Resultat lördag

Trean:

LFK-Älmhults IF 3-0 (0-0)
Målskytt LFK: Mats Lindström 3

LFK stod för säsongens bästa insats då Älmhult besegrades. LFK inledde bra, men efter en del avbrott pga lättare skador och lite tumult i LFK:s straffområde, kunde Älmhult sätta lite press på LFK i första halvleks andra del. LFK borde ändå haft ledningen med 1-0 i paus, Jonatan Jacobsson fick dock inte kraft i nicken i öppet läge efter inlägg från Tobias Lundgren. I andra halvlek fanns i stort sätt bara ett lag på plan. LFK spelade mycket fin fotboll och inbytte krasslige Mats Lindströms mål kom tidigt i en jämn ström. Det var Lindströms första mål i LFK, inte fel att börja med ett äkta hattrick. Hela laget var bra i matchen, extra bra var så klart Mats, men även det defensiva innermittfältsparet Petter Gustafsson och Tobias Lundgren, som jobbade kopiöst och vann jättemycket boll. Det toppades med bra passningsspel från bådas sida. Mittbackarna Emil Axelsson och Mattias Bengtsson satte inte en fot fel på hela matchen och Fredrik Johnsson ser onekligen intressant ut i sin nya roll som vänsterback. Peter Björnsson dras med en sträckning och var tveksam till start (Markus Johansson bortrest). Han testade dock på förmiddagen och bestämde sig för att försöka och det gick bra. Mycket säkra ingripanden. Insparkarna lämnade han dock, med rätta, över till utespelarna.

Fyran:

Hyltebruks IF-RGIF 4-0 (1-0)

RGIF stod för en stark kämpainsats mot topplaget Hylte. Sista kvarten rann det dock iväg lite då Hylte kunde göra ytterligare tre mål på det första man gjort innan paus. Även RGIF hade lägen. Bl a träffade Sonny Nilsson kryssribban med ett skott.

Sexan:

SIF-GIF/VIF 1-7 (1-5)
Målskytt SIF: Pontus Johansson
Målskyttar GIF/VIF: Johan Stråhle 3, Michael Johansson 2, Kewin Hansen, Fabian Andersson

Markeringsmissar förstörde SIF:s dag. Hemmalaget tog ledningen genom en kanon från Pontus Johansson efter miss i kommunikationen hos GIF/VIF:s försvar. Repliken från GIF/VIF kom dock blixtsnabbt. Johan Stråhle kunde enkelt stöta in returen efter Robin Möllers skott. Bra räddning av Joel Lovén i SIF-målet i förstaläget. 2-1 gjorde samme man på volley, framspelad av Timmy Johansson. Helt klart matchens delikatess. Stråhle fullbordade sitt äkta hattrick då han stötte in ytterligare en retur efter ett Mölleravslut. 4-1 och 5-1 kom kort därefter. 4-1 genom Michael Johansson på nick efter hörna från Kewin Hansen och 5-1 på nick genom Kewin Hansen. Hårresande dåligt försvarsspel av SIF. GIF/VIF tog tillvara på sina chanser och matchen var i princip slut redan eftet 27 minuters spel. I andra halvkek gjorde GIF/VIF tidigt 6-1 genom Michael Johansson och då gick luften ur SIF fullständigt. GIF/VIF kunde gjort ytterligare ett par mål utöver det 7-1-mål man gjorde genom Fabian Andersson. Mycket bra insats av GIF/VIF naturligtvis. Samtidigt var inte SIF så dåliga som slutresultatet vittnar om. Det usla försvarsspelet från SIF:s sida och GIF/VIF:s effektivitet avgjorde matchen. Johan Stråhle agerade som en riktig måltjuv och var naturligtvis matchens förgrundsfigur. Timmy Johanssons uppoffrande spelstil imponerar också. Undrar hur många km han sprang i Skottorp i eftermiddags. 

HIS-Kurdiska IF 0-2 (0-1)

HIS gick för tredje matchen i rad ifrån planen mållösa. Man har problem att få in bollen, därför blev det förlust mot Kurdiska trots att man hade bra press på sina motståndare.

//P.

Kommentarer
Postat av: Micke

HIS - Kurdiska 0 - 2

2011-05-28 @ 19:22:26
Postat av: trogen gifvifsupporter

börjar bli trött på detta nu . kewin (och hans brödrar) stavar sitt efternamn med ETT S !

2011-05-28 @ 23:46:25
Postat av: Språkpolisen

Och brödrar heter egentligen bröder.

2011-05-29 @ 00:17:09
Postat av: professor Higgins

äkta hat trick av Stråhle, javisst,men inte bara det... inom 4 minuter! Kan det vara något slags rekord, nå´n som vet.

F.ö kanonbloggande av dig P, visst, lite vääl långa LTIK-referat men det är ett privilegium du skall ha och är väl värd som bloggvärd!!!

Efter år av undran, vågar jag nu ställa frågan: ditt favoritutryck "i stort sätt" är det

1. ett uttryck för och hyllning till "Barca:s" fantastiska passningsspel (d.v.s ett ständigt "sättande")

x. en personlig gimmick för att bryta mot "etablissemanget"

2. en enkel felstavning (det heter ju faktiskt "i stort sett" även om Björn Hellberg säkert hävdar att det sistnämnda ordet skall stavas med enkelt t.

TACKSAM FÖR SVAR, vill få ro i själen!

2011-05-29 @ 00:17:57
Postat av: P

OK "trogen GIF/VIF-supporter". Den typen av kommentarer får ju inte en att tappa sugen... Hade Kewin, Oliwer, Robban eller Andy upplevt det som ett enormt problem är jag övertygad om att de påtalat det för mej.Higgins. Helt korrekt anmärkning. Det är ett favorituttryck. Det tillsammans med ordet dock är mycket trevliga att använda sig av. Och visst är det fel. Dock ett omedvetet fel som jag nyligen blivit uppmärksammad på från flera håll. Har aldrig reflekterat över det tidigare, det är liksom ett sånt där som bara slinker ur en utan att man tänker på det. Det är dock ett inte helt ovanligt fel som många gör. Men det är naturligtvis inte ok. Hoppas du slipper ligga sömnlös fler nätter nu.

2011-05-29 @ 12:16:01
Postat av: Språkpolisen 2

En mening börjar med stor bokstav.

2011-05-29 @ 16:46:28
Postat av: JR

Håll käften och starta en egen blogg om ni ska klaga på Plogen!

2011-05-29 @ 17:14:24
Postat av: Språkpolisen 3

En mening får inte starta med ordet "och "

2011-05-29 @ 20:53:52
Postat av: Språkpolisen 4

En mening slutar med en "punkt".

2011-05-29 @ 21:08:26
Postat av: WOW

Hahaha. MrP kan namnet på varenda sydhalländsk fotbollsspelare, typ. Plus några till. Så har man mage att klaga på ett s, eller två ss. Stråhlande! Lysande P!

2011-05-30 @ 21:40:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0