0)
Mål HIS: Fredrik Gustavsson

HIS visade omgående att man blir att räkna med i år genom att slå favorittippade VBoIS med 1-0. Även ifjol vann man i premiären borta mot BoIS. Åslaget är inga drömmotståndare för boysen direkt. (Var tydligen hemmamatchen HIS vann. I Våxtorp blev det oavgjort.)

- De gör det jävligt bra efter sina förutsättningar, säger BoIS tränare Jim Leandersson och fortsätter:

- Kalle From är slipad och de spelade taktiskt bra, de läste oss väl. Vi hade mycket boll igenom hela matchen, främst i andra, men vi kom inte runt på kanterna som vi brukar och skapade inte så många tydliga lägen.

- Första halvlek är inte bra från vår sida, vi har ganska mycket boll, men inget tempo. Vi har ett läge där domaren blåser av märkligt för offside. Snöpligt.

-I andra är de knappt över på vår planhalva första tio och jag har ett avslut i kryssribban, strax efter får de hörna och gör naturligtvis 1-0 på den genom duktige Fredrik Gustavsson. Han är jobbig att möta, säker i bollmottagningarna och sätter nästan alltid tillbaka bollen till rätt adress.

- Vi trycker på efter målet och skapar en sex, sju hörnor, men inga solklara chanser bortsett från Henke Ohlssons närskot som deras målvakt (Henrik Tillberg) räddar.

- Tung förlust! Lika hade varit rättvist. Vi gav det en chans, men det räckte tyvärr inte idag, avslutar Leandersson.

SIF-IS Örnia 2-2 (1-1)
Mål SIF: Ted Ewertsson, Oskar Moberg (straff)

Pow! Imponerande SIF.

Haverdals IF-Kurdiska IF 2-3 (0-0)

HIF:s asscoach Pontus Johansson mejlar:

I första händer inte mycket, väldigt få målchanser och 0-0 i paus är rättvist. I andra lyckas vi göra 1-0 i 52:a och sedan öka på till 2-0 i 71:a. Men matchen vänder efter att Kurdiska med kvarten kvar får in en reducering. Ett riktigt skitmål där bollen till slut rullar mellan benen på vår målvakt, knappt med styrfart och ett par decimeter innanför linjen. Sedan kommer 2-2 sex minuter senare och inte nog med det för i 86:e minuten avgör Kurdiska med en snyggt slagen frispark. Ridå ner för Haverdal. Mest positivt i Haverdal var att Mats Rosengren visade hur nyttig han kommer vara framöver. Han spelade endast sista 35 eftersom han tränat väldigt lite men han med att göra ett mål och såg farlig ut i övrigt.

Mer utförligt mail nästa vecka när vi beger oss till Hasslöv.

//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kik vs. Böljan 0-1 :)

2012-04-14 @ 17:05:35
Postat av: Anonym

SIF-Örnia 2 - 2

2012-04-14 @ 17:37:06
Postat av: Master

Centern-Giffen 3-0

2012-04-14 @ 17:40:23
Postat av: GIF/vifarn

Om man kommer först in, hur kan man då vara sen in i situationen?

2012-04-14 @ 18:33:33
Postat av: Spelare

Myket märkligt hur första straffen mot GIF/VIF kan skrivas som solklar när OIS anfallaren själv säger att det inte är straff eftersom han sprang in i backen.. Kommentar plogen??

2012-04-14 @ 18:38:05
Postat av: P

GIF/vifarn; du får förklara dej. Såg bara första situationen själv. Där kommer ditt lags försvarare in sent och orutinerat. Den andra påminde enligt folk på plats om den första. Båda lika solklara i alla fall.

2012-04-14 @ 18:39:57
Postat av: P

För mej är den helt solklar. Hade blåst tio ggr av tio där. Klumpigt av försvararen. Domaren kan inte annat än blåsa.Sedan kanske jag hade varit av en annan åsikt om jag varit GIF/VIF:are. Men jag har inga sympatier för OIS så...

