BKW vidare

Resultat DM-match:

BKW-IF Centern 3-2 (0-1)
Målskytt BKW: Johan Green 3

BKW fortsätter att försvara Laholms ära i DM. Nu är man vidare till tredje omgången då man lyckades betvinga division fyra-laget Centern med 3-2 efter tre Greenmål. BKW fick därmed också revansch för de dubbla förlusterna från seriespelet ifjol. IFC hade ledningen med 1-0 i paus. En ologisk ledning då IFC inte skapade mycket utöver målet. BKW hade tre chanser som borde resulterat. I andra halvlek gjorde Johan Green tidigt 1-1. BKW tog över tillställningen rejält efter utjämningen, men istället för ett hemmamål gjorde IFC 2-1 med 20 minuter kvar av matchen, inte särskilt rättvist i det skedet. BKW pumpade på trots baklängesmålet och med fem minuter kvar utjämnade Green på nytt. Nu började båda lagen förbereda sig för förlängning. Green satte dock stopp för extratid då han fullbordade sitt hattrick genom att göra 3-2 till BKW med två minuter kvar av tillställningen. En meriterande seger för BKW. Hela laget gjorde ett gott jobb, men Green var så klart matchens förgrundsfigur med sina tre kassar. I nästa omgång väntar nu elitfyra-topplaget Varbergs GIF.