Resultat onsdag

Trean:

LFK-IFK Hässleholm 0-1 (0-0)

LFK gjorde en bra match mot serieledarna. IFKH:s segermål kom i mitten av andra halvlek. Surt för LFK, som lika gärna kunde vunnit.

VBoIS-YBK 4-0 (4-0)
Målskytt VBoIS: Robin Leandersson 4

BoIS var det klart bättre laget mot YBK. Hemmasegern kunde varit större. BoIS höll hela tiden tempot uppe och YBK var inte lika bra som i de senaste omgångarna. Stor segerorganisatör var Robin Leandersson, som gjorde BoIS samtliga fyra mål. Två i vardera halvlek.

GIF/VIF-FF Serbiska 4-1 (2-0)
Målskyttar GIF/VIF: Michael Johansson 2, Kewin Hansen, Armin Darban

Serbiska var bra med i matchen inledningsvis. Efterhand kunde dock GIF/VIF ta över mer och mer. En utvisning i första och två i andra för Serbiska stoppade inte direkt upp GIF/VIF:s dominans.

IS Örnia-K/HFF 0-3 (0-1)
Målskytar K/HFF: Fredrik Junefalk 2, Mikael Alm

K/HFF gjorde en bra första halvlek och borde gjort ytterligare något mål då. ISÖ var dock inte ofarliga och stack upp med jämna mellanrum. K/HFF:s ramstarka försvar kunde dock reda ut ISÖ:s anfallsförsök på ett bra sätt. I andra spelade K/HFF, som vanligt, inte lika bra. Trots det kunde man göra ytterligare två mål och vinna med 3-0. Bäst på plan var K/HFF:s ytterback Andreas Johansson. I vanlig ordning passade K/HFF:s tränare på att berömma motståndet. - Det är alltid trevligt att möta ett spelande lag.