Resultat måndag

Trean:

Eskilsminne BK-LFK 4-1 (0-1)
Målskytt LFK: Jonatan Jacobsson

Onödig förlust för LFK, som gjorde en bra match i 60 minuter. Man borde haft mer än 1-0 i paus. När 1-1 kom kring den 60:e minuten tappade LFK lite och Eskilsminne kunde göra ytterligare tre mål. 4-1 speglade inte alls matchbilden. Det här borde LFK inte förlorat. Hemmalaget från Helsingborg gick i och med segern upp i serieledning.

Fyran:

Norvalla IF-RGIF 2-0 (0-0)

Trist förlust för RGIF i en jämn tillställning mot Norvalla. RGIF har inget flyt för tillfället. Bollen studsar inte lagets väg och man har oflyt med domslut. Redan i den tredje minuten borde man fått straff då Norvallas målvakt våldförde sig på Sonny Nilsson. - Jag vet inte om domaren tyckte att det var för tidigt för det där är frispark 10 gånger av 10 om det hänt utanför straffområdet, sade Uffe W efter matchen. Dessutom var hörnan som Norvalla gjorde 1-0 på aldrig någon hörna från början. RGIF hade chanser, men bollen studsade på motståndarben eller egna ben utanför.

SIF-IS Örnia 1-3 (1-2)
Målskytt SIF: Lasse Johansson

SIF inledde bra och tog ledningen med 1-0. Efter det började man bolla långt och Örnia kunde göra två mål innan paus och ytterligare ett efter paus. I andra halvlek ryckte ändå SIF upp sig något spelmässigt. Totalt sett ingen bra fotbollsmatch. Örnia var inte bra, det var inte SIF heller.

YBK-Kurdiska IF 1-4 (1-1)
Målskytt YBK: Tom Stråhle

YBK gjorde på nytt en bra första halvlek och egentligen var det närmre 2-0 än de 1-1 det stod i paus. YBK tog ledningen med 1-0 runt minut 40 och Kurdiska utjämnade strax efter. I andra halvlek fortsatte YBK att spela riktigt hyfsatt. Sista 20 orkade man dock inte stå emot Kurdiska, som från minut 80 kunde göra fyra raka mål. Tråkig förlust för YBK, samtidigt har spelet varit bättre under de två senaste matcherna och egentligen borde man plockat någon pinne antingen mot Sperlingsholm eller Kurdiska.