Inför helgen

Fredag:

Femman:

KIK-Simlångsdalens IF kl 18:30, Lagavallen

Nu är det dags för KIK att börja vinna. Senast blev det snöplig uddamålsförlust mot bottenkollegan Gullbrandstorp. I Dalen väntar ett fysiskt och hårt kämpande lag. Jag tror på en jämn fight.

Unnaryds GoIF-BKW kl 19:00, Strandvallen

Så var det dags för skräckfärden upp till de djupa skogarna i Småland. Men Unnaryd ligger faktiskt i Halland även om det känns som Småland. Har bara varit på den vackert liggande idrottsplatsen Strandvallen 1 gång tidigare. Det var förra året när vi var uppe med B-laget för en tidig vårmatch. Då låg det snö på sina ställen utmed vägen. Det ska vi väl slippa nu.
Vårmatchen mot Unnaryd hemma på Wallevi blev en tuff drabbning där det det stundtals var BKW mot Andreas Enggren deras spelande tränare i målet. Green avgjorde till sist med matchen enda mål. Enggren är väldigt duktig och är en starkt bidragande orsak till att laget bara släppt in 17 mål hittills. Unnaryd förlorade förra omgången mot Andersberg med uddamålet och ligger nu på tredje plats i tabellen, samma poäng som AIK, 3 pinnar efter OIS. Det är alltså ett mycket svårspelat lag och  det krävs 90 minuters hårt arbete för att kassera in 3 nya pinnar. Vi saknar som vanligt en del folk. Arlind har en nyopererad tå att vårda, Nderim kommer inte hem förrän den 25:e och troligtvis är inte Robban tillbaka till fredag heller. Tillbaka är däremot Il Capitano Johan Agnvall som varit försatt ur spel i 2 månader. Han har i alla fall en B-lags match i benen men lär få börja på bänken. Bänken lär inte bli full. Återstår att se om det kommer några tappra supportrar med upp till Unnaryd. I så fall väl mött. Hoppas myggen håller sig på avstånd.

Saxat från BKW:s hemsida. Pelle Persson som vanligt vid tangentbordet.

Oskarströms IS-LTIK kl 19:00, Esperedsvallen

Ikväll har Lilla Tjärby IK chansen att blanda sig i toppstriden ordentligt. Fjärdeplacerade LTIK har fyra poäng upp till serieledande Oskarström, vilka står för motståndet på fredagskvällen.

– Vi går för vinst. Med de spelare och den form vi har måste vi göra det. Vi har haft två riktigt bra träningar i veckan. Hemmaförlusten mot Oskarström var snöplig, vi släppte in två hörnor och förlorade med 2-0, men var inte sämre rent spelmässigt, säger LTIK:s tränare Patrik Åkesson och fortsätter:
 
– Det är ett tungt och fysiskt lag vi möter, så det gäller att hålla bollen på backen och att ha god rörelse.

Emil Olsson saknas i truppen på grund av semester, Håkan Karlsson kommer till sedan förra omgången.

Sexan:

IS Örnia-GIF/VIF kl 18:45, Alevallen

K/HFF-HIS kl 18:45, Hishults IP

Lördag:

Trean:

LFK-Eskilsminne IF kl 15:00, Glänninge Park

Tätt matchande för LFK. Nu väntar serieledande Eskilsminne hemma på Glänninge Park. Vårmötet slutade med klar 4-1-seger för serieledarna. Det var dock LFK som tog ledningen och Eskil avgjorde inte förrän mot slutet. Nu senast slog Eskil Höganäs med samma siffror. LFK vann som bekant en jämnare match än vad 5-1 visar mot Åstorp. LFK får pass opp för anfallsduon i Eskil. Johan Isgren har gjort 16 mål och Matthias Holenstein 15. Etta och tvåa i skytteligan.

Sexan:

SBK-FF Serbiska kl 13:00, Skogaby IP

SIF-YBK kl 14:00, Gröningen

//P.  

Kommentarer
Postat av: Tonne

KIK-Dalen 2-0 Joel Jonte

2011-08-19 @ 21:16:04
Postat av: Åskådare

Bkw-unnaryd3-1 Green, Kenan, albin.

2011-08-19 @ 22:36:10
Postat av: P

Fan va kul att Jonte kan lira igen. Fan va skönt att vi mött KIK två gånger redan. Grattis till segern. Äntligen! Gratz även till BKW, som stod för en fin prestation ute i skogen.

2011-08-19 @ 23:05:37
Postat av: Jönne

Första poängen för ysby mot skottorp imon?

2011-08-19 @ 23:38:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0