Resultat från helgen

Backaryds IF-K/HFF 2-3 (0-1)
Målskyttar K/HFF: Mikael Alm, Ruslan Tetroyev, Fredrik Junefalk

Det blev vinst för K/HFF på träningslägret över det blekingska division fem-laget Backaryd.

Öckerö IF-LTIK 4-0 (1-0)

Det blev förlust för LTIK på träningslägret. Det duktiga division fyra-laget Öckerö vann klart och rättvist. I första halvlek hängde LTK med bra, det var i stort sätt jämna steg och det kunde likagärna varit rödblå ledning i paus som vinröd. Både Simon Vedin och Fredrik Wersch var nära att göra mål för LTIK. Försvarsmässigt var det en nästintill klockren halvlek. Öckerös mål kom till på ett lite oturligt sätt. Styrning på skott, som ställde LTIK:s målvakt Jonas Nilsson. I andra halvlek bytte Öckerö ut hela laget. Det blev för tungt för LTIK att stå emot och Laholmslaget var i stort sätt chanslösa. Det var en hel del enkla misstag som man normalt sätt inte ser från LTIK:s sida särskilt ofta. Både huvuden och ben var trötta efter flera träningspass på kort tid. LTIK får ta med sig första halvlek, den var bra mot ett bra motstånd. Bäst i LTIK under matchen var Mattias Olofsson, som var den som var mest pigg under de 90 minuterna.

YBK-LFK U 0-3 (0-1)

En godkänd insats från YBK, som spelade årets första träningsmatch (jämför man resultatet mot Kurdiskas 5-0-förlust mot U-laget får det vara klart godkänt av YBK med 3-0 i baken).

GIF/VIF-Simlångsdalens IF 0-2 (0-1)

En jämn match, visst övertag Dalen. GIF/VIF skapade en hel del vassa lägen, men precis som under fjolåret så har man svårt för att göra mål.

HIS-SIF 2-0 (2-0)
Målskyttar HIS: Marcus Hedström, Fredrik Gustavsson

HIS var det bättre laget i första halvlek. Laget hade ytterligare en boll i mål utöver de två som gjordes. Målet blev dock tveksamt bortdömt pga offside. HIS var bättre även inledningsvis i andra halvlek. Efterhand kunde dock SIF ta över mer och mer. Sista 20 hade SIF ett tryck mot HIS mål. Några kassar blev det dock inte för SIF i derbyt (dock hade man en boll inne i mål, tveksamt bortblåst för offside). Som helhet rättvis seger för HIS.

Trönninge IF-KIK 7-2 (3-1)
Målskyttar KIK: Marcus Åkesson, Joel Åkesson

TIF fortsätter att imponera i träningsmatcherna. TIF spelade ut seriekonkurrenten KIK.

VBoIS-Hjärnarps GIF 1-1
Målskytt VBoIS: Jim Leandersson

Ett riktigt bottennapp för BoIS. Enligt coach Leandersson var det den sämsta insatsen under hans tid som tränare i klubben. "Ingenting stämde!"

Grevie GIK-BKW 4-2 (2-1)
Målskyttar BKW: Kenan Ramadani, Jonas Nilsson


Försmädlig förlust för BKW som inte riktigt fått spelet att stämma i de senaste matcherna. Dubbel olycka: förutom förlusten drabbades man också av skada på lagkaptenen Johan Agnvall, som bröt handleden då han skulle ta sig för sedan han blivit omkulltacklad.

SBK-Arvidstorps IK 1-1
Målskytt SBK: Martin Agnvall

Träningsmatchen mellan division sex-lagen slutade oavgjort.

//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

KIKs mål: Joel och Marcus Åkesson

2011-03-27 @ 18:54:12
Postat av: Anonym

FC Örkelljunga - Gullbrandstorps AIS 1-2 (0-1)

2011-03-27 @ 19:11:14
Postat av: Supporter

Leikin-Andersberg 0-2Mål:Fidan Jashari,Ismet Cakolli

2011-03-27 @ 19:14:45
Postat av: SBK

Varför har du inget resultat från skogaby matchen plogen.

2011-03-29 @ 21:12:38
Postat av: Anonym

U-laget spelade med en man mindre i 80 minuter och 2 man mindre i cirka 35. Inte alls godkännt YBK!

2011-03-30 @ 21:24:49
Postat av: lasse

För att vara tredje sämst i sverige förra året och första träningsmatchen för i år. Så var det en bra match fram till 70min. Sen tappade vi och blev trötta. Vi vann nästan allt på mitten men blev av med bollen direkt då LFK- U är ett väldigt spelskickligt lag. För att ta över en matchbild med 11-10 så måste man vara just det, spelskicklig. Men visst efter 2 man utvisade kunde vi tagit över mer. Men då ska man också veta att detta var första gången vi spelade på stor 11-manna plan för i år och LFKs femte.

2011-03-31 @ 11:22:31
Postat av: Anonym

"GIF/VIF-Simlångsdalens IF 0-2 (0-1)En jämn match, visst övertag Dalen. GIF/VIF skapade en hel del vassa lägen, men precis som under fjolåret så har man svårt för att göra mål."Du kollade inte överhuvudtaget på matchen antar jag...

Visst att Dalen var överlägset, Genevad kom ingen vart överhuvudtaget. De hade inga "vassa lägen".

2011-03-31 @ 20:32:34
Postat av: P

Kan inte se alla matcher... Men jag litar på mina referenter. De brukar ha rätt. Viktigt att tillägga att matcherna alltid skrivs om ur ett Laholmskt perspektiv. Alltså utifrån Laholmslaget som spelars horisont. Blir lite enögt, men det är så det ska va. Bra att man kan kommentera om man tycker annorlunda än det som står.

2011-03-31 @ 23:02:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0