SIF förlorade

Getinge-SIF 4-1 (3-0)
Målskytt SIF: Pontus Johansson

Lika nyfiken på Getinge som på SIF gav jag mig iväg mot Halmstad och vidare till Getinge. Visst var hemmalaget bra, ett helt okej division sex-lag med smånätt, trevligt spel. Men det var absolut inget speciellt med dem och ett SIF av samma kaliber som ifjol hade vunnit med ett par bollar. Dagens SIF är dock ganska långt ifrån samma lag som vann sexan förra året. Det finns ingen som kräver något vidare spel så här tidigt på säsongen, framförallt med tanke på grusplanerna. Matcherna blir mer som träningspass i lite högre tempo än något annat. Lite mer än det SIF visade upp under den första halvleken tycker jag dock att man kan kräva. Det finns mycket ha ha synpunkter på, men det märks att flera spelare har tränat dåligt, dessutom spelar ett par på ovana positioner (inget konstigt när man har ny tränare i ofs) och flera av spelarna som nu startat matcherna platsade ifjol knappt på bänken. Joel Lovén i SIFs mål blev gång efter annan lämnad ensam längst bak och trots att han gjorde några räddningar tvingades han släppa in tre bollar bakom sig, med bud på fler. Lovén var vansinnig på sina lagkamrater och då han i lite väl bister ton "manade på" sitt lag fick han faktiskt en tillsägelse av domaren att lugna ner sig. Hur ofta händer det? Mot slutet av första halvlek kallade han tränare Brady till sig och ifrågasatte skarpt, varför de enligt honom, två bästa spelarna i laget: Tony Kamberi och Pontus Johansson fått börja matchen på bänken och dessutom var kvar där trots att matchbilden såg ut som den gjorde med en ganska kraftig dominans från Getinges sida. Tror inte att Getinges lille målvakt tvingades till en enda räddning under de första 45 minuterna av matchen.

I andra halvlek gjorde Getinge i ofs 4-0, men spelet var redan från början klart bättre från SIFs sida. Både Kamberi och Johansson hade nu, helt enligt Lovéns önskemål, kommit in på plan och visst gjorde det stor skillnad. Pontus fick fart på SIFs anfallsspel genom sin kraftfullhet i löpningarna och i Tony fanns nu någon som både kunde hålla i boll och leverera vassa passningar framåt ifrån mitten. Rent tekniskt sätt måste Tony Kamberi vara en av kommunens absolut skickligaste, sällan man ser en spelare göra så spektakulära saker och lyckas med dem gång på gång på underlaget grus. SIF började skapa målchanser, Pontus Johansson hade en boll inne då han nöp till direkt på halvvolley på en utstudsande boll som for som en raket in i mål, domaren hittade dock en mycket tveksam offside så målet uteblev. Strax därefter fick dock Pontus göra sitt mål då han starkt löpte ifrån backlinjen och placerade in bollen i mål. Även om SIFs spel var betydligt bättre än i första släppte man fortsatt till mycket målchanser och Lovén i kassen tvingades storspela för att hålla nere siffrorna. Även SIF skapade flera chanser, Sabri Behrami fick två chanser att sätta dit bollen utan att få rejäl träff, Oskar Moberg hade en chans och Pontus Johansson skapade ytterligare möjligheter till att göra mål, matchen slutade dock 4-1 till Getinge som fortsätter att avfärda division fem-lag i sitt träningsmatchande. Plus i SIF till inhopparna Tony Kamberi och Pontus Johansson samt till den minst sagt irriterade och storspelande målvakten Joel Lovén.

SIFs lag:

Joel Lovén,
Jonathan Spencer, Alexander Knudsen, Robin Palm, Simon Cerwinski,
Andreas Jönsson, Erik Moberg,
Edmundas Kulvinskas, Martin Fasth, Oskar Moberg,
Sabri Behrami

Tony Kamberi, Pontus Johansson   

//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Var det Skottorps a lag som spelade? I så fall blir det nog tung sesong...

2010-03-25 @ 01:03:50
Postat av: Anonym

Tycker att det är starkt av tränaren att visa från början att man måste träna för att spela oavsett hur bra man är, resultatet är som sagt inte det viktigaste i detta läge på säsongen men däremot så gör tränaren helt rätt när han inte låter spelare få spela om de inte tränar. Detta är något som måste göras för att bygga upp lite diciplin och för att höja nivån och konkurrensen på alla i laget.

2010-03-25 @ 08:02:35
Postat av: P

Hultin med och spelar? Som sagt, han har slutat. Mvh Skottorpare

2010-03-25 @ 12:33:14
Postat av: ???

varför har han slutat?

och vem sa de??

2010-03-25 @ 13:04:30
Postat av: Plogen

Naturligtvis fritt att använda vilken jävla bokstav som helst i namnfältet. Men undvik gärna P om det är möjligt, vilket det ju borde vara. P=Plogen. Finns risk för att det kan bli fel.Petter, Packe, Erik L, Hallgren, Jison, Bergman, Arton, Kexon, Lasse och Micke A var inte heller med. Innebär det att samtliga de slutat? Knappast...Jag har som skrivet pratat med Hultin. Han har inte slutat och gör han det så ska han höra av sej till mej och då kommer jag att skriva det i sådana fall. Hatar såna här spekulationer. De gynnar inte någon. Förstör bara.

2010-03-25 @ 13:31:07
Postat av: hmm

ett jävla tjat om de lägg ner nu .nu är de så att han har ej slutat han har tagit uppehåll och vill han sluta så får han vell göra de vad fan e problemet.folk ska var der man trivs gör man inte de så ser jag ingen annledning till att fortsätta så är de bara.men han trivs men ibland behöver man komma bort från fotbollen svårt att tro men så är de .mvh sabbe

2010-03-25 @ 14:13:07
Postat av: så är de bara

Bedrövligt att skrika som joel gjorde annledning till att varken tony elle pontus startade var att de tränar max en gång i veckan då kan man vell inte gå förre de andra som tränar tre gånegr i veckan SÅ BRA E DE INTE. rättvist skall vara rättvist.

2010-04-01 @ 17:46:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0