LFK vann

Trean:

LFK-Snöstorp/Nyhem FF 1-0 (0-0)
Målskytt LFK: Jonatan Jacobsson

Inledningsvis kände lagen lite på varandra, det skulle dock ganska snabbt visa sig att det var LFK som var det starkare laget och efter en kvart kan man ta över tillställningen och skapa en hel del chanser. Besart Mazreku missade helt ren med målvakten från vänster, Anton Tideman hade en nick i stolpen efter en hörna, även Jonatan Jacobsson blev ren, från höger efter en långboll, Jonte fick dock inte riktigt ordning på bollen och Fredrik Johnsson borde rakat in ett inspel från Anton Tideman, som kunde få in bollen till Johnsson sedan han snott bollen invid offensivt straffområde från en dribblandes Ronny Sabo. 

Det hade inte varit orättvist om LFK haft 2, 3-0 i paus. Så pass mycket bättre var man än Snöstorp/Nyhem. Andra halvlek började även den ganska jämnt och lagen turades om att slå om till snabba och korta anfall, efterhand kunde LFK dock ta över igen och man skapar några chanser genom bl a Besart Mazreku, Jonatan Jacobsson och Fredrik Johnsson. Rättvisa 1-0 till LFK kommer efter ca 65 minuters spel. Jonatan Jacobson gör en fin grej till vänster i straffområdet när han fintar och vänder bort en bortaförsvarare och placerar in bollen i mål.

Efter målet är det nära att LFK utökar sin ledning till 2-0, Petter Gustavssons avslut med vänsterfoten på ett inspel från höger är dock löst. Mot slutet trycker Snöstorp/Nyhem på för en utjämning och man skapar ett par frisparkar och någon hörna, LFKarna lyckas dock freda sitt mål. Segern var rättvis och borde varit större med tanke på hur mycket målchanser LFK skapade. I och med att man inte satte dit bollarna fick Snöstorp/Nyhem vara med i matchen hela vägen och det kändes onödigt då LFK var ett nummer större än Snöstorp/Nyhem i denna match.

Många LFKare gjorde det bra, Markus Johansson var mycket stabil i målet, hela backlinjen var stark matchen igenom. Mats Lindström var framförallt bra i första halvlek och Jonatan Jacobsson framförallt i andra. Peter Carlsson stod för ett starkt inhopp och Besart Mazreku slet i vanlig ordning väldigt hårt från sin centrala mittfältsposition. En viktig och mycket skön seger för LFK som nu tog klivet förbi Snöstorp/Nyhem i tabellen.

LFKs lag:

Markus Johansson,
Robert Nilsson, Henrik Nilsson, Emil Axelsson, Anton Tideman,
Petter Gustafsson, Mats Lindström,
Jonatan Jacobsson, Besart Mazreku (K), Andreas Martinsson (ut 45),
Fredrik Johnsson

Peter Carlsson (in 45), Egzon Behramaj, Peter Joza, Niklas Nilsson

//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

peter Joza heter han

2010-06-01 @ 08:00:28
Postat av: K

Härligt LFK. Skönt att sätta dit de kaxiga nykomlingarna. I tidningen överglänste Sabo Bes. På planen var det helt klart tvärtom. Precis som det ska vara.Bra ref Plog!

2010-06-01 @ 10:30:55
Postat av: sabbe

HÄRLIGT JONTE HÄRLIGT

2010-06-01 @ 12:46:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0