Dålig match av LFK, som tvingades till en del ändringar i den förväntade startelvan innan match.

Fyran:

Kvibille BK-RGIF 7-0 (2-0)

RGIF förlorade som väntat den svåra bortamatchen mot Kvibille. Lite väl stort kanske...

KIK-Unnaryds GoIF 0-1 (0-0)

Jämn kamp som kändes som ett typisk 0-0-match, med väldigt få klara målchanser. Unnaryds 1-0 kom från ingenstans efter ca 65 minuters spel. KIK började en jakt på kvittering. Närmst kom Emanuel Hultberg efter en lång utspark från Mikael Holvigsson samt William Sandberg som sköt tätt över. En utvisning i andra halvlek på en av ytterbacksbröderna Ho i Unnaryd (förra året i Lidhult) hjälpte KIK i kampen om en kvittering.

Lidhults GoIF-BKW 1-4 (0-3)
Målskyttar BKW: Nderim Peci 2, Johan Green, Emil Gustafsson

Klar seger för BKW mot favorittippade Lidhult. Troligen var det ett riktigt revanschsuget blått lag som åkte ut i skogarna. Lidhults mål gjordes i vanlig ordning av Jacob Söderblom.

IS Örnia-SBK 2-3 (2-3)
Målskyttar SBK: JImie Kindblom, Olle G Hanssen, Kristian Johansson

SBK fortsätter i vinnarspåret. Andra raka vinsten, andra raka förlusten för ISÖ. SBK gjorde dock en dålig match på Alevallen. ISÖ låg i förarsätet och ledde med 2-0 innan SBK reducerade, kvitterade och tog ledningen. Matchens delikatess stod Martin Agnvall för då han läckert spelade fram äldre kusin Kindblom, till dennes mål ((;). Kricke smällde in en frispark. Kul att se Kricke i högform igen. På ålderns höst (född -74) verkar han efter ett par år på halvfart (med mycket klagande på lagkamraternas teknik), bollarna vinner han i regel på rutin (Krickes boooll!!!), nu ha hittat glädjen igen. Den känsliga foten kommer att leverera många poäng till SBK i år. Turboline nr. 8 är tillbaka på allvar.