Vintercupen

Hela spelschemat finner du här.

Grupp 1:

BKW 1
KIK
LTIK
RGIF

Dödens grupp. Hugget som stucket. Det kommer att bli jämna matcher där tillfälligheter kommer att avgöra. Här gäller det att ha de små marginalerna på sin sida. BKW är det lag som har flest "inomhuslirare" av Laholmslagen (LFK?) och får därför acceptera att bli knappa favoriter till att ta hem gruppen. Lite tråkigt att två lag som absolut skulle ha i en kvart att göra kommer att vara utslagna redan i gruppspelet. Men så är det när lotten får avgöra. Förhoppningsvis blir det en välspelad grupp mellan Laholms fyra bästa lag, efter LFK.

Grupp 2:

IF Centern
GIF/VIF 2
SBK 2
VBoIS 2

Halmstadlaget blir favoriter i grupp 2. GIF/VIF och SBK brukar dela upp jämna lag utan att toppa. BoIS däremot toppade förra året. Att det är föreningarnas andralag får man inte låta sig luras av. Det kan mycket väl vara det starkaste laget som är andralaget. Här gäller det för coacherna att vara taktiska. Centern som skrivet favoriter, men då gäller det att de inte drabbas av hybris likt TIF 2008 (ute redan i gruppen, förra året stod de sedan som slutsegrare). Går Centern in med ödmjuk inställning och gör jobbet fullt ut borde man vinna gruppen. Svårt att säga vilket lag som kommer att följa dem till kvarten innan man sett hur föreningarna formerar sina lag.

Grupp 3:

GIF/VIF 1
SIF
BKW 2
YBK
HIS

Svårtippad grupp. Enligt uppgift ställer BKW upp med två jämna lag och då blir man favoriter även i den här gruppen. SIF kan överaska och gå långt, det har man gjort förr. GIF/VIF satsar hårt på futsal och är även med i DM (liksom BKW). Svårt att säga något om GIF/VIF innan man sett laguppställningar. Förra året gjorde man en svag cup och tog sig inte vidare från gruppen trots ett ensamt toppat lag. Kul att YBK ställer upp. Det finns en fin tradition med inomhusfotboll i YBK med bl a två titlar under 2000-talet. HIS tillkommer i gruppen. Efter ett lite bättre år på utomhusplanerna ska man troligen kunna hävda sig bättre även inomhus.

Grupp 4:

K/HFF
LFK
SBK 1
Trönninge IF
VBoIS 1

Kan säkert av några ses som dödens grupp. För mig är det dock ganska givet att LFK och TIF går vidare. Allt annat skulle vara en jätteskräll. Gruppen känns inte lika oviss som grupp ett. TIF och LFK får tillsammans med BKW (om man toppar) gälla som favoriter till slutsegern i cupen. K/HFF ställer för första gången på några år bara upp med ett lag. Det kommer säkert att vara hyfsat, men det blir svårt att ta sig vidare i konkurrensen. Svårt att veta något om SBKs och BoIS lag då man ställer upp med två lag var.

LFK är med i cupen för första gången (någonsin?) och blir naturligtvis jättefavoriter. De får leva med att ha ett stort favorittryck på sig. I förstahand utmanar som skrivet fjolårsvinnarna TIF. BKW räcker troligen inte hela vägen om man inte spetsar ett lag. Gör man det kan man konkurrera om en slutseger. Centern får bli en outsider. Det nyblivna division fyra-laget gör comeback i cupen efter ett par års frånvaro.

Vem är bäst på futsal? Vem blir skyttekung? Blir det TIFs Marcus Hulander igen? Eller kanske samma lags Andreas Plate? LFKs Jonatan Jacobsson, Besart Mazreku, Mats Lindström eller Fredrik Johnsson (som gjorde flest mål i gruppspelet ifjol, då i RGIF). BKWs Johan Green, Nderim Peci, Arlind Halimi, Kenan Ramadani eller Jonas Nilsson? LTIKs Miridion Berisha, Mattias Olofsson eller Emil Olsson? RGIFs Markus Kjellsson eller Visar Demaj? Eller kanske SIFs Tony Kamberi? Någon annan?

//P.

Kommentarer
Postat av: !!

Grupp 1 ser riktigt spännande ut. Oerhört svårtippat.

2010-11-15 @ 13:07:29
Postat av: Gazzi

DÖDENS GRUPP är grupp 1!!!

Tror BKW och RGIF går vidare!!

2010-11-15 @ 14:40:54
Postat av: Anonym

LFK?! Nu blev jag allt paff. Det måste man se när de är med!

2010-11-15 @ 15:58:55
Postat av: Abate

Tror BKW vinner grupp ett. LTIK blir tvåa. RGIF och KIK har inte varit så bra i de sista cuperna.

2010-11-15 @ 16:35:54
Postat av: Nutrixpress.se

Kolla in vår hemsida eller blogg (I bloggen kan du se alla erbjudande), prisgaranti på hälsokost & Sport Nutrition! Beställ idag, skickas imorgon!



Mvh

Nutrixpress.se

Nutrixpress.blogg.se

2010-11-15 @ 19:37:59
URL: http://nutrixpress.blogg.se/
Postat av: Nagge

YBK har riktigt bra lag och går vidare i gruppen :PP

2010-11-16 @ 14:18:51
Postat av: mattias

HIS skall vara med , det har blivit fel i anmälan..

2010-11-16 @ 14:28:45
Postat av: xVer

Vilken grupp ska HiS SPELA DÅ???

2010-11-16 @ 16:04:37
Postat av: mattias

Det vet jag inte än, skall komma ny lottnig imorgon!

2010-11-16 @ 16:54:18
Postat av: Noloan

HEJA LFK !!! LFK E LAGET SOM KOMER VINNA! ;);)=;)

2010-11-18 @ 12:17:55
Postat av: KG

Ja, allt annat vore ju pinsamt för division tre-spelarna.

2010-11-18 @ 13:04:03
Postat av: Nis

Dem är inte så bra!

2010-11-18 @ 17:11:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0