Resultat lördag

Träningsmatcher:

IS Halmia-LFK 4-2 (0-0)
Målskytt LFK: Besart Mazreku 2

LFK hängde med bra mot Halmia och kunde med lite flyt fått med sig ett oavgjort resultat. Första halvlek var relativt målchansfattig. Fredrik Johnsson fick LFK:s båda bästa lägen efter inlägg. Halmia var något bättre spelmässigt, men LFK jobbade hårt. I andra halvlek tog Halmia ledningen med 1-0 innan Besart Mazreku utjämnade till 1-1, vackert framspelad av Jonatan Jacobsson. Halmia återtog ledningen en stund senare. Ologiskt med ett 2-1-mål där då LFK efter 1-1 hade en riktigt bra period i matchen. LFK kvitterade på nytt och återigen genom Besart Mazreku. Mot slutet av matchen kunde Halmia göra ytterligare två mål, vilket borde varit tre då Calle Genberg missade ett ypperligt läge. LFK försvagades i andra halvlek sedan Mattias Bengtsson blivit utvisad efter två gula kort. Ändå en klart godkänd insats av LFK med tanke på bra motstånd.

BKW-LFK U 7-1 (4-0)
Målskyttar BKW: Johan Green 4, Manfred Walldén 2, Kenan Ramadani

Enkel seger för BKW. LFK gjorde det bra i en kvart. När sedan BKW förstod att det var allvar lade man i en extra växel och drog ifrån LFK både spel- och målmässigt.

KIK A/B-IS Örnia A/B 2-3 (2-0)
Målskytt KIK: Joel Åkesson 2

Kurdiska dök aldrig upp på Björkvallen. Därför valde KIK:s tränare Tony Andersson att istället spela med A-laget i första halvlek och B-laget i andra mot en Örniakombination med övervägande A-lagsspelare. A-laget vann sin halvlek medan B-laget förlorade sin. Totalt 3-2-seger för Örnia.

K/HFF-SBK 2-2 (0-0)
Målskytt L/HFF: Martin Nilsson 2
Målskyttar SBK: Jonas Strömberg, Håkan "Cralle" Johansson (straff)

HIS-Grevie IS 1-0 (1-0)
Målskytt HIS: Johan Petersson

//P.

Kommentarer
Postat av: Eye

2-0 målet kom i 9:e minuten,såg inga hängande huvuden vare sig då eller efter de täta dubbelmålen efter en dryg halvtimme, däremot försvann en del energi i 71:a minuten, när 5-1 målet kom.

2011-03-12 @ 23:13:15
Postat av: R Carlsson

Hur ska detta gå för LFKs U-lag när man inte ens kan spela jämt mot Walldia???.........

2011-03-12 @ 23:31:54
Postat av: lasse

dom kanske hade en dålig dag på jobbet?

Tror U-laget kommer lyckas bra i år ändå.

2011-03-12 @ 23:41:35
Postat av: Nisse

Det U-laget som spelade mot Walldia kommer att bli kanonmat i klass 1 oj oj.

2011-03-12 @ 23:44:50
Postat av: Eye

va´e d för gnälliga ......... som finner något slags

perv... tillfredställelse av att återkommande och skadeglatt håna och klanka ner på ett gäng unga ambitiösa killar som gillar att spela boll. De vet vad som väntar och har accepterat utmaningen. Men vilka är det som visar mod och framåtanda? De eller ni som fegt snackar skit bakom ryggen. Kom istället och stötta killarna och se talangen som finns där.

Detta laget är det enda åldershomogena laget i åldersspannet 16 - 19 år i kommunen. Skall man vara tvungen att fly kommunen för att få spela med jämnåriga? Pga en stor trupp spelar killarna i klass 1 (där de är hänvisade att spela p.g.a tidigare B-lags prestation om de vill spela seniorfotboll i sin klubbs färger. De kunde alltså inte välja klass 2 eller 3) samt i juniorserien P18. Skäms, och börja snacka väsentligheter istället för byfånemässigt grönköpingssvammel.

2011-03-13 @ 00:40:51
Postat av: Robban

R-Carlsson Walldia spelade bra spel och hade lite flyt med målen och borde gjort fler och lfk-u hade väl inte en jätte bra dag. Men att både se ner på lfk-u och Walldia är jävligt dåligt kom och titta istället och säg att något av lagen var dåliga. Walldia har också ett ungt lag men deras juniorer börja tidigt med senior fotboll och har varit med ett tag.och lfk spel var väl inte så kul mkt lång bollar och dom kämpa bra går tufft in i närkamperna men springer kanske lite för mkt i onödan. Och Walldia var nära att gå upp till 4 förra året när ingen trodde på oss så att ett u-lag med många nya spelare ska ha en chans innan dom ens hunnit spela ihop sig med så många unga spelare är inte lätt krävs att det finns lite rutin i laget aom stöttar en och driver på laget. Så sluta klaga och möt något av lagen själv om du nu spelar fotboll tack för mig :)

2011-03-13 @ 03:46:01
Postat av: Anonym

Hm Robban, Hur får du ihop detta?"Walldia spelade bra spel och hade lite flyt med målen och borde gjort fler och lfk-u"Hade ni flyt på målen ni gjorde men borde haft mer flyt för att göra fler? Eller?

2011-03-13 @ 10:18:01
Postat av: R Carlsson

Så Walldia fick 7 enkla mål?

Jag tror inte ett dugg på LFK u denna säsongen.

Alla har olika åsikter

2011-03-13 @ 14:23:59
Postat av: J.Green

LFK-U var inte dåliga i matchen och LFK-U ÄR inte dåliga. Man ska heller inte underskatta Bkw som både har en bra stomme och mycket talangfulla spelare.

2011-03-13 @ 14:40:09
Postat av: R Carlsson

Det är ju du Green som gör Walldias lag!

2011-03-13 @ 14:51:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0