Resultat fredag

Femman:

KIK-BKW 1-0 (1-0)
Målskytt KIK: Christoffer Olsson

Mikael "Holken" Holvigsson agerade som den gigant han är i KIK:s mål. BKW lyckades inte förvalta ett massivt spelövertag. Man saknade på nytt pricken över i:et (Johan Green, bortrest). Härlig och mycket viktig vinst för KIK, som nu vunnit båda derbyna mot BKW i år. Starkt!

LTIK-Sennans IF 7-0 (4-0)
Målskyttar LTIK: Mattias Olofsson 2 (en straff), Miridon Berisha 2, Patrik Åkesson, Emil Olsson, Henrik Olsson

Siffrorna talar för sig själv. Det var närmre 10-0 än 1-7. Det var LTIK:s tur att ta sig an jumbon. Alltid lite lurigt och ovisst, trots allt. Sennan har sprattlat till i någon match och besgrade som bekant KIK på bortaplan. Läget i LTIK var bra inför matchen. Starkaste bänken sedan seriepremiären mot just Sennan. Det börjar ljusna på skadefronten. LTIK saknade dock en viktig pjäs i mittbacken och vicekaptenen Håkan Karlsson, som bildat mittlås tillsammans med coach Packi under alla matcher så här långt under säsongen. Eftersom att försvarna Oscar Gustafsson och Conny Strömberg var tillbaka i truppen sedan matchen mot Lidhult var det dock ingen större fara på taket. Mattias Johansson, som var så lyckosam som högerback i förra omgången, fick nu ta klivet in som mittback, medan Gustafsson tog plats på högerbacken, Strömberg som haft ryggbesvär inledde på bänken.

Det var ett taggat LTIK som omgående tog tag i taktpinnen i matchen. Det var nog många som ville ha revansch för poängtappet i seriepremiären. Matchen skulle också vara över relativt tidigt. Målen kom i en jämnn strid ström under den första halvleken. 1-0-målet är ett sådant mål som bara ett bottenlag släpper in. Miridon Berisha slog ett inlägg mot mål där en Sennanspelare, helt oattackerad, stötte bollen i egen kasse förbi en chanslös bortakeeper. 2-0 var också märkligt och det får defenitivt Sennans målvakt ta på sig. Simon Vedin fick sjuk träff på en frispark långt ner på egen planhalva. Alla utom Sennans målvakt och LTIK:s Emil Olsson trodde nog att bollen var förlupen. Jag hann tänka "den går" ett par gånger. Bortamålisen hade dock bestämt sig för att försöka plocka bollen, han missbedömde studsen ordentligt och kulan studsade över honom, precis innan kortlinjen hann Olsson upp bollen, fläkte sig och fick kulan i nät, 2-0. Efter det målet stack Sennan upp ett par gånger, det blev dock aldrig till någon ordentlig farlighet.

Vid ett 3-0-mål visste vi att matchen skulle vara över. En jumbo utan självförtroende hämtar inte upp tre mål. Coach Packi var den som satte spiken i Sennankistan då han retfullt enkelt med kraft kunde bredsida bollen i mål på Mattias Olofssons hörna. Innan paus kom också 4-0. Mattias Olofsson spelade bollen snett-inåt-bakåt till Miridon Berisha, som blev upphakad i avslutsmomentet. Korrekt straff och gult kort till Sennanspelaren. Straffen satte Olofsson som vanligt dit. I pausen pratades det i vanlig ordning, när man leder med några bollar, om att inte falla tillbaka, hålla uppe tempot och att inte plocka några varningar (helt meningslöst naturligtvis att ta ett kort vid en fyramålsledning). Redan i inledningen fick Fredrik Wersch två utmärkta lägen att utöka LTIK:s ledning ytterligare. Som vanligt är Wersch oerhört sträng att ha emot sig som försvarare och när bollarna hamnar mellan backlinje och målvakt är han nästan alltid först. Frilägena resulterade dock inte denna gång.