2012-04-14 @ 18:42:25
Postat av: Anonym

Ted Ewertsson, Oskar Moberg (straff)

2012-04-14 @ 18:44:39
Postat av: Anonym

Skottorp avslutade också matchen med 2 mann mindre på plan. bröderna moberg utvisade

2012-04-14 @ 18:46:01
Postat av: Åskådare i Veinge

Det är knappast hur OIS-spelaren känner som är det viktiga. Det är ju hur domaren uppfattar och ser situationen. Utifrån min position på träbänkarna gjorde mannen i svart en korrekt bedömning vid straff ett. Tycker även att straff nummer två är klar. Möjligen skulle då som Plogen skriver VIF/GIF haft frispark i momentet innan. Värt att notera i övrigt är att hemmalaget inte skapade en enda riktig målchans på hela matchen. Då vinner man inte. Oavsett hur väl man står upp.

2012-04-14 @ 19:12:41
Postat av: Spelare

Det hade ju å andra sidan inte OIS heller men dom vann ju eftersom dom hade en 12te spelare med sig..

2012-04-14 @ 21:20:01
Postat av: Jimmie

heja HIS. Heja HIS. Heja HIS.....

2012-04-14 @ 21:33:03
Postat av: Anonym

Ni får det jobbigt om ni ska börja redan nu med att hitta ursäkter för era förluster GIF/VIF.

Det kommer bli MÅNGA sådana i år.

2012-04-14 @ 21:44:31
Postat av: Anonym

Inga problem att ta en förlust, är ett lag bättre än oss förtjänar dom att vinna.. Men när det kräva en domare för att vinna är det surt

2012-04-14 @ 21:52:11
Postat av: Anonym

Sluta. Ni skapade noll, absolut inget. Ni var udlösa och segern var solklar. Ni får säga till domarn nästa match att han får trampa ner gräs tuvorna. Han hade tydligen glömt det i denna match.

2012-04-14 @ 22:01:27
Postat av: Anonym

Fy fan va uselt att skylla denna förlust på domaren!

2012-04-15 @ 00:52:40
Postat av: gif/vif-supporter

Uppskattar verkligen denna blogg, MEN är j-t trött på återkommande tjafs i läsarkommentarer med destruktiv negativ energi utan något meningsfullt innehåll. Det är lågt och omoget men visar bara prov på insändarens egna emotionella och intellektuella nivå. Vad gäller dagens match gjorde domaren en alldeles utmärkt insats. Vid straffarna hade han inget annat val att blåsa. Båda var ett resultat av oflyt/oskicklighet/dålig plan (välj själv ett/flera alternativ). Och jag tycker inte att vi GIF/VIF:are skall klaga, vi fick själva ett större antal domslut med oss än motsatsen. Hemmalaget spelade annars stabilt defensivt, men offensivt finns det en del att göra....!

Visst kan det bli en och annan förlust i årets serie, men jag vågar påstå det bli fler segrar än något tidigare GIF/VIF-lag vunnit i femman. Och det kan ske mot vilket av de andra lagen som helst.

Sedan hoppas jag att vår publik unisont ger oss extra energi med positivt stöd. Att skrika okvädingsord till motståndare/domare ger varken bättre spel, domslut eller poäng. SKÄRPNING på alla håll, så får vi en bättre fotboll och blogg!

2012-04-15 @ 01:25:46
Postat av: Anonym

Ingen som har koll eller. Sämsta solklara straffar jag har sett i hela mitt liv. Men men ingen lätt uppgift som domare. Vi bryter ihop å kommer igen.

