LFK träningsspelar

Fredag:

Träningsmatch:

Tvååkers IF-LFK kl 19:00, Övrevi

LFK har tränat sju pass sedan sommaruppehållet. Andreas Thedeby rapporterar att träningarna varit bra och att spelarna visat god inställning. Inga större nyheter i LFK under uppehållet. Henrik Olsson har som bekant gått tillbaka till RGIF. I övrigt är truppen intakt. Två spelare har provtränat i Jacob Björk från LTIK och U-lagets Simon Olsson. Båda spelarna är födda 1994. - Det är två spelare som trots sin ålder tar för sig och det gillar jag, säger TD. Simon Olsson var med på bänken redan i seriematchen mot Vinberg och nu tar han plats där igen mot Tvååker. Troligen har SIF-talangen goda chanser till en plats i seniortruppen till nästa säsong om utvecklingen fortsätter. En övergång för Björk från LTIK är inte aktuell i nuläget.

- Jag har faktiskt blivit lite imponerad, säger TD och fortsätter: - Jacob är en talang som vi absolut kommer att följa. Vill han så får han gärna fortsätta att träna med oss ett pass i veckan även framöver för att få mängdträningen. Jag tror dock att han mår bäst av att spela med LTIK i höst. Där har han en stark ställning och utvecklingen komer att fortsätta, avslutar TD. I övrigt har LFK en del trådar ute för att förstärka truppen med något namn i höst. Ingenting är dock klart. Till återstarten av serien saknas Tobias Lundgren och Fredrik Johnsson pga avstängning (tre gula var). Dessutom är Kristian Åkesson och Perparim Beqaj iväg på ett varsitt bröllop. Det har gjort att TD och Mats Gustavsson fått tänka till lite. Till matchen mot Tvååker saknas dock även de offensiva korten David Pinot (känning) och Besart Mazreku (bortrest).

LFK:s lag mot Tvååker:

Markus Johansson,
Kim Einarsson, Emil Axelsson, Mattias Bengtsson, Mats Lindström,
Petter Gustafsson, Jonatan Jacobsson,
Robert Nilsson, Tobias Lundgren, Andreas Martinsson,
Fredrik Johnsson.

Peter Björnsson, Henrik Nilsson, Joakim Larsson, Linus Borg, Simon Olsson

Tanken är sedan att David Pinot och Besart Mazreku går in och ersätter Lundgren respektive Johnsson till nästa veckas seriematch. Jag ifrågasatte Lindströms och Martinssons positioner. Jag hade spontant bytt plats på dem. TD förklarar: - Martinsson har sett väldigt het ut på träningarna nu. Han har tagit för sig ordentligt fysiskt. Något han inte gjorde på samma sätt innan uppehållet. Dessutom har han en fantastiskt fin inläggsfot i sin vänsterdojja som vi vill utnyttja. Mats har visat att han är väldigt skicklig defensivt när han spelat innermittfältare. Desssutom är han väldigt duktig i uppspelsfasen. Och bara för att han är back säger det inte att han inte får gå med offensivt. Vi vill få med ytterbackarna i anfallsspelet.

//P.


Kommentarer
Postat av: We

Skriva ngt om BKW's match? :D

2011-07-29 @ 14:43:35
Postat av: Anonym

Vilka möter Walldia? Östra Karup?

2011-07-29 @ 21:33:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0