Sennans målvakt revanscherade sig för tabben vid 2-0-målet då han nu gjorde två fina räddningar. Efter det hade Wersch ytterligare lägen. Trots att han var hårt trängd borde han satt dit någon boll, man riktigt led med honom när man såg hur frustrationen växte i takt med missarna. Wersch är dock förlåten då han tidigare varit den av våra offensiva spelare som varit mest effektiv framför mål. Nätrassel kommer det nu istället att bli från en revanschsugen Wersch i nästa omgång. 5-0 gjorde Henrik Olsson framspelad av storebror Emil. Ett mål som föregicks av mycket vackert spel. Väggspel två gånger om mellan Mattias Olofsson och Emil Olsson, innan den sistnämnde serverade Henrik, som var vid rätt plats vid rätt tidpunkt och bara satte vänster bredsida till. Efter 5-0 testade Sennan Jonas Nilsson för första och sista gången i matchen. Plötsligt stod en Sennanspelare fri i bortre delen av straffområdet efter ett inspel från höger. Jonna klarade dock avslutet.

6-0 gjorde Mattias Olofsson. Wersch kom fri från höger och spelade bollen i sidled till Olofsson, som rullade in bollen i öppet mål. 7-0 nickade Miridon Berisha in efter Tobias Ewertssons fina inlägg. LTIK kunde gjort fler mål, förutom Werschs chanser minns jag också när Olofsson sköt över mål från nära håll på halvvolley, samt att Simon Vedin nickade vid sidan om mål efter hårt inlägg från Wersch. Matchen slutade 7-0 och det var ett resultat i underkant. Vet inte vad man ska skriva om Sennan. Det blir naturligtvis förödande när man släpper in så enkla mål så tidigt i matchen. Laget försökte ändå i 90 minuter, men vad ska man göra, kan ju inte ge upp... Däremot undrar man ju om de redan nu givit upp spel i femman till nästa säsong. För att ligga där man ligger spelar man oerhört naivt och inte alls särskilt defensivt. Emellanåt rullar man småtrevligt i backlinjen och på mittfältet, men det går för långsamt, händer väldigt lite och dessutom är man inte tillräckligt aggressiva när man blivit av med bollen (otränade?).

Kanske kan man inte spela på något annat sätt och ser man redan säsongen som förlorad så kanske man vill öva på att spela boll inför nästa säsong. Det är dock så att nära nog halva säsongen återstår och vart lag med självbevarelsedrift måste inse att det inte handlar om något skönlir när man befinner sig i det läge man gör. På med blåställen och gräv ner er i skyttegravarna. Idka kontrings- och omställningsfotboll. Då får man vara med i matcherna längre och kommer att ha möjlighet att plocka poäng. Några 7-0 kommer det inte att bli. Visst är det tråkigt, men det handlar om överlevnad. Resurserna för att grisa finns, inte minst med tanke på det stabila mittbacksparet, en hygglig vänsterytter och en skicklig forward. Men Sennan kanske resonerar som Bajen, hellre åka ur snyggt än att grisa sig kvar. Vad vet jag? Många var, så klart, duktiga i LTIK i matchen mot Sennan. Hedersomnämnande till våra poängspelare Emil Olsson och Miridon Berisha samt till kreatörerna Mattias Olofsson och Jacob Börk. Extra plus till övriga. 

Sexan:

SIF-SBK 3-3 (2-1)
Målskyttar SIF: Martin Fasth, Arton Djinovci
Målskyttar SBK: Martin Agnvall 2, Magnus Bergman

YBK-HIS 1-2 (0-1)
Målskyttar HIS: Emil Hermansson, Fredrik Gustavsson
Målskytt YBK: Robin Henriksen (straff)

HIS hade kontroll på händelserna på plan, trots att resultatet vittnar om något annat. Var inte skärpan för dålig så var YBK:s målvakt Nick Stråhle ivägen vid de chanser som HIS skapade utöver målen. HIS borde gjort ytterligare ett par mål med tanke på målchanserna man skapade. Nu gjorde alla jobbet, till skillnad från i plattmatchen mot Haverdal sist. YBK reducerade på straff med tre minuter kvar. Kul att YBK nu äntligen fick en straff med sig istället för emot sig. Den förvaltade lagkapten Robin Henriksen på bästa sätt. YBK kämpade som vanligt på bra och det finns goda intentioner. Biter pojkarna bara ihop kommer det att resultera i poäng i höst.

