Resultat från helgen

Resultat träningsmatcher:

LFK-Höörs IF 2-3 (1-2)
Målskyttar LFK: Robert Nilsson, Petter Gustafsson

LFK gjorde en bättre match än mot Varbergs GIF. Division tre-laget Höör med profiler som Mattias Thylander, Mats Lilienberg och Jens Sloth var dock strået vassare. För att LFK nästa vecka ska ha en chans mot IS Halmia måste man höja sig något snäpp. Halmia besegrade under helgen Markaryd med hela 5-0.

RGIF-Vapnö IF 2-1 (2-1)
Målskyttar RGIF: Sabri Behrami, Daniel Hellsten

Ett RGIF utan flera namnstarka spelare gjorde en dålig match mot Vapnö. Det blev dock vinst med 2-1. Matchens behållning var annars Vapnös kvittering till 1-1, som gjordes på bissa.

Joack Ekenberg, Albert Bengtsson, Mikael Magnusson

RGIF saknade bl a: Niklas Nilsson, Patrik Philipsson, Jens Strömberg, Visar Demaj, Atef Abou-Shakra, Sonny Nilsson och Johan Nilsson.

LTIK-SIF 5-1 (3-1)
Målskyttar LTIK: Simon Vedin 2, Mattias Olofsson (straff), Hisham Gassim, Tom Hjälmefjord
Målskytt SIF: Pontus Johansson (straff)

Det blev som väntat en enkel seger för LTIK mot SIF. Det var under långa stunder spel mot ett mål och redan efter 20 minuter hade LTIK ledningen med 3-0. Innan paus reducerade SIF till 1-3 på straff. I andra halvlek luftade LTIK hela matchtruppen och man gjorde ytterligare två mål, det kunde varit fler. Beröm i LTIK till de nya spelarna Hisham Gassim, Tom Hjälmefjord och Oscar Gustafsson.

LTIK:s lag:

Jonas Nilsson,
Tom Hjälmefjord, Mattias Johansson, Conny Strömberg, Oscar Gustafsson,
Jacob Björk, Hisham Gassim, Simon Vedin, Mattias Olofsson,
Henrik Olsson, Emil Olsson (K)

Peter Jönsson, Pontus Bader, Andreas Persson, Johan Andersson

LTIK saknade bl a Håkan Karlsson, Fredrik Marinovic, Patrik Åkesson, Miridon Berisha och Fredrik Wersch.

BKW-Förslövs IF 2-1 (1-1)
Målskyttar BKW: Johan Green, Kenan Ramadani

BKW betvingade Föslöv med 2-1 i en jämn match spelmässigt, där dock BKW skapade något mer.

BKW:s lag:

Simon Nilsson,
Andreas Persson, Johan Agnvall (K), Ola Karlsson, Stefan Mårtensson,
Nderim Peci, Emil Gustafsson, Arlind Halimi, Albin Halimi,
Johan Green, Kenan Ramadani

Simon Andersson, Robert Andersson, Manfred Walldén

BKW saknade bl a Jonas Nilsson, Jonathan Roslund, Alexander Ekstrand och Marcus Pettersson.

K/HFF-KIK 2-2
Målskyttar K/HFF: Samuel Markow, Christian Broman
Målskyttar KIK: Tony Kamberi, Joel Åkesson

Skogsderbyt slutade rättvist oavgjort efter en realativt jämn tillställning.

Daniel Torstensson, Carlos Swahn

KIK saknade bl a Simon Silvandersson, Johan Jönsson, Ola Möller, Adam Jönsson och Pelle Svensson.

GIF/VIF-SBK 1-0 (0-0)
Målskytt GIF/VIF: Lukas Andersson

GIF/VIF gick segrande ur en tät kamp med ärkerivalen och seriekollegan SBK. SBK:s målvakt, Cralle, tyckte att det kändes som en 0-0-match. GIF/VIF:s tränare Kim Gustafsson var nöjd med sitt lags insats men tyckte att det var svårt att dra några matchmässiga slutsatser med tanke på att väder och underlag var som det var i Veinge under lördagen.

GIF/VIF:s lag:

Daniel Boson,
Johan Stråhle, Oliwer Hanssen, Simon Nilsson, Lukas Andersson
Noak Pettersson, Sebastian Ekstrand, Kewin Hanssen,
Timmy Johansson, Michael Johansson (K), Robin Möller

Ola Andersson, Arnon Kamchouk, Johan Jr Svensson

GIF/VIF saknade bl a Armin Darban, Fabian Andersson, Aron Ingemarsson, Jens Axeldahl, Andreas Hanssen och Magnus Ekman.

Skäldervikens IF-VBoIS 2-1
Målskytt VBoIS: Jesper Nilsson Öhrn

Hjärnarps IF-HIS 2-1 (1-1)
Målskytt HIS: Rasmus Emilsson

LFK U-Kurdiska IF 5-0 (0-0)

LFK U kom igen starkt efter förra veckans utskåpning mot Varbergs GIF B. Denna helg ställdes man mot det nyblivna division fem-laget Kurdiska IF. Efter en relativt jämn första halvlek kunde LFK ta över fullständigt i andra och göra fem raka mål. Kurdiska gjorde en riktigt slät figur. Orken tröt helt efter 60 minuters spel. Kul för LFK:s unga andralag med en storseger. Helt utan spelare från A-truppen och med flera 15-åringar i laget var det starkt att vinna trots Kurdiskas svaga insats.

PS. Se till att uppdatera klubbarnas hemsidor med trupper, resultat och laguppställningar. Det ökar intresset för fotbollen i kommunen. Många är intresserade. RGIF ligger nu i framkant. Anders Jönsson gör ett fint jobb där. Pelle Persson i BKW och Kim Gustafsson i GIF/VIF är som vanligt föredömmen när det gäller uppdateringar. Andreas Thedeby och Mats Gustavsson har börjat uppdatera lite på LFK:s sida. Bra då denna tidigare bara var ett innehållslöst skal. DS.