Inför helgen

Fredag:

HIS-IS Örnia kl 18:00, Hasslövs IP

Örnia har problem. Laget har endast Sperling och YBK bakom sig i tabellen. Senast förlorade man mot Haverdal med 3-0. HIS får se upp med förre spelande tränaren Christian Gustavsson, som återvänt från Snöstorp/Nyhem, där det mest blev spel i B-laget för anfallaren. HIS kommer stärkta till matchen efter förra omgången, där man gjorde en bra match mot svårspelade Kurdiska och fick med sig 2-2.

Lördag:

Trean:

LFK-Påarps GIF kl 15:00, Glänninge Park

Dags att ta emot jumbon för LFK:s del. Det bör bli seger även om motivationen inte är på topp. Den borde ändå vara det då det krävs några poäng till för att säkra kontraktet. Det kan vara svårt att helt plötsligt behöva titta nedåt när man varit inriktade på en topplacering så länge som LFK varit. I Påarp vann LFK med 5-2. Nu senast fick LFK stryk av Hässleholms IF, medan Påarp förlorade med 5-0 mot Eskilsminne. LFK får klara sig utan Kristian Åkesson, Emil Axelsson och Simon Olsson, som alla tre blev utvisade i förra omgången.

Femman:

BKW-Sennans IF kl 14:00, Björkvallen

BKW har bekymmer, både med sin plan och med spelare. Wallevi, som varit utmärkt under sommarmånaderna, har nu i höst, i vanlig ordning förvandlats till Plaskevi. Vallbergas A-plan tål inte mycket regn. Problem med spelare har man då man i fredagens B-match mot KIK tvingas ställa upp med hela nio spelare från lördagens A-trupp. Ingen optimal uppladdning naturligtvis. Tur då att det är jumbon Sennan som står på menyn. De lär trots allt bli en munsbit för BKW, som får tillbaka fyra spelare efter avstängning senast. BKW slog GAIS med 3-2, medan Sennan föll mot Andersberg med 5-0. Vårmötet vanns enkelt av BKW.

LTIK-Trönninge IF kl 14:00, L:a Tjärby IP

Svår hemmamatch för LTIK, som vid vinst fortsätter att retas med topplagen. LTIK vill ha revansch för den förnärmande 5-1-förlusten mot TIF ifjol på hemmaplan. Den matchen var en sanslös historia, där LTIK faktiskt var det klart bättre laget i första halvlek. TIF vill ha revansch för vårförlusten då LTIK vann med 3-2, efter ytterligare en väldigt fin första halvlek. LTIK är seriens hemmastarkaste lag och kommer stärkta till matchen efter den fina skalpen i Unnaryd. TIF vann hemma mot Lidhult med 3-2. Bortalaget saknar avstängde spelfördelaren Emil Lund. LTIK får å sin sida klara sig utan Johan Gustafsson nu i två matcher. Åter i LTIK:s trupp är Håkan Karlsson och Jonas Nilsson.

Sexan:

GIF/VIF-SBK kl 13:00, Veinge IP

Klassiskt derby. Vårmötet vanns av SBK med 2-1 i 30-gradig hetta. Denna gång är GIF/VIF om möjligt än större favoriter än sist. Laget saknar dock viktiga pjäser i form av Magnus Ekman, Kewin Hansen och Timmy Johansson. SBK lär dok i vanlig ordning inte heller kunna ställa upp med bästa laget. SBK har gjort en svag höst. Sist lyckades man dock få en pinne mot VBoIS, men det var, enligt uppgift, mest för att "Cralle" hade en bra dag. GIF/VIF betvingade SIF med 3-0 i förra omgången. 

YBK-Sperlingsholms IF kl 13:00, Munkavallen

YBK suktar och längtar efter första poängen och nu får man då chansen. Plockar laget inte poäng mot nästjumbon Sperling på hemmaplan, ja då får laget troligen vänta till nästa år på de där pinnarna. För att lyfta hemmalaget anordnas jippo på Munkavallen under eftermiddagen.

SKA DE ÄNTLIGEN TA SINA FÖRSTA POÄNG?