GIF/VIF-Sperlingsholms IF 1-0
Målskytt GIF/VIF: Robin Möller

Ingen bra match av GIF/VIF, som trots allt kunde vinna. GIF/VIF inledde förvisso bra, men när man inte kunde förvalta spelövertaget och målchanserna efter ca 25 minuter spreds desperationen i laget och ett Sperling som var betydligt bättre nu än i våras bjöds in i matchen. I andra halvlek fick Sperling en spelare utvisad i den 60:e minuten och i den 78:e kunde Robin Möller göra 1-0 efter hörna, vilket blev GIF/VIF:s segermål i matchen då det inte blev mer nätrassel.  

//P.

Kommentarer
Postat av: OG

"Härlig och mycket viktig vinst för KIK, som nu vunnit båda derbyna mot KIK i år. Starkt!"Mot BKW ska det vara antar jag? (:

2011-07-01 @ 21:44:51
Postat av: P

Snackar du om? Har där aldrig stått... ;)

2011-07-01 @ 21:48:36
Postat av: Kim Gustafsson

Robin Möller nätade för oss.

2011-07-01 @ 21:49:14
Postat av: Anonym

Målskytt YBK: Robin Henriksen - Straff

2011-07-01 @ 21:58:01
Postat av: ....

Att spela i Knäred kan ju inte vara kul det va långboll på långboll hela matchen igenom fy fan så tråkigt lär

Er spela fotboll för fan

2011-07-01 @ 22:04:18
Postat av: Anonym

KIKs mål gjordes av Christoffer Olsson

2011-07-01 @ 22:13:25
Postat av: Tonne

Stolt tränare idag i KIK Holken plus dom andra var giganter

2011-07-01 @ 22:16:04
Postat av: Robban

Va vi på samma match tonne ?

2011-07-01 @ 22:49:24
Postat av: Tonne

Man kan alltid se saker på olika sätt, ni hade mer boll men skön spel ger inte poäng och det behövde vi. Och det är jag stolt över.

2011-07-01 @ 22:53:44
Postat av: Anonym

Om man ser så här vi har slott er två gånger i år! Sen e de skit samma om vi spela tråkig fotboll vi har inte bett er att börja spela med oss? I fotboll e de ända som gäller de e poäng och inte hur man spelar. Och detta kik som spelade idag bruka aldrig spela såhär men när man haft sånna hära motgångar blir de lätt så. Men bkw va de bättre laget och hade oflyt men de har alla lag tyvär, mvh Simon professorn Andersson

2011-07-02 @ 01:18:14
Postat av: Robban

Jo det är sant men ni spelar så varje match sen hör man tonne från kanten slå långt. Vad gör ni på tränigarna slår långbollar eller ? Så jävla tråkigt

2011-07-02 @ 02:34:09
Postat av: Anonym

Ja, då är walldias spelsätt roligare. Alla bollar till Green! Och vad händer när han inte är med? 2 raka nollpoängare

2011-07-02 @ 03:11:55
Postat av: Robban

Visst Green är en jävligt bra spelare men han gör inte ett helt lag han gör. Många mål och kämpar som

Fan. Men han var inte med idag så va snackar du om. Asså det är sjukt som fan att spela så :/

2011-07-02 @ 03:17:32
Postat av: Anonym

Ja men som sagt ingen har bett er spela med oss? Spela ni på ert vis så spelar vi på vårar. Vad har de för betydelse de är ju poängen som räknas inget jävla skön spel ger poäng om man inte gör mål eller hur?

2011-07-02 @ 07:43:24
Postat av: fotbollsvän

Säkert de mest korkade kommentarer jag läst. Lär er skriva ordentligt!!! Och poäng får den som gör flest mål! Inget nytt under solen.....

2011-07-02 @ 08:10:03
Postat av: !!

Robban du är ute och cyklar. Det finns inte bara ett sätt att spela fotboll på. Kik spelade på ett sätt som var effektivt mot er och därmed van dom. Ingen som blir lycklig om man spelar "snyggt" men förlorar.

2011-07-02 @ 08:28:10
Postat av: Anonym

Nä precis Robban. Green var inte med i fredags. Och hur gick det?

2011-07-02 @ 09:39:34
Postat av: Macke P

Ne precis Green var inte med och ändå spelar vi ut er, Det är synd att det inte bara finns ett sätt att spela för det förstör fotbollen att spela som Knäred gör! Hur många vill kolla på de?

