Resultat fredag

KIK-Simlångsdalens IF 2-0
Målskyttar KIK: Jonathan Pettersson, Joel Åkesson

En märklig match där Dalen kunde och borde haft ledningen med minst någon boll i paus efter klara lägen i början. KIK kom in i det efterhand och tog ledningen genom Joel Åkesson. I andra kunde comebackande Jonathan Pettersson utöka KIK:s ledning till 2-0. KIK backade hem och lyckades hålla resultatet matchen ut. Mycket viktig seger!

Oskarström-LTIK 5-1 (2-0)
Målskytt LTIK: Johan Gustafsson

LTIK blev hårt straffade för sina misstag mot rutinerade och stabila OIS. 2-0 från paus blev 4-0 i den 55:e minuten. Två hörnmål bland de fyra. Johan Gustafsson reducerade i 63:e, 4-1. Assist Fredrik Wersch. LTIK gjorde ett ärligt försök att störa OIS ytterligare och gick upp på tre anfallare. Närmre än ett avslut från Johan Gustafsson, som täcktes över av OIS-försvarare kom man dock inte. Istället kunde OIS stänga matchen helt genom att göra 5-1 i minut 81.

Unnaryds GoIF-BKW 1-3 (0-2)
Målskytar BKW: Albin Halimi 2, Johan Green

Inte nog med att det var 10 mil till Strandvallen. Det bjöds på ett bedrövligt väder också, speciellt i första halvlek. Walldia chockstartar och borde tagit ledningen under de 5 första minuterna. Men det ville sig inte framför mål. Istället tar hemmalaget över en period och trycker tillbaka Walldia. Vispen är dock på bra humör och rensar bort farligheterna. Walldia tar sedan över kommandot igen och gör både 1 och 2-0 innan pausen,först genom Johan Green därefter ett självmål där en hemmaback hetsas av Kenan att stöta bollen i eget mål. Andra halvlek domineras av Walldia men det dröjer dock till 83:e minuten innan nästa mål föll och det på en riktig kanonträff av Albin Halimi som för övrigt var bäste Walldian denna kväll. Hemmalagets reducering föll med 2 minuter kvar att spela. Således en rättvis seger för Walldianerna, men något mål för liten med tanke på hur många chanser vi hade.

Saxat från BKW:s hemsida.

IS Örnia-GIF/VIF 1-2 (0-1)
Målskyttar GIF/VIF: Armin Darban, Robin Möller

Otroligt skön och viktig seger för GIF/VIF, som måste hålla avståndet till Kurdiska. Armin Darban gav GIF/VIF ledningen i första. ISÖ kvitterade mot slutet av matchen. I den 88:e minuten lyckades dock GIF/VIF få in ett segermål genom Robin Möller.

K/HFF-HIS 3-0 (3-0)
Målskyttar K/HFF: Fredrik Junefalk 2, Ruslan Tetroyev

Serieledande K/HFF punkterade matchen i första. 3-0 från första halvlek stod sig tiden ut. Återtåget mot femman fortsätter.