MATCH MOT SPERLINGSHOLMS IF

LÖRDAG KLOCKAN 13:00 PÅ MUNKAVALLEN I YSBY

MUSIK, TÄVLINGAR, LOTTERI, FOLKFEST, CHEERLEADING

ARRANGÖR: EXAMENSELEVER PÅ BÅSTAD PRIVATA GYMNASIUM

VBoIS-K/HFF kl 14:00, Våxtorps IP

En match som kan komma att bringa serieledande K/HFF besvär. BoIS är svårspelade, framförallt hemma på IP. K/HFF krossade YBK i förra omgången, medan BoIS spelade 1-1 mot SBK i en match som man borde vunnit. VBoIS får klara sig utan viktiga pjäserna Anders Gustavsson (bortrest) och Oscar Andersson (avstängd). K/HFF vann vårmötet med 3-1.

Söndag:

Fyran:

IF Leikin-RGIF kl 15:00, Halmstad Arena

Svår match för RGIF på pappret, möjligen inte lika svår i realiteten. Leikin ligger i ett ingemansland och har inget att spela för. Laget har dessutom tappat sin bäste, i Nehat Bregaj, till Halmia. Giffen har allt att spela för. Varje poäng är viktig i kampen om förnyat kontrakt. Leikin förlorade mot Harplinge med 5-0 i förra omgången, RGIF förlorade med samnma siffror mot Hylte. Vårmötet lagen emellan slutade 2-2. Speciell match för Piere Nilsson, som ifjol representerade de orangea.

Femman:

Andersbergs IK-KIK kl 15:00, Halmstad Arena

För KIK väntar nu för andra matchen en riktigt svår motståndare. Det gick ju bra förra veckan då tabelltvåan Oskarström besegrades. Går det lika bra mot Andersberg? AIK slog jumbon Sennan i förra omgången. KIK vann vårmötet mot AIK med 1-0. Förhoppningen är att man kan chocka igen. KIK behöver varje poäng man kan ta för att klara kontraktet. 

Sexan:

Haverdal IF-SIF kl 15:00, Wegeli

Haverdal bli favoriter på hemmaplan mot SIF, som i förra omgången förlorade mot GIF/VIF med 3-0. Förlusten var för stor sett till matchblilden. Haverdal vann mot Örnia med 3-0. Vårmötet slutade 4-1 till SIF, det lär inte bli lika lätt denna gång. De gröna får klara sig utan Arton Djinovci och Andreas Jönsson, som båda är avstängda.

//P.

Kommentarer
Postat av: BKW

Vår match spelas i Ränneslöv.

2011-09-08 @ 20:06:08
Postat av: Anonym

är Plaskewi för vattensjuk?

2011-09-08 @ 20:44:16
Postat av: BKW

Svar Ja!!!!!!

2011-09-08 @ 22:07:26
Postat av: BPG

Kom och kolla in våra cheerleaders på lördag i Ysby! Värt att se....

2011-09-09 @ 19:22:14
Postat av: J.Green

Aldrig i livet!

2011-09-10 @ 01:06:29
URL: http://laget.se/bkw
Postat av: Anonym

Ysby tog poäng !!

2011-09-10 @ 16:03:10
Postat av: Anonym

V-bois-KHFF 1-3

2011-09-10 @ 17:40:30
Postat av: Pelle BKW

BKW - Sennan 5-0 (2-0)



Enkel seger för BKW som kunde varit mycket större. Sennan hängde hyfsat med i första halvlek. Men i andra halvlek var bensinen slut och de röd/blå gick på knäna.

Förkrossande 27-6 i avslut och 13-0 i hörnor säger det mesta.Bäst i Sennan var målvakten.

Green 2, Ramadani 2 och Ajvaci 1 mål.



Laget.se ligger för närvarande nere därav ingen info där.

2011-09-10 @ 17:51:58
Postat av: Pelle BKW

Rättelse: Sennan spelade i sitt reservställ helsvart. Röd/blått gick av bara farten. Bäst att rätta annars får man väl höra att man inte varit på samma match. :)

2011-09-10 @ 18:15:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0