SBK-Simlångsdalen 1-3 (0-1)
Målskytt SBK: Magnus Bergman

RGIF-Leikin 2-5 (2-2)
Målskyttar RGIF: Visar Demaj, Atef Abou-Shakra

Det var mycket blåsigt i Ränneslöv denna lördag. I första halvlek hade RGIF vinden i ryggen och då kunde man stå upp på ett bra sätt mot ett skickligt Leikin. RGIF hade bud på fler mål under den första delen då man bl a hade en ribbträff från Sonny Nilssons sida. I andra halvlek kunde Leikin med hjälp av vinden och vasst anfallsspel ta över tillställningen. Nehat Bregaj var mycket duktig på topp i Leikin matchen igenom. Anders Nilsson spelade 90 minuter i Leikins mittförsvar även Pierre Nilsson spelade hela matchen för Leikin, från sin anfallsposition stod han bl a för ett vackert nickmål. Nya tag för RGIF på tisdag, då väntar Trönninge IF hemma på Björkvallen, då är Carlos Fragoso tillbaka i målet.

HBK U-LFK 3-1 (1-1)
Målskytt LFK: Besart Mazreku (straff)

Jämn match i högt tempo och av fin kvalité. LFK gjorde en mycket bra första halvlek och mot slutet av den första delen av matchen var det LFK som höll i taktpinnen mot det skickliga HBK-laget. Hemmalaget skapade dock en del chanser och Markus Johansson i LFK-målet tvingades till ett par räddningar. HBK tog ledningen med 1-0 på nick efter frispark. LFK kvitterade då Jonatan Jacobsson kom fri och blev fälld, straffen sattes säkert i mål av Besart Mazreku. Andra halvlek var, precis som den första, förhållanndevis jämn, HBK tog dock över mer och mer av spelet och sista kvarten hade man ett grepp om händelserna på plan, LFK försvarade sig dock väl, men tvingades slå mycket långt.

Sista fem minuterna av matchen ägnades åt Hawaii-spel, lagen turades om att gå till anfall och skapa vassa målchanser. Besart Mazreku kom fri för LFKs del, men satte tyvärr bollen utanför mål. Med bara någon minut kvar av matchen gjorde HBK Us notoriske målskytt Marcus Antonsson 2-1 till hemmalaget och strax efter kom också 3-1 till HBK. Snöplig förlust för LFK efter en fin insats spelmässigt. Positivt i LFK: att man håller spelet så väl uppe mot ett så bollstarkt lag som HBK U. LFK har ett tekniskt och bollskickligt lag. Negativt i LFK: inte okej att släppa in ett mål på en fast situation. Det är där LFK måste vara starkare än HBKs U-lag. Kommer LFK att räcka till i trean rent fysiskt? Spelmässigt råder det inga tvivel om att man kommer att göra det. De två sista målen är självklart även de negativa, de känns snöpliga, billiga och onödiga. Samtidigt ville även LFK gå framåt och vinna matchen.

Målskytt YBK: Nenad Pavlovic 2

I första halvlek gjorde YBK det bra, man hade ett eget spel och kostade bl a på sig att missa en straff. I andra halvlek orkade man inte riktigt stå upp. YBK hade inga avbytare och tre stycken 13-åringar med i laget.

Matchen mellan HIS och SIF blev inställd pga vattensjuk plan.