Inför helgen

Fredag:

Trean:

Vinbergs IF-LFK kl 19:00, Vinåvallen

Hallandsderby och brödrarmöte. LFK:s målvakt Peter Björnsson mot Vinbergs forward Magnus Björnsson, som förövrigt provspelade med LFK inför förra säsongen. Vinberg har så här långt vunnit två matcher, förlorat två och spelat en oavgjord. Laget ligger strax ovanför kvalstrecket. LFK favoriter, men det lär bli tufft.

Fyran:

IF Centern-RGIF kl 19:00, Kärlekens IP

Båda lagen har en vinst, en oavgjord och tre förluster var. Innebär det att det blir en jämn kamp? Troligen. Det lag som båda besegrat är Särö IK. RGIF:s nyförvärv från LFK, Egzon Behramaj kan göra debut i den Celtic-randiga tröjan mot Centern. Ett intressant tillskott som nog kan tillföra Giffens offensiv en extra dimension.

Femman:

Knäreds IK-Sennans IF kl 19:00, Lagavallen

Sennan har inlett serien svagt och har fortfarande inte tagit någon trepoängare och ligger sist i tabellen. KIK blir favoriter i den här matchen och bör vinna med ett par bollar hemma på Lagavallen.

Vapnö IF-LTIK kl 19:00, Vapnö IP

Vapnö är ett hårt arbetande lag med kvalité, det finns möjligheter för en plats på den övre halvan. Man är dock missgynnade av den sena starten då det blir väldigt tätt matchande för laget. För tillfället är man också skadedrabbade. Även LTIK har haft oflyt med skador. De avlöser bokstavligt talat varandra. Nu återkommer Emil Olsson och Fredrik Wersch i truppen, då saknas istället Mattias Johansson pga en knäskada, troligen uttänjt ledband, som han ådrog sig i förra omgången. Varken Wersch eller Oscar Gustafsson är redo för 90 minuter, men finns ändå med i truppen. Dessutom är Jacob Björk avstängd efter tre snabbt plockade gula kort.

Sexan:

SBK-YBK kl 19:00, Skogaby IP

Hett derby. Träningsmatchen lagen emellan slutade rättvist oavgjort 1-1. Ser man till seriespelet så här långt blir det dock enkel seger för SBK. YBK måste höja sig ett antal snäpp sedan förra omgången för att ha chans till poäng. SBK slog SIF med 6-0, SIF slog YBK md 5-0… Säger kanske inte så mycket, men ändå!

K/HFF-Serbiska FF kl 19:00, Hishults IP

Intressant match. Toppmöte i sexan. K/HFF leder serien med sina fem raka vinster. Serbiska har förlorat en match. Det kommer att bli en tuff match mellan K/HFF:s ramstarka försvar och Serbiskas giftiga anfallsduo.

Haverdal IF-GIF/VIF kl 19:00, Wegeli

GIF/VIF har full pott och har fortfarande inte släppt in något mål. Jag tror att båda sviterna håller sig över matchen mot Haverdal. GIF/VIF ordinarie så när som på avstängde Timmy Johansson.

Lördag:

Femman:

Trönninge IF-BKW kl 14:00, Tuvasvallen

Prestigemöte i femman. BKW minns inte fjolårets match på Tuvasvallen med glädje. Åke Fredriksson dömde och BKW åkte på stordäng. Det blir troligen ett jämnare resultat denna gång och jag tror även på en jämn kamp. TIF till synes ordinarie. BKW saknar tre offensiva krafter i Kenan Rahmadani, Nderim Peci och Johan Green. Den sistnämnde avstängd i ytterligare två matcher för det röda kort han ådrog sig mot Oskarström. I BKW har man dock två comebackande spelare i ”sommarproffset” Daniel Nilsson samt Ekrem Bekteshi. Man har det välbeställt offensivt, inte minst med tanke på Markus Kjellssons inträde i laget.

Sexan:

Sperlingsholms IF-HIS kl 13:00, Sperlingsholms IP

HIS åkte på första förlusten i förra omgången. Uddamålsförlusten var dock inte rättvis enligt HIS:arna. Därför lär det vara ett revanschsuget lag som åker till Sperling. HIS knappa favoriter.

SIF-VBoIS kl 14:00, Gröningen

Spännande derby mellan två lag som fått upp farten. Både SIF och BoIS vann med 5-0 i förra omgången. BoIS knappa favoriter, men det lär bli jämnt.

//P.


Kommentarer
Postat av: Haverdals presschef

Naturligtvis är Genevad/Veinge klara favoriter mot Haverdal i kvällens match. Men även om Haverdal saknar någon ordinarie spelare så kan man i dagens match ställa upp med en ganska stark startelva. Jag går emot Plogen och tippar 1-1.

2011-05-20 @ 08:28:21
Postat av: Lidhult

På söndag spelas vårderbyt mellan Unnaryd och Lidhult. Ska bli spännande att se om Lidhult kan fortsätta övertyga och haka på Oskarström i toppstriden. Tippat slutresultat 1-3!

2011-05-20 @ 10:00:38
Postat av: Lasse

KHFF-Serbiska, 4-0

2011-05-20 @ 21:44:18
Postat av: P

Hyggligt tippat Haverdalare.

2011-05-20 @ 22:12:30
Postat av: Haverdal-Genevad 1-1

Haverdal-Genevad 1-1

2011-05-21 @ 11:55:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0