LFK vann

LFK-Gislaved 3-1 (2-1)
Målskyttar LFK: Besart Mazreku 2, Petter Gustafsson

LFK fick en olycklig start i matchen då Gislaved gjorde 0-1 redan efter tio minuters spel. Första halvtimmen är det bortalaget som är det något bättre laget. LFK blir dock bättre och bättre under halvlekens gång och sista kvarten av första är man det starkare laget, mycket tackvare pigge och mycket företagsamme Mats Lindström. 1-1 gör Petter Gustafsson i den 43e minuten på ett vackert skott strax utanför straffområdet. 2-1 kommer strax därefter då Petter spelar fram Besart Mazreku i straffområdet, som inte gör några misstag. 2-1 i paus var säkerligen skönt eftter den tråkiga inledningen. I andra halvlek kontrollerar LFK matchen och runt den 60e minuten gör man 3-1, återigen är det Besart som håller sig framme. Gislaved försöker att gå för en reducering, men det blir aldrig riktigt farligt framför Markus Johansson i LFK-kassen. Mittbacksparet David Eriksson/Emil Axelsson var stabilt matchen igenom, men framförallt duktiga i andra. Besart gör två mål och jobbar hårt. Alla i LFK gör dock en bra match.