Resultat fredag

Femman:

BKW-Gullbrandstorps AIS 4-2 (0-1)
Målskyttar BKW: Marcus Kjellsson 3, Kenan Ramadani

Rättvis seger för BKW. Hemmalaget var det bättre laget rakt igenom, men låg trots det under med 1-0 i paus. I andra halvlek lossnade målskyttet. Matchens man: Marcus Kjellsson med tre pytts och hårt jobb i övrigt.

LTIK-Unnaryds GoIF 4-2 (2-0)
Målskyttar LTIK: Miridon Berisha 2, Emil Olsson, Kjetil Hagen

I första halvlek hade LTIK bra koll och ledde välförtjänt med 2-0 i paus. Kunde varit ytterligare något. I andra halvlek reducerade Unnaryd snabbt. LTIK kunde dock replikera genom att göra 3-1 kort efter. Unnaryd gav sig dock inte och de kunde på nytt reducera. Andra halvlek blev en hård kamp med böljande spel. LTIK avgjorde med 4-2 på matchens sista spark. Ett vackert mål av Kjetil Hagen som föregicks av fint spel. LTIK gjorde en kollektivt bra kämpainsats. Förgrundsfigurer var dock Emil Olsson med ett mål och tre (!) assists. Miridon Berisha var het och vid bägge hans mål handlade det om klassavslut. Håkan Karlsson regerade längst bak som mittback och Simon Vedin var suverän som vänsterback. Men alla gjorde det som skrivet bra.

Oskarströms IS-KIK 6-0 (2-0)

Efter en jämn första halvlek kunde serieledande OIS ta över helt i andra efter ett tidigt 3-0-mål.

Sexan:

VBoIS-SBK 0-3 (0-2)
Målskyttar SBK: Olle Günther Hansen, Håkan Gustavsson, Jimie Kindblom

BoIS var laget med mest boll i matchen, det hjälpte dock inte när man krånglade till det och gjorde det svårt för sig i straffområdet. SBK var skickliga i omställningsspelet och tog tillvara på sina chanser på ett bättre sätt än BoIS. Dessutom var SBK:arna väldigt offervilliga i försvarsarbetet. Bäste man på plan var SBK:s Markus Bengtsson. Han var överallt.

YBK-K/HFF 0-8 (0-4)
Målskyttar K/HFF: Fredrik Junefalk 2, Henrik Sunesson 2, Martin Lundgren (tidigare Nilsson), Björn Ottosson, Filip Carlsson, Ruslan Tetroyev

Kattens lek med råttan. YBK var med i matchen första 20, sedan fick laget sig en lektion i fotbollens ädla konst. Väntat resultat med tanke på jumbon mot ettan. YBK har bättre möjligheter till poäng i nästa match då man möter Sperling. Då får man också tillbaka en del spelare som man saknat i de senaste omgångarna.

//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Sbk mål: Olle, Håkan och jimie

2011-05-28 @ 08:14:03
Postat av: Sarah

hadde varit kuul om ni ville joina snakket om CL finalen i da , http://www.ontheminute.com/forums/topic/4486/live-champions-league-barcelona-v-manchester-united/

2011-05-28 @ 17:45:36
URL: http://www.ontheminute.com
Postat av: Anonym

Ysby krossat!Matchen mot KHFF var på förhand svår. Toppen mot botten. Noll vinster mot noll förluster. De första 20 minuterna var dock jämna och YBK stod upp väl mot KHFF. Ett fräsande volleyskott från Shpetim tvingade KHFF - målvakten till en drömräddning....nåja.Efter detta gör KHFF 1 - 0 på ett sällsynt misstag från Dennis. Detta blir början på undergången och luckorna öppnas för KHFF att sprinta igenom ett allt mer uppgivet YBK. 2 - 0 görs efter att Tomas härmat en snigel, 3 - 0 skojas in och innan mardrömmen är över står det 4 - 0 på tavlan.I andra halvlek bestämmer sig YBK för att gå ut med gott humör och målet att göra en bättre halvlek. Flera byten genomförs. Detta hjälper dock föga. Ett drömmål, en fjösare, ett självmål, och ett brassemål senare så står det 8 - 0 när domaren äntligen blåser av skiten.Analysen är klockren. KHFF gav oss en lektion i hur fotboll skall spelas. Det är bara att buga och bocka för uppvisningen. YBK kämpade på efter bästa förmåga men det är svårt att hålla humöret uppe när bollarna trillar in.Noterbart; YBK drog på sig en straff återigen! Det innebär sju straffar (alla utom en korrekt dömda) mot YBK hittills. Måste vara ngn form av rekord...På onsdag är det nya tag. Bra poängchans mot Sperlingsholm. Dags för första tre pinnarna!!!

2011-05-28 @ 18:06:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0