Resultat lördag

Träningsmatcher:

SBK-HIS 1-5 (1-2)
Målskytt SBK: Olle Günter Hanssen
Målskyttar HIS: Fredrik Gustavsson 3, Johan Petersson (straff), Jimmie Ivarsson

I den tidiga matchen (09:00) var HIS det klart piggare laget. I SBK märktes det att flera spelare gått och lagt sig lite väl sent på fredagkvällen (natten). Första halvlek var jämn, med chanser åt båda håll. I den andra halvleken kunde dock HIS ta över rejält. Matchens snyggaste mål gjorde HIS energiknippe Jimmie Ivarsson, som drog upp bollen i krysset så att den fastnade i nätet. HIS saknade bl a Emil Hermansson och Kalle Pålsson. SBK bl a Kim Håkansson, Kristian Johansson och Jonas Håkansson.

SIF-BKW 1-2 (1-0)
Målskytt SIF: Martin Fasth
Målskyttar BKW: Alexander Ekstrand, Manfred Walldén

Första halvlek var jämn, viss fördel SIF, trots att BKW hade lite mer boll. Det var mycket spel på mittplan och där är SIF starka. Efter ca 20 minuters spel gav Martin Fasth SIF ledningen på nick efter hörna. BKW hade en boll på mållinjen, Kenan Ramadanis avslut räddades dock undan av SIF:s målvakt Pontus Andersson. SIF:s bästa läge fick Oskar Moberg, som grannt framspelad av Erik Nilsson, sprintade mot BKW-målet, men kom ur vinkel och fick inte ordning på avslutet. BKW:arna var rejält besvikna på sin första halvlek, SIF:arna var mer nöjda då det centrala och fysiska spelet i lågt tempo passade dem ganska väl. Andra halvlek fortsatte som den första. BKW tog dock över mer och mer efterhand. Runt den 70:e minuten kunde Alexander Ekstrand utjämna för BKW. Årsdebuterande Jonte Nilsson avslutade efter hörna, Ekstrand rakade in returen med en distinkt bredsida. Tio minuter senare gav Manfred Walldén BKW ledningen med 2-1, framspelad av Ekstrand. Det resultatet stod sig tiden ut.

Totalt sätt gjorde BKW en slät figur och en ganska dålig match, framförallt i första. Man gjorde inte elva byten i paus (som det var tänkt), utan "bara" sju. Det blev lite bättre i andra, men de flesta i BKW kan bättre. 15-årige målvakten Simon Andersson gjorde sin första hela A-match i BKW och gjorde en klart godkänd insats. Andersson är ett fint ämne. Lika gamle Hampus Jönsson gjorde ett inhopp på vänsterbacken i andra halvlek och kom även han undan med ett klart godkänt betyg. SIF gjorde en bra kämpainsats och defensivt höll man ihop det fint. Martin Fasth var mycket bra i första halvlek som forward. Intressant mittbackspar i Lasse Johansson och Robin Palm. Fysiskt starkt centralt mittfält i Erik Nilsson, Matias Ahlm och Erik Moberg. 

SIF:s lag:

Pontus Andersson,
Simon Cerwinski, Robin Palm, Lasse Johansson, Petter Johansson,
Mattias Ahlm, Erik Moberg,
Pontus Johansson, Erik Nilsson, Oskar Moberg,
Martin Fasth

VBoIS-Andersbergs IK 2-4 (1-2)
Målskyttar VBoIS: Erik Lindberg, Oscar Andersson

VBoIS gjorde en bra insats mot AIK. Man låg bra i positionerna och kämpade hårt mot det spelskickliga motståndet. AIK tog ledningen med 1-0 och man gjorde även 2-0 innan Erik Lindberg reducerade till 1-2 efter hörna. Efter paus gjorde AIK 3-1 och man hade också bud på 4-1 då en hårt slagen frispark tog i virket. Det fjärde målet skulle komma på ett mäktigt långskott. Oscar Andersson snyggade till siffrorna till 2-4 mot slutet då han kom fri och avslutade behärskat med en bredsida förbi AIK:s målvakt. En bra arbetsinsats av VBoIS, som stod emot ganska väl. AIK gjorde en bra match. De ser vältränade ut och lade fokus på rätt saker under hela matchen. Laget ser minst lika starkt ut som förra året.

Förslövs IF-KIK 2-1 (0-0)
Målskytt KIK: Toni Kamberi

KIK släppte fram ett antal A-lagsdebutanter mot Förslöv och gjorde en helt okej insats lagmässigt.

Vapnö IF-K/HFF 3-2 (2-1)
Målskyttar K/HFF: Martin Nilsson, Fredrik Junefalk

K/HFF var det bättre laget spelmässigt. Men missar man en straff samtidigt som man får två emot sig som går in är det svårt att vinna. K/HFF tycks ha fått spelet att stämma tidigt på fotbollssäsongen, någon vinst har det dock inte blivit än i år, trots tre spelade matcher.

//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vapnö - KH/FF 3-2

2011-03-19 @ 17:22:27
Postat av: R.A

Kommer det mer om BKW - SIF matchen eftersom du var och kolla? :P

2011-03-19 @ 18:35:48
Postat av: P

Ja, det kommer. Mot kvällen...

2011-03-20 @ 08:45:15
Postat av: hasslöv

Kul match idag, det är inte varje dag som man äter frukost efter genomförd match och samtidigt hinner hem och väcka barnen. förra matchen började vi nästan 9 på kvällen och nu var det 9 på morgonen. Fotbollens Bakgård får väl finna sig i detta :),återigen bra jobb och inställning av alla. Kul att höra Jimmy muttra av irritation efter det att han gjort sitt första mål i klubben och bollen fastnade i krysset, så att Skogabymålisen fick klättra i nätet för att få ner den. Härlig vinnarskalle :)19 mars 2011 12:15 av Pelle Netterström

Ungdomdomarutbildning

Tisdagen den 29 mars kl.18.00-ca. 20.30 kommer vi gemensamt med Våxtorp BOIS arrangera en ungdomsdomarutbildning på Våxtorpsskolan. (Vi bjuder på fika)Hasslöv/ Skottorp behöver många domare till våra kommande matcher i vår och erbjuder alla födda -96< som kan tänka sig att hjälpa till att döma 7-mannafotboll en utbildning.Anmäl er senast den 20/3 till:

pelle.netterstrom(at)bjarenet.comPelle Netterström

Domaransvarig i ungdomsverksamheten H/S19 mars 2011 12:04 av Mikael

Vinst mot Skogaby

Hasslöv vann mot Skogaby med 5-1 efter 1-1 i paus. Hasslöv var det klart bättre laget matchen igenom trots avsknad av flera ordinarie spelare. Målen gjordes av Fredrik Gustavsson 3st, Jimmie Ivarsson och Johan Peterson. Nästa match mot Skottorp nu på lördag i Hasslöv.

Grattis till vinsten.2011-03-20 @ 11:32:00
Postat av: Khff supporter

Khff satte en straff och fick en emot sig. Inget annat.

2011-03-20 @ 22:05:49
Postat av: P

Ok. Då har jag blivit felinformerad.

2011-03-20 @ 23:22:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0