BKW vann

Resultat torsdag:

HÅFF-BKW 3-4 (1-3)
Målskyttar BKW: Johan Green 2, Manfred Walldén, Jonas Nilsson

Matchen hann knappt starta innan det stod 1-1. HÅFF tog ledningen redan efter en minut. I minut två kvitterade Johan Green. Sedan följde två raka BKW-mål innan pausvilan från Manfred Walldén och Jonas Nilsson. Efter pausen reducerade HÅFF till 2-3 innan Green avgjorde matchen till BKWs fördel med sitt 4-2-ål. I den 90e minuten reducerade HÅFF på nytt, då till 3-4, det var dock försent och förgäves och BKW kunde ro hem segern. BKW övertygar alltmer och måste nu absolut ses som ett topplag i serien. -HÅFF var tunga att möta, jag tror att de skapade inte mindre än 13 hörnor mot oss, vi stod dock emot bra och var lite vassare än de framåt, säger BKWs fotbollsordförande Pelle Persson. I torsdagens andra division fem-match vann Trönninge mot Lidhult med 4-1. Med det gick TIF upp i tillfällig (?) serieledning. Centern och LTIK har chansen att gå om i helgen.