Inför helgen

Lördag:

Trean:

LFK-Lerkils IF kl 14:00, Glänningepark

Sista omgången i trean. LFK har chans till en andraplats om man vinner men då måste Eskilsminne och Tvååker tappa poäng. Gislaved har vunnit serien då man nu är i topp och möter Asmundtorp under lördagen. LFK bör slå ett Lerkil som redan är klart för nedflyttning.

Fyran:

RGIF-Norvalla 13:30, Björkvallen

Norvalla går om RGIF om de vinner. Ett ordinarie RGIF blir dock favoriter.

Femman:

BKW-IF Centern kl 13:00, Wallevi

Mycket avgörande match för toppstriden. Centern riskerar att tappa allt och sluta på en lottlös tredjeplats trots att man varit i topp av serien under hela säsongen fram till förra omgången. Vinner Centern mot BKW har man fortfarande chans till serieseger. Man möter HÅFF i den sista omgången och den matchen vinner man bekvämt. Det enda som gäller för BKW i den här matchen är tre poäng. Tappar man pinnar mot Centern blir det troligen en tredjeplats för BKW. Trönninge, som just nu leder serien på målskillnad före Centern och en poäng före BKW, möter HÅFF borta i den här omgången och Andersberg hemma i den sista omgången. Jag tror inte att man släpper greppet om seriesegern och förlorar någon av de matcherna.

KHFF-Gulbrandstorps AIS kl 14:00, Kornhults IP

Ska KHFF stanna kvar i femman krävs vinster i de två avslutande omgångarna och först måste man klara av ett GAIS som i förra omgången slog Centern. GAIS är dock seriens svänggäng nummer ett. Det är inte alls omöjligt att KHFF plockar hem tre poäng.

Söndag:

GIF/VIF-KIK kl 14:00, Veinge IP

Betydelselös match, men ett derby är ett derby. GIF/VIF törstar efter en seger och kommer troligen att ge ett favorittippat KIK en rejäl kamp om poängen.

Andersbergs IK-SIF kl 14:00, Sannarps IP

Vi väntar fortfarande på SIFs första trea. Kommer den i den här omgången eller väntar man till den sista? SIF har spelat upp sig efterhand och har gjort klara framsteg i de senaste omgångarna.

Lidhults GoIF-LTIK kl 14:00, Lomövallen

Tung bortamatch för LTIK nu när man i praktiken är borta från de två främsta platserna. Hela sex spelare saknas sedan förra omgången och på en redan något brandskattad trupp gör det naturligtvis inte gott. Mycket handlar troligen om inställning och motivation. De spelarna som får chansen vill säkert visa upp sig och laget kan spela avslappnat. Men räcker det? Tja, Lidhult befinner sig ju i samma situation men det har de gjort en tid.

//P.

PS. Sexan håller spelfritt denna helg och avslutar tillsammans med fyran och femman nästa helg. DS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0