Inför helgen

Fredag:

Femman:

BKW-GIF/VIF kl 17:45, Wallevi

Hett derby! BKW är så klart favoriter med tanke på tabellplacering och hemmaplan. Men sist kämpade GIF/VIF till sig en pinne. BKW saknar avstängde Nderim Peci. I hans ställe återkommer Emil Gustafsson i truppen.

Sexan:

YBK-SBK kl 17:30, Munkavallen

Ska normalt sätt vara en enkel seger för SBK. Men man vet aldrig. YBK ser troligen chans till poäng i den här matchen. Återstår att se vad för lag Snodden lyckas sno ihop. Men som skrivet, SBK stora favoriter.

Lördag:

Trean:

IFK Fjärås-LFK kl 15:00, Ögärdets IP

Fjärås ligger tvåa i den täta toppstriden i trean. Bara vinst för LFK som gäller. Sista chansen till en topplacering. Avsaknaden av de avstängda David Eriksson och Berat Sulejmani ska inte behöva vara så stor. Bredden i truppen är god, andra spelare går in och gör det lika bra.

Femman:

KHFF-KIK kl 14:00, Kornhults IP

Skogsderby! Tabellplacering spelar inte så stor roll här. KHFF har allt att spela för, KIK hamnar troligen femma i femman. Det ska mycket till om man ska komma högre upp, eller längre ner för den delen. Vårmötet vann KIK enkelt.

LTIK-SIF kl 14:00, L:a Tjärby IP

Toppen mot botten slutar väl bara på ett sätt? Nja, det gäller för LTIKarna att vara ödmjuka inför uppgiften. På pappret har SIF inget dåligt lag. Absolut inte så dåligt som ynka två poäng i serien vittnar om. Håkan Karlsson och Henrik Olsson åter i LTIKs trupp efter skada respektive avstängning.

Sexan:

Vapnö IF-HIS kl 14:00, Vapnö IP

Svår match för HIS. Vapnö spelar för att nå en kvalplats. Kan HIS ställa upp med starkaste laget lär man dock kunna bjuda bra motstånd.

VBoIS-Haverdals IF kl 15:15, Våxtorps IP 

Denna matchen bör BoIS vinna. Haverdal har gått trögt i höst och lär sluta näst sist i serien.

Söndag:

Fyran:

Torup/Rydö FF-RGIF kl 14:00, Torulund

Torup/Rydö ligger en poäng före RGIF i tabellen. Viktig match således. Vårmötet slutade med RGIF-vinst. Mikael Fransson och Daniel Hellsten åter i RGIFs lag efter avstängningar.

//P.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0