Inför helgen

Fredag:

Femman:

KIK-Trönninge IF kl 19:00, Lagavallen

Svår match för KIK, TIF ligger tvåa i serien och har gjort mest mål av samtliga lag. Ett prestigemöte för KIKs del då TIF numera tränas av KIK-profilen Ulf-Göran Bengtsson, som varit i klubben länge både som tränare och fotbollsordförande. Jag tror på en jämn fight, KIK är stabila defensivt och släpper inte till mycket målchanser. 

GIF/VIF-IF Centern kl 19:00, Hallaberg

Ny tuff match för GIF/VIFs del. Nu får man ta sig an serieledarna. Det är dags att ta poäng nu om man inte vill komma för långt efter redan så här i början av seriespelet. Någon gång ska väl Centern tappa poäng. Varför inte på Hallaberg?

Sexan:

YBK-Vapnö IF kl 19:00, Munkavallen

Ytterligare en dag på jobbet för YBKarna. Kämpa på!

Lördag:

Trean:

Eskilsminne IF-LFK kl 14:00, Harlyckans IP

Tuff match för LFK. Eskilsminne är obesegrade och ligger tvåa i serien. LFK är säkert revanschsuget efter den försmädliga förlusten i förra omgången.

Femman:

Lidhults GoIF-SIF kl 14:00, Lomövallen

SIF kämpar på och kommer ikapp mer och mer, både när det gäller tempo och träningsmängd. Snart kommer första pinnarna. Det är läge att plocka en eller tre mot Lidhult som börjat serien lite mer svajjigt än väntat. Men, framförallt är det dags att SIF gör första målet i seriespelet. Det måste vara mycket, mycket ovanligt att ett lag går mållös från de tre första omgångarna i de lägre serierna.

HÅFF-LTIK kl 15:00, Hebergs IP

Jag förväntar mig en jämn och tät fight mellan två ganska jämnstarka lag. Förra året plockade LTIK fyra av sex möjliga pinnar mot HÅFF och den första halvleken uppe i Heberg var säsongens bästa. Goda vibbar med andra ord. LTIK får klara sig utan ordinarie innermittfältsparet Mattias Olofsson och Mattias Johansson, ersätter med den äran gör Pontus Bertilsson och Simon Vedin. Ola Nilsson åter i laget, detta medför att han tar hand om sin vänsterbacksplats medan Emil Olsson flyttas upp till sin mer vana vänsterytterposition.

Sexan:

VBoIS-Simlångsdalens IF, kl 14:00, Våxtorps IP

Viktig match för BoIS hemma mot Dalen, lagen har samma poäng och ligger på delad andraplats i serien tillsammans med flera andra lag. Dalen inledde med förlust, men har nu två raka segrar.

IS Örnia-SBK kl 15:00, Alevallen

Ytterligare en viktig match. Även ISÖ och SBK har samma poäng och delar andraplatsen.

Kurdiska IF-HIS kl 15:00, Sannarps IP

Tuff match föt HIS, Kurdiska har tre raka segrar och det är man ensam om i serien. HIS har två vinster på de två senaste och lär ge serieledarna en rejäl match om poängen.

//P.

Kommentarer
Postat av: kale

Tycker det hade varit roligt med lite mer info till vissa matcher.

"Ytterligare en dag på jobbet för YBKarna. Kämpa på!"

Ytterligare en viktig match. Även ISÖ och SBK har samma poäng och delar andraplatsen."Vill inte låta gnällig men den där faktan säger inte så mycket=) Du kanske bara hade ont om tid denna gången."

2010-05-07 @ 08:41:02
Postat av: Bale

Helt ärligt. Vad tycker du han ska skriva om YBK kale?

2010-05-07 @ 10:56:48
Postat av: SBK

Örnia-Skogaby 1-2

2010-05-08 @ 17:09:45
Postat av: Petter

Lidhult-Skottorp 1-1

2010-05-08 @ 17:44:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0