2011-07-02 @ 10:14:00
Postat av: Anonym

Det är rätt det finns flera sätt att spela fotboll

men det finns bara ett sätt att tacka för matchen

när KIK spelade borta mot Walldia van med 3-1 så tackade inte flera Walldia spelare kik efter matchen

MYCKET DÅLIGT

2011-07-02 @ 10:31:21
Postat av: Anonym

#Macke P.Ta ni och lira kvadraten i ett hörn så gör vi målen.

Är dock det som räknas när tabbelen skrivs.

2011-07-02 @ 10:34:49
Postat av: grundskola

Tabellen heter det visst. Ni är lika dåliga på att skriva som att analysera fotbollsmatcher

2011-07-02 @ 10:46:01
Postat av: Anonym

#grundskolaOch punkt som avslut på en mening.....

2011-07-02 @ 11:00:27
Postat av: Skrämmande

Hoppas er svensklärare inte läser vissa av inläggen.

Fruktansvärt dålig stavning,IG. Som tur är så är ni bättre fotbollsspelare än "stavare".Upp med hakan Walldianer. Med det spelet lossnar målskyttet också förr eller senare.

Hade varit värre om spelet också varit undermåligt.

2011-07-02 @ 11:36:20
Postat av: grundskola

Håller med! Den saknade punkten borde också vara punkten för en urusel debatt hur resp. klubbars fotboll bedrivs.

2011-07-02 @ 11:49:10
Postat av: XD

Långa bollar, långa bollar på Joel!

2011-07-02 @ 12:06:02
Postat av: lasse

Vilken jävla nivå det är här..

2011-07-02 @ 13:08:28
Postat av: Haha!

Roligt att ni håller på att diskutera vad som är rätt och fel, Knäred gjorde flest mål, alltså vann dom... spelar ju inte någon roll hur dem spelar eller stavar! Dem gjorde flest mål och stavade fel, men dem vann den matchen ändå! Acceptera att ni förlora!

2011-07-02 @ 16:40:56
Postat av: Anonym

SBK:s mål gjordes av Martin Agnvall 2 och Magnus Bergman

2011-07-02 @ 17:14:28
Postat av: KIK supporter

2011:KIK 6p - BKW 0p

2011-07-02 @ 18:47:22
Postat av: KIK supporter

2011:

KIK 6p

BKW 0p

2011-07-02 @ 18:50:16
Postat av: KIK supporter

2011:

KIK 6p

BKW 0p

2011-07-02 @ 18:50:20
Postat av: BKW-support

Kolla tabellen. Den ljuger inte. Där syns vilket av lagen som är det bättre.

2011-07-02 @ 18:51:30
Postat av: KIK supporter

Alla andra kommentarer handlar om BKW och KIK, varför dras tabellen in nu? Inbördes sett är KIK bättre!

2011-07-02 @ 19:22:15
Postat av: tabellen

kolla hela tabellen, det är inte Walldia som är i botten!

2011-07-02 @ 21:21:31
Postat av: Anonym

För att spetsa till det här så kommer vi i K/h ff förhoppningsvis och Genevad/veinge upp till er nästa år så kan vi diskutera mer.

2011-07-02 @ 22:39:46
Postat av: KUK supporter

Läs vad jag skrev? Inbördes sett är KIK bättre än Walldia, KIK har detta året 6p av 6 möjliga poäng.

2011-07-02 @ 23:39:21
Postat av: Gror

Om du tycker Knäred är bättre än Walldia så har du ju inte mycket som fungerar i huvudet.

2011-07-03 @ 04:51:42
Postat av: KIK supporter

Ledsen på "KUK supporter"... Ska ju vara KIK!

Varför det? Inbördes sett är KIK bättre än Walldia.. om du inte fattar det har DU inte mycket som fungerar i huvudet! Sen har jag inte sagt vem som är bättre än vem, tabellen sett.. Utan bara att KIK är bättre än Walldia inbördes sett. Läs vad jag skriver för fan, annars behöver ni inte kommentera! Ni gör er bara trögare för varje kommentar ni fäller...

