LFK-förlust

Kval till trean:

Laholms FK-Råå IF 0-1 (0-0)

LFK var det bättre laget i första halvlek, man skapade några lägen där något borde resulterat. Kvaliteten i avsluten var dock för dålig. I inledningen av andra tog Råå över och man kunde göra 1-0 på en omställning efter ett inspel snett-inåt-bakåt. Efter målet backade Råå hem och gjorde det trångt för LFK, som fick sin bästa möjlighet efter på nick efter frispark. Råås målvakt gjorde dock en bra räddning och klarade. LFK var för uddlöst och spelar nu i elitfyran nästa säsong. Fler matcher i år slipper man troligen spela då även kommande motståndaren Alvesta förlorade och det mot Snöstorp/Nyhem med 3-2. Nästa helg väntar en ren gruppfinal mellan Råå och Snöstorp/Nyhem. Oavgjort räcker för Råå pga bättre måskillnad än S/N FF. Harplinge, Oskarström och Kurdiska hoppas på Halmstadlaget. Vid S/NFF-uppflyttning flyttas Harplinge upp i elitfyran medan OIS och Kurdiska får kvala till fyran respektive femman. S/NFF blir favoriter mot Råå, som inte var något märkvärdigt lag. LFK har underpresterat å det grövsta nu i höst. Från att ha varit treans tredje, fjärde bästa lag i våras har man nu varit ett av de sämre - trots samma manskap. Alldeles för många spelare har spelat under sin kapacitet.

//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Då väntar lag som Alet, Astrio, Ginsten, Hyltebruk, Kungsbacka, Lerkil, Trönninge BK, Ullared, Varbergs Gif och ev S/N FF + ytterligare ett lag.

Om man kollar in LFK:s resultat i år så har laget hemma tagit 23p och borta endast 7p. Men den statistik som särskilt sticker ut är målskillnaden.Hemma 19-9=+10, borta 20-34=-14.Man har alltså gjort nästan lika många mål hemma/borta men släppt in 25 mål mer på bortaplan.

Precis som Plogen skriver var inte Råå speciellt märkvärdiga, men eftersom laget hade ett 6-1 resultat från första matchen fanns ingen anledning att spela fin fotboll utan laget hade nog siktet inställt på en poäng och man fick ju tre idag.Tror att Råå har en stor fördel av hemmaplan och med stöd av publiken kommer Råå att vinna kvalserien.

2011-10-15 @ 20:17:44
Postat av: Handla nästa år alltså!

Ja va kan man säga mer än att Elit fyran är ju egentligen den gamla femman och det lägsta LFK har spelat i sedan de sista 30 åren eller mer.

Men se det positivt nu kan man bara vinna och bygga nytt, men även köra inom Ullared o handla billigt nästa säsong!!!!!!!!!!! Komiskt värre att detta kunde ske med det manskapet vad gick fel? alla som spelare men även ledare får nog ta och ransaka sig själva.

Skulle jag varit sponsor skulle jag nog ha dragit in mitt stöd med minst 50%, fan krav skall ställas och hoppas att de utvärderar detta för det går inte att skylla på oflyt. Bortskämdheten lyser igenom. Tack och lov för den gamla goda tiden. Kanske dax att förnya på ledarsidan oxå då det trotts allt är LFK:s sämsta resultat i manna minne. Detta skulle ju bli nybygget som skulle lottsa de upp i 2:an igen. Man e ju chockad vad hände?

Nä fy fan nu får det hända saker och hoppas att spelarna stannar för att fixa en direkt uppflyttning så att de kan lämna sedan med gott mod.

2011-10-16 @ 00:28:53
Postat av: HH

Självklart är SNFF inte favoriter på bortaplan. Nu dessutom med Berat avstängd. Fördel Råå helt klart.

2011-10-16 @ 00:54:11
Postat av: Eller?

Elit fyran är väl ändå gamla fyran?

2011-10-16 @ 11:38:48
Postat av: Päron

LFK är inte bättre

2011-10-16 @ 12:12:53
Postat av: Analytikern

Den fotboll som spelades i lördags var långt ifrån Div 3-klass. Det var snarare en fotboll som speglade det övre skiktet i Div 4-Elit. Att LFK ramlar ner är inte mer än rätt om man ser till matchen. Defensiven var helt okej, men uddlösheten i offensiven var talande. Kan man inte höja sig och leverera när det väl gäller så får man skylla sig själva.Frågan är hur framtiden ser ut. Att vinna Elit-fyran bara sådär är det inget lag som gör.

2011-10-17 @ 01:54:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0