Inför helgen

Fredag:

Femman:

BKW-Oskarströms IS kl 19:00, Wallevi

BKW tar emot serieledarna, ett fullpottat OIS. Spelar BKW som i Lidhult bör det dock finnas goda chanser till poäng.

Sexan:

YBK-GIF/VIF kl 18:45, Munkavallen

Bortalaget favoriter, det skulle dock inte förvåna om YBK gör första målet för säsongen i den här matchen. Fullt fokus krävs från GIF/VIF:s sida. Annars kan ett YBK, med mycket spring i benen, ställa till det.

VBoIS-IS Örnia kl 19:00, Våxtorps IP

ISÖ har inlett seriespelet med två förluster. BoIS har bara spelat en match, oavgjort mot HIS. Det lär bli en jämn fight. Tror ändå att BoIS drar längsta strået.

Lördag:

Trean:

LFK-Markaryds IF kl 15:00, Glänningepark

Markaryd har inlett med två kryss. Laget är inte lika starkt som ifjol. Normalt sätt ska LFK kunna bjuda hemmapubliken på fin fotboll och tre poäng i den här matchen. Men det gör sig inte av sig självt.

Fyran:

RGIF-Särö IK kl 14:00, Björkvallen

Särö är nykomlingar i serien och känns som ett av de lag RGIF ska ha bakom sig i tabellen. Särö inledde med att överraskande slå ett underskattande Torup/Rydö. I den andra omgången fick man dock stryk klart av Centern. RGIF borde vara revanschsuget efter den förnedrande förlusten i förra omgången mot Kvibille.

Sexan:

HIS-SIF kl 13:00, Hasslövs IP

Grannderby av bästa sorten. Lär bli en tät tillställning. SIF är säkerligen sugna på första poängen, men får se upp för stekhete Emil Hermansson på HIS mitt.

Sperlingsholms IF-K/HFF kl 13:00, Sperlingsholms IP

Ny trea för K/HFF borde inkasseras. Sperling är dock ganska svårspelade och slog Haverdal stort i förra omgången. Laget kommer att växa allt eftersom och brukar vara att räkna med ordentligt framåt hösten. K/HFF dock favoriter, som skrivet.

SBK står över i helgen. Skulle mött Vapnö/Kurdiska.

//P.

Kommentarer
Postat av: kalle

hmm.. ysby matchen ;)??

2011-04-29 @ 08:38:59
Postat av: Tomas

Såklart är vi favoriter....

2011-04-29 @ 09:10:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0