2012-04-15 @ 02:48:02
Postat av: Johan "Plogen" Jönsson

Jag är naturligtvis oerhört bekymrad över dessa ”GIF/VIF-kommentarer” på bloggen. Jag är väl medveten om att det inte gäller medparten, men de som skrivit ska passa sig mycket noga. Vi har i dag en situation där väldigt få vill döma fotboll på vår nivå. Att då ge sig på en av de ”färskaste”, med god rutin och utmärkt spelförståelse pga. eget spel i många år, är så oerhört fel. Det är ju en av de bästa vi har! Med facit i hand skulle GIF/VIF ändå förlorat lördagens match pga den där förbannade tuvan. Jag var imponerad av det GIF/VIF presterade i första halvlek. Men detta drar helt klart ned helhetsintrycket. Jag är övertygad om att lagledningen kommer att ta tag i ovvanståede och att vi på så vis slipper liknande diskussioner i min bloggs kommentatorsfält framöver.

2012-04-15 @ 02:57:57
Postat av: Anonym

Så jävla färsk å bra spelförstående??!! Jojo det ända han vill e å förstöra för GIF/Vif pga han har ett ltik hjärta. Lite mer konstruktiv bedömning så visst fine. Men blåser du/man enbart på ett håll så e det fan glöttigt! Peace out!!

2012-04-15 @ 03:20:23
Postat av: GIF/vifarn

förklaring första straffen. Back springer in framför anfallaren. Anfalleren sparkar på backens vader faller får straff. Ois anfallaren säger själv efteråt att det inte ska vara straff då han springer in i backen å faller.

2012-04-15 @ 04:10:22
Postat av: Klas Johansson

Ni som har synpunkter på domare efter matcher,försök sätt in er i domaren roll.

Han skall ta ett beslut, som 22 spelare skall tycka om.Detta är inte alltid så lätt.

Efter att varit verksam både i Veinge samt Lilla Tjärby i många år,samt även varit domare så jag vet vad det innebär att ta snabba beslut som båda lagen accepterar.

Vad jag tycker är tråkigt är när ni skriver på bloggen utan att våga skriva vem ni är.Vem är Postat av.Skriv ert namn och stå för er åsikt.Finns en som skriver sakligt GIF/vifarn. Stötar Plogen fullkomligt,som är saklig och vågar stå för sina åsikter.

Nästa gång ni har åsikter skriv ert namn.

2012-04-15 @ 09:11:14
Postat av: Patrik

Varför gnäller ni inte på er planansvarig istället?Sjunker längre och längre ner i allas ögon med att skylla allt på domarn. Ni kom ju själva inte till några vettiga avslut så ni hade max fått oavgjort om ni inte hade haft domaren och vaktmästaren emot er och resten av världen.Även om jag vet så är det inte svårt att lista ut snitt åldern på årets GIF/VIF.2012-04-15 @ 09:45:47
Postat av: Patrik

Bit ihop och visa vad ni kan istället och har tränat hela vintern för.Alla lagen tycker någon gång att man har domaren emot sig och så kan det könnas kanske.Men kan lova att det finns inte en enda domare som går in i en match och hejar eller vill fördärva för något lag.

2012-04-15 @ 09:51:15
Postat av: Hallandsbloggen

Artikel med bilder från IF Centern-Rännslövs GIF.

Postat av: Nicky

En domare skall inte ta beslut som "gillas" av 22 spelare, han skall ta rätt beslut beroende på vad han ser och sen vara ärlig!Han kan inte gissa sig till beslut, och ser han inte en situation ordentligt så får han säga att "tyvärr gôbbar, men jag såg inte ordentligt"Sedan så tycker jag det borde vara olagligt för en ensam domare att dömma en 11 manna match med offside, han har ingen aning i 9 fall av 10 om det är offside eller inte (inte domarens fel asså)

2012-04-15 @ 10:32:14
Postat av: gif/vif supporter

Skärp er nu för helvete gif/vif man skäms ju för fan!!!

2012-04-15 @ 13:49:59
Postat av: Jocke

Tänk om domaren skulle skälla på spelarna varje gång någon slog en dålig passning eller drog på sig en klumpig frispark mm. i en match som leder till målchans eller mål.

Då skulle nog fler spelare i dessa divisioner lägga av å spela med dålig självförtroende med allt skäll domaren hade fått ge dem.

För det nämns ju aldrig om en spelare har gjort en dålig grej men det är helt ok att göra påhopp på mannen i svart om det nu skett en tolkningsstraff eller något liknande.

