Sexan:

YBK-Haverdals IF 1-4 (0-4)
Målskytt YBK: Kasper Persson

Postat av: åskådare

Riktigt feg gjort av domaren att inte visa ut Haverdals målvakt! Solklar frilägesutvisning, men domaren ger bara gult! SKANDAL!

2011-08-12 @ 13:30:33
Postat av: Från målvakten i matchen

Nej, domarn gjorde helt rätt eftersom han följde regelboken. För att bli frilägesutvisad måste han ha chans att lägga in den, vilket han inte hade eftersom han gick ut mot hörnflaggan. Dessutom var jag på bollen så frågan är om det ens ska va gult. Sedan kan man alltid tycka motsatsen, men det påverkade ju knappast resultatet, så att ägna energi på att klaga på ETT beslut under matchen är lite märkligt

2011-08-12 @ 16:18:30
Postat av: Ybk

Det stämmer att det inte skall vara frilägesutvisning. Vår spelare går rakt mot kortlinje och ej mål. Om domaren dömt rätt så ska det vara rött kort för vårdslös tackling. Du kan lägga ner snacket om att du träffar bollen eftersom bollen petades en halvmeter fram precis innan du kapar spelaren. Att det inte påverkade resultatet kan man aldrig veta. Ybk var det bättre laget i andra halvlek. Med en man mindre de sista 20 minuterna för haverdal kunde det säkert hänt mycket.

2011-08-12 @ 17:12:43
Postat av: Svar:

Nej det kunde inte hänt något alls sista stunden. Dåligt att ens släppa in mål. Dock tummen upp för Ysby som är det lag som var trevligast före- under och efter match i serien.

2011-08-12 @ 17:48:32

Det kunde visst hänt mycket. Ysby tog ju över spelet totalt sista 20! Hade ni då haft en utvisning så vet jag de hade hänt mycket mer än 1-4!

Men vi får ju aldrig veta det i vilket fall som helst så det är bara att ta nya tag.

2011-08-12 @ 18:46:55
Postat av: Micke

Hahahaha, Ysby tog över totalt....ja, ni är verkligen ett toppenbra lag :)))))))

2011-08-12 @ 18:50:50
Postat av: till Micke

Antar du inte ens spelar fotboll själv eller har mött Ysby själv. Så du kan bara vara tyst.

2011-08-12 @ 19:45:06
Postat av: Bagarn

Första halvlek var Haverdal överlägsna. Ganska tidigt i 2:a bytte Haverdal in 4 st spelare. 2:a halvlek var ganska jämn där båda lagen kunde gjort några strutar till.

Ysby var bättre än i våras så nu kommer förhoppningsvis poängen.