2011-07-03 @ 15:56:45
Postat av: P

Det är inte alltid det bästa laget vinner i fotboll. De flesta känner till att fotboll inte alltid är någon särskilt rättvis sport. Men det är enkelt, flest mål vinner. Kanske är det rättvist ändå. Eller?Kan inte se några problem i att KIK spelar som de gör när de befinner sig i den position de gör. Man får inga skönhetspoäng. Det är okej att grisa till man ligger på fast mark. Sen kan man jobba på spelet. Det lönar sig aldrig i längden att grisa, men det kan vara helt förödande att trilla ur serien. Det är bara att välja där.

2011-07-03 @ 16:18:07
Postat av: Macke P

Walldia 16 p Knäred 11 p, är väll ändå tabellen som räknas eller?

2011-07-03 @ 20:58:06
Postat av: ybk

Tänk bara när VI kommer upp i femman! då jävlar!

2011-07-03 @ 22:13:33
Postat av: Anonym

Låter som Ysby har lagt ribban högt? :)

2011-07-03 @ 22:21:53
Postat av: Anonym

Varför inte liksom? Nej men i höst blir det andra bullar!

2011-07-03 @ 22:31:07
Postat av: Ysby-Hasslöv?

Spel mot ett mål enligt Hasslövs tränare. Undras vilken match han såg.

2011-07-04 @ 07:00:27
Postat av: Alice bahs tampong.

Men skottorp då? Dom vill ju inte spela fotboll.

2011-07-04 @ 20:15:27
Postat av: Alice bahs tampong.

Men skottorp då? Dom vill ju inte spela fotboll.

2011-07-04 @ 20:16:10
Postat av: Alice bahs tampong.

Men skottorp då? Dom vill ju inte spela fotboll.

2011-07-04 @ 20:16:17
Postat av: KIK supporter

Macke P... Där uppe kommenterade alla BKW anhängare om hur alla ifrån KIK skrev så dåligt...

Väl stavas med ett L, inte två. Jo klart är det tabellen som räknas, men det är ingen ifrån Knäred som sagt något annat. Det enda vi har kommenterat eller jag är att KIK är bättre än BKW inbördes sett. Om inte ni förstår detta, så är ni ju helt bakom flötet.

Bättre lycka nästa år för er! Mot KIK! Då kanske ni får någon poäng av oss, men det tror jag knappast! ;)

2011-07-05 @ 11:48:08
Postat av: Macke P

Jo men jag kommenterade inte det så varför skriver du det till mig? och vem fan bryr sig om jag skriver väll med ett eller två L? sen kan du ju skriva ditt namn eller är du så feg och inte vågar stå för dina åsikter? Pajas!

2011-07-06 @ 11:29:42
Postat av: Macke P

Jag har heller inte skrivit något om inbördes möten, jag skrev att det är tabellen som räknas så om du inte fattar det så är det ju ditt problem!

2011-07-06 @ 11:32:31
Postat av: KIK supporter

Jag är bara en vanlig supporter som hejar på laget ifrån byn. Mitt namn gör väldigt liten skillnad!Och jag har väl inte skrivit något annat än att tabellen räknas? Skrev hela tiden bara att inbördes sett är KIK bättre än BKW. Och det är dem ju.Dem som bryr sig är tydligen dina fotbollskompisar! :)

2011-07-06 @ 13:04:30
Postat av: Macke P

Och om det är mina kompisar, det är fortfarande inte jag som skrivit de, så skriv inte så till mig! Fortfarande jävligt fegt att gömma sig bakom något namn och inte stå för de man tycker. Vad e de du inte förstår? Jag har inte sagt någonting om inbördes möten, jag sa att tabellen räknas sen skiter jag i om ni e bättre i inbördes möten för de e skitsamma så länge vi ligger före er i tabellen!

2011-07-06 @ 22:14:08
Postat av: lasse

låt mig göra detta klart för ALLA!Walldia, ni säger att tabellen räknas när Knäred sa att KIK är bättre än BKW, INBÖRDES MÖTEN.Knäred, ni skriver om inbördes möten, när Walldia skriver om tabellen.

Ser rätt illa ut om att ni tjafsar om två olika saker, när ni skriver om två olika saker.

Tack.

2011-07-07 @ 17:01:45
Postat av: KIK supporter

Precis vad jag skrivit hela tiden, men dem förstår inte!

2011-07-08 @ 14:12:24
Postat av: Macke P

BKW <3

2011-07-08 @ 21:58:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0