2012-04-15 @ 17:15:08
Postat av: Döm i korpen

Har alltid tyckt att denna domare varit duktig och rättvis i alla sina matcher som jag sett.

Men matchen mot oskarström var det sämsta som jag någonsin sett av en domare.Möjligt att vi förlorat ändå men inte med hjälp av en domare. Om man dömer straff så måste man vara säker på att det är korrekt. Jag stog ca 4 meter ifrån när han dömde straff och jag fattar inte vad han dömde för .Killen i gif/vif är framför motspelaren och ska sjuta iväg bollen varav motspelaren kommer ivägen för skottet och det blåses straff. Hallå döm korpenfotboll i stället.Det måste ha varit ett aprilskämt med denna domare på plan.

2012-04-15 @ 21:32:22
Postat av: Anonym

#Postat av: Döm i korpenDet kanske är därför du inte dömer för du fattar inget.Ni har fortfarande inte gnällt på er vaktmästare här?

Klarare miss får man leta efter.

Vad spelar 1 mål för roll? Ni gjorde inga och hade förlorat ändå och när vi summerar säsongen senare så spelar det ingen roll om ni släpper in 65 eller 66 mål. Ni kommer inte klara er kvar ändå och det är inte pga målskillnad.2012-04-15 @ 22:34:00
Postat av: Jacob

Hahahahaha... Alla har sin åsikt. Men tjafsa om det är bara löjligt gjort är gjort. Förstår varför den som skriver blir arg för det är inte första gången det blev såhära. Hade han i en tränings match förra månaden och samma sak hände då. Men så är livet alla kan ju inte vara med en. Skylla på en planansvarig vid denna årstiden? Hitta en bra naturgräs plan i laholmskommun som är bra just nu och skicka när du hittat det :) Vi ska inte skylla på någon .

1 mål kan spela stor roll . Vi skapade inga lägen inte dem heller 0-0 helt rättvist 1 poäng är 1poäng o även den kan vara viktig. Domaren är väl som på ett jobb han går dit gör det han ska och får pengar. Vi spelare går på träningar och betalar för att klubben ska ha råd med domare osv ... Då tkr jah faktist att man ska sköta sitt jobb med. Men vi biter ihop och kör vidare. skriv vad ni tycker men vi kommer stanna i femman så enkelt är det ! Vi kommer inte vika ner oss för ngn ! ;)

2012-04-15 @ 23:13:30
Postat av: Anonym

Det är just det ni nu gör Jacob, visar svaghet och gnäller.2012-04-15 @ 23:30:38
Postat av: Gunnar

Att vara domare är ett jobb som inte så många vill ha. Den lilla summa pengar man tjänar är knappast värt det för all skit man får.Är helt övertygad om att domaren gjorde så gott han kunde. Finns väl ingen som skulle svärta ned sig själv som domare och person för att man har varit engagerad i en annan klubb i samma serie? Det är ju bara löjligt att påstå något sådant.Skulle det vara LTIK:s ändamål att som prio två efter egen framgång att fördärva så mycket som möjligt för samarbetesklubben GIF/VIF? Har aldrig fattat det. Det är ju broderföreningar där i princip alla känner alla i båda klubbarna. Visst lär det bli tuffa matcher lagen emellan. Men mer än så är det inte.Sedan fattar jag fortfarande inte. Även om straffen/straffarna var feldömda hade GIF/VIF ändå förlorat med 1-0. Eller?

2012-04-15 @ 23:46:58
Postat av: Anonym

Exakt, men det ljuset har inte tänts hos alla.

Eller hissen går inte hela vägen upp.2012-04-15 @ 23:56:03
Postat av: Anonym

Men vänta... Hade den situationen hänt om inte den straffen hade kommit ?

Undra om int hissen går upp hos dig ?

2012-04-16 @ 05:37:15
Postat av: Anonym

Eller hade du knutit höger sko före vänster så hade det heller inte hänt.

