Inför helgen

Lördag:

Fyran:

Lilla Träslövs FF-RGIF kl 14:00, Östervi

Jobbig avslutning för RGIF. Ska det bli trevlig stämning i Ladan på kvällen krävs minst en pinne mot Lilla Träslöv. Lagen har samma målskillnad men RGIF tre poäng mer. Vid förlust blir RGIF troligen indraget i ett negativt kval. Hade varit en tråkig avslutning på en överaskande bra säsong för RGIF. Det finns frågetecken på målvaktssidan. Carlos Fragoso är knäskadad och missar matchen. Även Tony Andersson dras med skada men ska testa på uppvärmningen. Går det inte får Andreas Randevik dra på sig nävarna.

Sexan:

YBK-VBoIS kl 14:00, Munkavallen

Sista chansen för YBK att plocka poäng i år. Trots allt bra av YBK att hänga i hela säsongen trots storförluster och WO redan i första omgången. VBoIS har gjort en godkänd höst och slutar femma i sexan.

HIS-IS Örnia kl 14:00, Hasslövs IP

Klara tabellsjuan HIS ställs mot klara tabellfyran Örnia. HIS har gjort den bästa säsongen på flera år.

Serbiska FF-SBK kl 14:00, Sannarps IP

SBK slutar sexa i tabellen och har gjort en skaplig säsong. Serbiska slog man enkelt hemma, det lär bli tuffare på Sannarp. Pass upp för Göran Medjed. SBKs Olle Günther Hanssen kan gå upp på en andraplats i skytteligan om han gör ett par mål. Just nu har han gjort 15 och ligger ett bakom Kurdiskas Ferdijan Kurtic och Örnias Christian Gustavsson. Leder gör suveräne Vapnöforwarden Chritopher Jönsson med sina fina 27 mål.

Söndag:

LTIK-KHFF kl 14:00, L:a Tjärby IP

LTIK har en minimal chans till andraplatsen om man vinner stort mot KHFF samtidigt som BKW tappar poäng och Trönninge förlorar stort mot Andersberg. KHFF blev redan i förra omgången klara för tionde platsen i serien. Därmed spelar laget i sexan nästa säsong. LTIK saknar avstängda Simon Vedin och Mattias Johansson. Åter i truppen är Mattias Olofsson, Miridon Berisha och Emil Olsson. KHFF saknar försvararna Patrik Bengtsson och Fredrik Branting samt forwarden Henrik Fridberg.

SIF-GIF/VIF kl 14:00, Gröningen

SIF är klara som jumbo men jagar säsongens första vinst. GIF/VIF är klara för elfteplatsen men planerar inte att vika ner sig mot SIF. Ett betydelselöst prestigederby.

KIK-Lidhults GoIF kl 14:00, Lagavallen

KIK blir femma i serien och kommer troligen att ta revansch för den försmädliga 1-0-förlusten mot Lidhult i våras. Lidhult får knappast med sig bästa laget till en betydelselös bortamatch i Knäred.

Gullbrandstorps AIS-BKW kl 14:00, Gullevi 

BKW lever på hoppet och måste slå Gullbrandstorp samtidigt som Trönninge förlorar mot Andersberg för att kunna nå en andraplats. GAIS spelar för att säkra sjätteplatsen. Vid tappade poäng går Andersberg förbí om de vinner. GAIS har vunnit de två senaste matcherna och i den senaste hemmamatchen slog man Centern.

//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Inget Nytt skvaller här?

2010-10-01 @ 13:08:21
Postat av: Anonym

Inget NYTT skvaller här!

2010-10-01 @ 13:10:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0