Resultat fredag

BKW-Gullbrandstorps AIS 4-2 (0-1)
Målskyttar BKW: Marcus Kjellsson 3, Kenan Ramadani

Rättvis seger för BKW. Hemmalaget var det bättre laget rakt igenom, men låg trots det under med 1-0 i paus. I andra halvlek lossnade målskyttet. Matchens man: Marcus Kjellsson med tre pytts och hårt jobb i övrigt.

LTIK-Unnaryds GoIF 4-2 (2-0)
Målskyttar LTIK: Miridon Berisha 2, Emil Olsson, Kjetil Hagen

I första halvlek hade LTIK bra koll och ledde välförtjänt med 2-0 i paus. Kunde varit ytterligare något. I andra halvlek reducerade Unnaryd snabbt. LTIK kunde dock replikera genom att göra 3-1 kort efter. Unnaryd gav sig dock inte och de kunde på nytt reducera. Andra halvlek blev en hård kamp med böljande spel. LTIK avgjorde med 4-2 på matchens sista spark. Ett vackert mål av Kjetil Hagen som föregicks av fint spel. LTIK gjorde en kollektivt bra kämpainsats. Förgrundsfigurer var dock Emil Olsson med ett mål och tre (!) assists. Miridon Berisha var het och vid bägge hans mål handlade det om klassavslut. Håkan Karlsson regerade längst bak som mittback och Simon Vedin var suverän som vänsterback. Men alla gjorde det som skrivet bra.

Oskarströms IS-KIK 6-0 (2-0)

Efter en jämn första halvlek kunde serieledande OIS ta över helt i andra efter ett tidigt 3-0-mål.

VBoIS-SBK 0-3 (0-2)
Målskyttar SBK: Olle Günther Hansen, Håkan Gustavsson, Jimie Kindblom

BoIS var laget med mest boll i matchen, det hjälpte dock inte när man krånglade till det och gjorde det svårt för sig i straffområdet. SBK var skickliga i omställningsspelet och tog tillvara på sina chanser på ett bättre sätt än BoIS. Dessutom var SBK:arna väldigt offervilliga i försvarsarbetet. Bäste man på plan var SBK:s Markus Bengtsson. Han var överallt.

YBK-K/HFF 0-8 (0-4)
Målskyttar K/HFF: Fredrik Junefalk 2, Henrik Sunesson 2, Martin Lundgren (tidigare Nilsson), Björn Ottosson, Filip Carlsson, Ruslan Tetroyev

Kattens lek med råttan. YBK var med i matchen första 20, sedan fick laget sig en lektion i fotbollens ädla konst. Väntat resultat med tanke på jumbon mot ettan. YBK har bättre möjligheter till poäng i nästa match då man möter Sperling. Då får man också tillbaka en del spelare som man saknat i de senaste omgångarna.