2012-04-16 @ 09:38:14
Postat av: Tom

Kan inte alla bara var vänner ?

2012-04-16 @ 10:11:39
Postat av: Jesper

Plogen: HIS vann inte förra premiärmatchen mot BoIS, den slutade 3-3 :) I övrigt kan jag inte annat än mana på dig i ditt ack så uppskattade bloggande <3

Pöblen: Istället för att gnälla här kan jag starta en Facebook-grupp till er där ni kan dumpa all dynga och allt gnäll, så det slipper hamna här. Vad sägs?

Tom: Jag instämmer :)

2012-04-16 @ 13:04:58
Postat av: Mr. H

Nej!! Huvuden skall rulla!!! Någon i GIF/VIF, vem som helst egentligen AVGÅ!!

2012-04-16 @ 13:16:52
Postat av: lasse

Fan va alla spårar här..

Domarna gör ju så gott dom kan för den slanten dom får.

2012-04-16 @ 14:27:13
Postat av: Tobbe

Detta är njutbart att läsa, fler såna här kommentarer, desto mer böl i kommentarerna desto roligare! Haha!

2012-04-16 @ 14:48:10
Postat av: P

End of story. Kolla länken.

Postat av: Parisiens sont des idiots

(Men, så länge det tillåts fria, anonyma kommentarer på en blogg, äger ju inte ens bloggaren kontrollen över vad som skjuts ut. Än mindre kan vi i GIF/VIF ansvara för vad som skrivs under anonyma nicknames (fyra på natten). Denna diskussionen har förts i bra mycket större sammanhang. Då landade det i Facebook Comments, istället för ett eget kommentarsystem (Aftonbladet, DN mfl). )http://www.svenskalag.se/match_stats.asp?teamid=996&scheduleid=754491&gameview=postJohan kan du inte kontrollera kommentarsfälten så måste något göras,antingen stänger du ner dem eller gör som Aftonbladet att man måste vara inloggad med Facebook. Lovar dig att du kommer se en förändring och mer seriösa inlägg från folk som kan stå för sin sak och inte smutskastar allt i sin väg. Ha de fint och lycka till.

2012-04-16 @ 18:19:52
Postat av: Simons Nilssons pappa...Stefan

Jag har mitt hjärta i gif/vif och jag har läst allas åsikter ....

Självklart har jag min åsikt vad jag tycker men jag hållerden för mig själv....

Lägg ner allt nu killar.... Det måste väl ändå vara bättre och se till hur duktiga ni är och bevisa detta framåt.... Ingen i de här livet är felfri. Jag ser fram imott ett Gif/Vif som är så taggade efter detta....Självklart skall alla ha sin åsikt men det hjälper inte matchen är spelad....Vi är Gif/Vif Vissa detta nu killar.... Kram på er killar

Stefan

2012-04-17 @ 00:18:33
Postat av: P

Tveksam till att börja använda mig av facebook för att kunna kommentera. Det är faktiskt fortfarande långt ifrån alla som har fb. Tro det eller ej...Bloggen lever mycket genom kommentarerna. Jag brukar säga att bloggen har ett eget liv, utan mig. Den har blivit ett slags "forum".Jag anser inte att de mindre bra kommentarerna väger upp för allt intressant som kommer fram och en av anledningarna till att jag håller på är pga responsen. Både i kommentarerna och "på gatan". Krävs det mer för att komentera, kommer de att minska och även mer begåvade kommentarer riskerar att inte skrivas.Förr var jag mycket mer restruktiv när det gällde kommentarer, jag var bättre på att ta väck dyngan. Nu har jag blivit mer tillåtande. Möjligen skulle jag återgå till att vara lite mer sellektiv när det gäller kommentarerna. I värsta fall skulle jag även kunna granska kommentarerna innan de publiceras. Men detta medför ju ett merjobb, som alla förstår.Får se vad jag gör. Sluta inte kommentera, men tänk dig gärna för en extra gång. Det du skriver läses av många och riskerar att få konsekvenser för flera.

2012-04-18 @ 14:05:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0