Inför helgen

Fredag:

Fyran:

RGIF-Rinia IF kl 19:00, Björkvallen

Rinia har plockat sina poäng (15) och parkerar i mitten av tabellen. RGIF behöver en vinst nu för att kunna lyfta både mentalt och i tabellen.

Femman:

BKW-LTIK kl 19:00, Wallevi

Ett av sex derbyn i femman i år. Det första mellan BKW och LTIK. Ska vara två i stort sett jämna lag där dagsformen avgör vilka som är starkast. Förra året vann båda lagen sina hemmamatcher i mötena. BKW ser ut att vara ordinarie. I LTIK ser skadeläget bättre ut och för första gången i år har coach Packi möjlighet att laborera med uppställningen lite om så önskas. Båda lagen är obesegrade i de tre senaste omgångarna och det är jämnt i tabellen. BKW små favoriter i och med hemmaplan.

Lidhults GoIF-KIK kl 19:00, Lomövallen

Mycket svår bortamatch för KIK mot tabelltvåan Lidhult. KIK får tillbaka Johan Jönsson, Mattias Ragnarsson och Simon Andersson efter avstängning. Vem står nu när Holken är avsängd?

Sexan:

K/HFF-SBK kl 19:00, Hishults IP

Toppmöte i sexan. Båda lagen förlorade mot Haverdal med 4-1 i senaste matchen. Två revanschsugna lag rimligen. Kan SBK ställa upp med bästa laget känns matchen väldigt oviss. Det är inte omöjligt att K/HFF:s spel passar försvars- och omaställningsskickliga SBK.

HIS-GIF/VIF kl 19:00, Hasslövs IP

Intressant match. GIF/VIF är favoriter pga av bättre tabellplacering, men det är långt ifrån säkert att det blir vinst mot HIS, som hittat formen igen efter en svagare period. GIF/VIF får klara sig utan sina starka offensiva kort Michael Johansson (avstängd) och Robin Möller (semester).

FF Serbiska-VBoIS kl 19:00, Halmstadarena

Serbiska är en lurig motståndare som i sina bästa stunder slår vilket lag som helst i serien. VBoIS har inte lyckats plocka så mycket poäng som väntat, men känns stabilare. Håkan Pettersson och Daniel Erikssons inträde i laget gör att konkurrensen om platserna är hård.

Lördag:

LFK-Åstorps FF kl 15:00, Glänningepark

Åstorp är ett bottenlag, de har bara lyckats skrapa ihop sex poäng så här långt. Det gäller för LFK att vara ödmjuka och göra jobbet, då ska det mycket till om det inte ska bli tre helt nödvändiga poäng, för att hänga på, för LFK. 

Sexan:

Sperlingsholms IF-SIF kl 13:00, Sperlingsholms IP

Sperling ligger på platsen bakom SIF i tabellen med två poäng mindre och en match mer spelad. Det innebär att Sperling går om SIF vid en seger och då är plötsligt SIF ett bottenlag. SIF är mindre folk på träningarna igen. Mycket märkligt när man faktiskt bara har fem poäng upp till fjärdeplatsen och bara ytterligare två till tredjeplatsen.

Jippomatch:

K/HFF-TV-laget kl 14:30, Kornhults IP

K/HFF luftar hela truppen mot TV-laget pga tätt matchschema. Då säger det sig självt att det blir tufft mot det lag Patrik Ekwall ställer på benen (se inlägg nedan). Ett ordinarie och toppat K/HFF hade nog haft goda möjligheter att rubba Ekwall och co. Chefen i K/HFF uttrycker sig så här: - "Det är en jippomatch, men de kommer med ett starkt lag de jävlarna!"

//P.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kurdiska- Haverdal på fredag

2011-06-16 @ 21:07:20
Postat av: Anonym

Div 3 6 juni:

Höganäs BK- Laholms FK 7-0

Div 3 13 juni:

Eskilsminne IF- Laholms FK 4-1

Klass 1 15 juni:

Stafsinge IF- Laholms FK 15-0

Intersport Cup P15 16 juni:

Laholms FK- Kungsbacka IF 2-8

Det går tungt för LFK just nu...

2011-06-16 @ 22:33:13
Postat av: P

Om YBK:s snöpliga förlust mot ISÖ läser ni ett par inlägg ned.

2011-06-16 @ 22:55:50
Postat av: Anonym

Du som postat lfks resultat, vad vill du komma fram till, det är 3 olika lag som är helt oberoende av varandra!?

2011-06-17 @ 21:51:17
Postat av: CA

BKW-LTIK 4-1

2011-06-17 @ 22:25:24
Postat av: Anders

RGIF-Rinia, 4-3 (3-1)

2011-06-17 @ 22:36:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0