Resultat söndag

Fyran:

Leikin-RGIF 8-1 (2-1)
Mål RGIF: Oskar Nilsson

RGIF gjorde en dålig match mot tabelltrean Leikin. Man var hela tiden steget efter och 2-1-underläget i paus var smickrande för de grönvita. RGIF reducerade till 1-2 via nick av Oskar Nilsson efter inlägg från Daniel Hellsten. Efter paus gjorde Leikin snabbt 3-1 och 4-1. Ridå!

Andersberg-KIK 2-1 (2-1)
Mål KIK: Emanuel Hultberg

KIK förlorade med uddamålet mot Andersberg. Båda målen var bjudningar från KIK:s sida. Andersbergs seger var dock rättvis sett till skapade chanser totalt. KIK försökte trycka på i andra, men var ganska uddlösa. Bästa möjligheten hade man på frispark. Kawar Betkari i AIK:s kasse klarade dock. Man borde också fått straff, domaren valde dock att fria. KIK:s mål fram till 1-1 i första gjordes på en vacker frispark slagen av Emanuel Hultberg. Ändå en mycket tung förlust för KIK i och med att man var så nära. Laget behöver ju varje poäng. Viktig seger för AIK, som nu håller avståndet till Oskarström, som slog Vapnö med 3-2.

Haverdal-SIF 4-1 (3-0)
Mål SIF: Pontus Johansson

Ett skade- och avstängningsdrabbat SIF kunde inte rå på Haverdal. I första halvklek var man inte alls på tårna. 3-0 stod det i paus. I andra halvlek ryckte man upp sig något och fick 1-1. Coach Klippfors var besviken efter matchen. Trots manfall tyckte han att hans lag hade betydligt bättre kvalitet i sig än Haverdal. Anmärkningsvärt är att Iztok Pristovnik gjorde ett inhopp för Haverdal sista halvtimmen i matchen. Pristovnik, som tränat LFK i en säsong är också en av de bättre som spelat i vitt. På meritlistan finns även spel i HBK och Ljungskile.