Resultat onsdag

Trean:

Åstorps FF-LFK 1-5 (0-2)
Målskyttar LFK: David Pinot 3, Besart Mazreku, Petter Gustafsson

Ingen given LFK-seger. Relativt jämn första. Åstorp kunde också gjort något mål om inte Markus Johansson räddat sitt lag ett par gånger. Viktiga 2-0 på första halvleks sista spark. "Pinnen" tvåmålsskytt i första. Fredrik Johnsson och Robert Nilsson en varsin ass. I andra kunde Robban avgjort. Fri gick dock avslutet rakt på Åstorps målvakt. Istället reducerade Åstorp i den 51:e minuten. Första gången de var över på LFK:s planhalva i andra. Sedan rädddade "Mälarn" två gånger om och stolpen LFK en gång. Varför denna panik? Det märktes ju att LFK var ett bättre lag. Även om Åstorps anfallare var duktiga. 3-1 skulle ändå komma i minut 71 då Besart Mazreku hann före Åstorps målvakt och stötte in Tobias Lundgrens inlägg i mål. 4-1 två minuter senare. Elegant klack av Jonatan Jacobsson vid kortlinjen, bollen placerades i mål av Petter Gustafsson. 5-1 i den 76:e minuten. Hörna från Jonte, kraftfull nick i krysset av Pinnen. Mycket vackert. Mer hände inte. 5-1 till LFK speglade inte matchen helt. Vad som hade hänt om Mälarn haft en sämre dag eller om stolpskottet gått in vid 1-2 vet man inte. Det var ändå det bättre laget som vann. Logiskt slutresultat? 4-7 kanske. Bra i LFK, förutom Mälarn och Pinnen, var även Tobbe Lundgren. Han jobbade hårdast av alla och stod för en ass. Var också värd ett mål. Två nickar och ett skott som mycket väl kunde resulterat. Pinnen är i fantastisk form och sprudlade av självförtroende.

FF Serbiska-YBK 2-0 (2-0)

En ganska jämn match. Serbiska var något vassare och satte två av sina chanser. Därför vann man också. YBK fortsätter att leta efter den första pinnen.