LFK förlorade

Träningsmatch:

Tvååkers IF-LFK 4-1 (0-1)
Målskytt LFK: Robert Nilsson

LFK gjorde en bra match i 60 minuter mot det tuffa motståndet. Man tog ledningen i första halvlek då Robert Nilsson tryckte in 1-0 på pass från Petter Gustafsson. Det resultatet stod sig till paus. I andra halvlek fick Tvååker två billiga straffar och det var hemmaledning 2-1. Efter en omställning i den 60:e minuten gjorde också Tvååker 3-1. Då gick luften ur LFK:arna och hemmalaget tilläts även göra 4-1. LFK gjorde det bra i en timme, men viker ned sig lite för lätt när motgångarna kommer i andra. Tvååker jobbade hårt matchen igenom, de spelade rakt och enkelt och skapade fler tydliga chanser än LFK, framförallt i andra. Sedan är de då ett bra division två-lag också. Ändå positivt att LFK visar att de kan hävda sig mot bättre lag spelmässigt. Till återstarten av serien tillkommer ju också de viktiga offensiva krafterna David Pinot och Besart Mazreku, som saknades i träningsmatchen