Olsson tillbaka i Giffen

LFK och RGIF har efter Henrik Olssons önskemål kommit överens om att låta forwarden gå tillbaka till Giffen nu under sommaruppehållet. LFK har inget B-lag och förmodligen anser man att man har täckning på Olssons forwardsposition. I och med att Besart Mazreku nu flyttat upp ett snäpp i banan från sin offensiva mittfältsplats, som tagits hand om av David Pinot, till den ensamma forwardspositionen finns det i stort sett ingen konkurrenssituation där längre. Fredrik Johnsson och Olsson slogs om platsen tidigare. Forwardsplatsen är den enda platsen som känts aktuell för straffområdesspelaren Olsson.
- Det är inte så kul att träna så mycket och bara hoppa in och spela 20 minuter. Besart är riktigt bra, honom petar jag inte. Det känns inte som att jag länmnar LFK i sticket eftersom att Peppi (Perparim Beqaj) också är duktig och kommer att bli ännu bättre, säger Olsson som trots allt gjort klart godkänt ifrån sig i LFK-tröjan. Han har gjort ca tio mål totalt och bäst kommer man ihåg hattricket förra sensommaren. En del skador har dock ställt till det (knä förra säsongen och armen i år). Men Olsson har visat att han håller på högre nivå. RGIF får en fin förstärkning till höstsäsongen, då man ska slåss för sin existens i fyran. Coach Wernersson sägs vara mycket nöjd med tillskottet och märkligt vore det annars. Olsson kan mycket väl vara målskytten som blir tungan på vågen för Giffen i höst.

//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Johan Gustafsson klar för LTIK?

2011-07-20 @ 16:33:20
Postat av: Uffe C

Dött på bloggen i semestertider. Slänger in en lite halvtidsanalys av de fyra lag som jag tittat mest på; tema bästa spelarna!Skottorps IF; Tre stycken som jag anser höjer sig över resten; Pontus Johansson, skyttekungen, snabbast av alla i serien? Hårdast skottet i serien! Alltid målfarlig, varför ej pröva lyckan högre upp?

Martin Fasth; Stor, stark, teknisk. Sköter allt framåt i SIF

Mattias Alm; den gamle mittfältaren fick vikariera som mittback och har övertygat. Pådrivare, stenhård i närkamper och en riktig klippa!

Hasslöv; Fredrik Gustavsson, begränsad i mångt och mycket men ändå alltid målfarlig. Hasslöv är Gustavsson, mer klubbförknippad spelare får man leta efter!

Palm; äldre och äldre, men bättre och bättre. Tillslag som skickar crossbollar över hela banan, ständigt löpande på mitten och i stort sett oersättlig. Rutin som räcker och blir över, gör aldrig en dålig match!

Ysby; Dennis Ljungberg. Seriens bästa målvakt!! Enormt stor, reflexsnabb och helt orädd.

Tomas Karlsson; mittfältare som mer eller mindre bär lagets mittfält. Bollvinnare och bollhållare som blandar brytningar med finurliga dribblingar och enormt spelsinne och en specialist på fasta.

Robin Henriksson; Lagkapten, ung och jättelöfte. Bäst i försvaret gång på gång...

Våxtorp; Enkelt 2xLeandersson + Gustavsson. En trio som håller hög hög klass. Huvudspel, spelsinne och målfarlighet. Kort sagt, ett våxtorp utan dessa tre vore definitivt sist i serien!TIll sist en utanför dessa fyra lag; Skogabys coach Bergman. Stor, stark och med extremt spelsinne. Skogaby med Bergman på plan är alltid farliga. Utan Bergman, harmlösa...Så vad säger ni ? Andra favoriter i serien? Vem är bäst av de ovan nämnd?2011-07-20 @ 22:06:27
Postat av: Agenten

Jättelöfte är väl kanske att ta i med tanke på att Ysby är ett lag som inte tagit poäng i div 6 sedan 2009.

2011-07-21 @ 15:45:49
Postat av: Sladden

en fråga till dig plogen vet du något om matchen nästa lördag mot vbois som firar 70 år vad är sagt ??

2011-07-21 @ 15:48:04
Postat av: LTIK

Johan Gustafsson klar för LTIK?Ja det är han.2011-07-21 @ 18:51:58
Postat av: P

Återkommer med inlägg i nästa vecka.Det stämmer att JohanG gör comeback i LTIK efter spel i Österrike.VBoIS A-lag möter, pga klubbens 70-årsjubileum, ett "LT-lag" med spelare från övriga klubbar. Tyvärr kan ingen från LFK, RGIF och BKW vara med då dessa klubbar spelar själva under den dagen (lördagen den 30:e ca kl 15). Uttagna spelare är t ex: Holken och Silva från KIK, SimonN och KewinH från GIF/VIF, SimonV, Olof, OscarG och JBjörk från LTIK, SamuelM från K/HFF, Sladden från SIF och EmilH från HIS. En väldigt kul grej. Synd att det krockar med BKW:s DM-kvart och med RGIF:s hemmamatch med serieledande Kvibille.

2011-07-21 @ 18:54:46
Postat av: Anonym

Agenten, det är nu till hösten som vi vänder!

2011-07-21 @ 19:39:31
Postat av: sladden

okej tack så mycket :)

2011-07-21 @ 20:17:50
Postat av: Anonym

Mer info om matchen i våxtorp ?? Pratade med spelare som ska vara med men dom vet inget!

2011-07-29 @ 00:11:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0