LTIK vann

Snöstorp/Nyhem B-LTIK 4-5 (3-0)
Målskyttar LTIK: Emil Olsson 2, Patrik Åkesson, Simon Vedin, Mattias Olofsson (straff)

Första halvlek var uslare än uslast från LTIKs sida. Mycket lite stämde, jag orkar inte börja rota i det då felen var obegränsade till antalet. De som var på plats vid Sannarps konstgräsplan fick se uppenbara brister i LTIKs lag. Bland de som fanns på plats vid planen fanns HBK U-tränarna Robert Nordström och Mikael Strand, de stannade ca en halvtimme sedan hade de fått nog av den minst sagt svaga fotbollen LTIK presterade. Troligen skrattade de hela vägen till Örjans vall (där HBK slog Åtvid med 4-0) när de tänkte på hur kul de kommer att ha med sitt lag då de ställs mot LTIK i DM under Långfredagen. Paussiffrorna skrevs till 3-0 till Snöstorp.

Andra halvlek var helt okej från LTIKs sida. Packi reducerade, innan Snöstorp gjorde 4-1 på straff, sedan följde mål från Emil Olsson, Simon Vedin, Emil igen och Mattias Olofsson, den sistnämnde slog säkert in en straff sedan Emil blivit ruffad. LTIK gick alltså både ikapp och förbi i antalet gjorda mål och segern var till slut inte alls särskilt orättvis. Hela laget höjde sig och visade fin moral. Samtidigt var det inte svårt att toppa prestationen från första halvlek. LTIK har många kreativa spelare som kan skapa chanser och göra mål, det kommer att bli värdefullt i matcher då man hamnar i underläge. Snöstorps B-lag var helt okej, väldigt ungt, men man visade upp ett rörligt och snabbt spel framåt, bakåt var man svagare och rent fysiskt var LTIK starkare.

PS. Det var mycket tunga ben i LTIKs lag i matchen mot Snöstorp/Nyhem. Ingen skugga ska falla på motståndet, för de gjorde en ganska bra match. Men det sägs ju att det är en styrka att vinna även i matcher då man har en sämre dag och det hade LTIK en under söndagen. Förhoppningsvis ska samtliga spelare vara betydligt piggare i både kropp och knopp till årets första tävlingsmatch som går av stapeln under Långfredagen då LTIK tar emot HBK i DM. Hehehe. PS.