Matcher torsdag

Fyran:

Harplinge IK-RGIF kl 18:45, Tranevall

Harplinge har häng på andraplatsen. Just nu ligger laget fyra. I förra omgången vann man mot Centern med bekväma 4-1. RGIF ligger tredjesist, men har inte långt upp till Torup/Rydö och Centern. Sist spelade laget som bekant 2-2 mot Galtabäck, en match man borde vunnit. Vårmötet slutade med en knapp, och för RGIF snöplig, 2-1-seger för Harplinge. HIK är ett fysiskt lag, där kan dock Giffarna mäta sig väl. RGIF har signat ännu en hemvändare då Pierre Nilsson bestämt sig för att återvända till moderklubben efter en säsong i Leikin. Pierre har inte spelat fotboll fram till nu under den här säsongen. Nilsson förväntas bli spelklar för RGIF i nästa vecka. Det innebär att grönvitt får ett högklassigt anfallspar i Nilsson/Olsson, som kommer att ge många lag problem. År 2009 tillhörde båda toppen av skytteligan i femman. 

Sexan:

Haverdals IF-VBoIS kl 18:45, Wegeli IP 

Haverdal slog YBK med 4-1 i förra omgången, BoIS klarade 3-3 mot GIF/VIF sedan man hämtat upp 0-3 efter paus. Vårmötet lagen emellan slutade med 5-0-seger för BoIS.

Så här skriver VBoIS tränare Jim Leandersson inför matchen:

- Ny match på torsdag, troligtvis får vi möta ett helt nytt Haverdal jämfört med senast. Anders Lilja gör sin första match för oss, speciellt för honom att få möta gamla klubben direkt. Jag vill sända en hälsning till hela Haverdals IF och tacka för deras proffsighet i samband med övergången. Till matchen imorgon saknar vi Filip Eriksson (resa) samt Robin Johansson och Håkan Pettersson. 

Så här skriver Haverdals Pontus Johansson inför matchen mot BoIS:

- Haverdal har stor respekt för Våxtorp, dels för att man har förlorat tre raka matcher mot dem men också för att man tycker att de har ett bra lag. I Haverdal har man svårt att förstå att Våxtorp just nu ligger på en elfteplats. Haverdal brottas med en del problem inför matchen då man saknar både Mikael Winberg (avstängd) och Magnus Sundqvist (skadad). Dessutom har ju Lilja lämnat. Haverdal tror på en tuff match ikväll och att det endast är kommande matcher mot Genevad/Veinge och Kurdiska som är lika tuffa på förhand.
 
//P.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0