Resultat lördag

Fyran:

RGIF-Unnaryd 6-2 (2-1)
Målskyttar RGIF: Johan Bergman 4, Mikael Fransson, Visar Demaj

Det blev till slut en klar seger för RGIF men det satt hårt inne. Redan nedflytningsklara jumbon Unnaryd med Mats Lundgren på topp bjöd på hårt motstånd och när de gjorde 2-2 på en korrekt dömd straff tidigt i andra halvlek var det lite darrigt. RGIF kunde dock dra ifrån och göra fyra raka mål fram till en odiskutabel 6-2-vinst. Stor segerorganisatör var Johan Bergman med sina fyra mål. Snyggast var slängnicken på Visar Demajs inlägg. Just Visar var den som de flesta runt planen tycktes enade om var den främste aktören på plan med ett mål och flera läckra framspelningar på kontot. RGIF är nu i princip klart för spel i fyran till nästa säsong. Duktig domare i snålblåsten: Johan Söderström.

GIF/VIF-HÅFF 2-3 (2-1)
Målskytt GIF/VIF: Johan Stråhle 2

Aj, aj, aj GIF/VIF. Detta var en match som hemmalaget skulle vunnit med ett par bollar sett till spelövertag men framförallt med tanke på skapade målchanser. Det var en kvalkad och uppvisning i missade lägen som bjöds på Veinge IP från hemmalagets sida. Viktig vinst för HÅFF som nu inte tar fler poäng i år då man möter Trönninge och Centern i de två sista omgångarna. Där har man inte en chans. KHFF har alltså, enligt mig, fortfarande allt i egna händer. Nio poäng på de tre sista matcherna räcker... Men det lär ju bli tufft. Noterbart är att GIF/VIF spelade med en man mer i hela andra halvlek och slutet med två man mer pga utvisningar i bortalaget. Domare: Åke Fredriksson.

Centern-Gullbrandstorp 1-2

SBK-HIS 2-0 (2-0)
Målskytt SBK: Olle Günther Hanssen 2

SBK tog en rättvis seger mot HIS sedan man gjort en hygglig första halvlek i det hårda vädret med mycket vind och regn.