Inför helgen

Så var det då äntligen dags för de flesta lagen att gå i elden. Det har varit en lång väntan på träningsmatcher och frågan är om spelarna har tröttnat en aning på att vänta, eller om det bara är de oerhört tråkiga fotbollsförhållandena som spelar in? GIF/VIF har haft det tunt på träningarna, under torsdagen var man dock ett gott gäng, SIF har varit ännu mindre med folk, VBoIS och BKW vill inte spela dubbelmöten då de inte har tillräckligt med spelare och i YBK har det varit bedrövligt (har dock nu fått uppgifter om att man var 15 pers på den senaste träningen), likaså i HIS. I LTIK har det sett okej ut på de flesta passen, men det har ändå inte varit i närheten av så mycket folk som väntat. SBK hade 21 man på plats under det senaste passet, men det var troligen en engångsförseelse. Det har väl sett okej ut i RGIF också medan KIK och KHFF som vanligt ligger på det stabila 20-talet närvarande. Vi får hoppas att väderrapporterna stämmer, så att våren verkligen är på G. En annan sak som spelar in är såklart att innebandy-, handbolls- och volleybollsäsongen är i full gång. Annars är det nog snön och kylan som gör att folk hellre håller sig hemma, träningsförhållandena har ju varit usla utomhus. Samtidigt behöver vi inte oroa oss för mycket, det ryktas se likadant ut på många ställen och i många lag även utanför kommunen och ännu är det ett tag fram till seriepremiären.

Träningsmatcher:

Fredag:

VBoIS-LTIK kl 19:00, Björkvallens grusplan (Ränneslöv)

BoIS har ett litet försprång i o m matchen man spelade mot Vejby under den förra veckan. För LTIK blir det säsongspremiär och man kommer med följande trupp till matchen: Jonas Wallin, Mattias Olofsson, Conny Strömberg, Håkan Karlsson, Miridon Berisha, Ola Nilsson, Pontus Bertilsson, Mattias Johansson, Emil Olsson, Artan Peci, Kristian Åkesson, Henrik Olsson, Patrik Åkesson, Simon Vedin, Jim Nilsson.

Artan Peci och Pontus Bertilsson är nya bekantskaper. Artan är en vänsterytter som förra året spelade i Halmias U-lag medan Pontus är en mittback/innermittfältare som förra säsongen spelade i ett division fyra-laget Limareds IF som finns i trakterna av Borås. Han är fostrad i Elfsborg och har även spelat i Leikin tidigare.

Lördag:

Hyltebruks IF-LFK kl 10:00, Örnvallens konstgräsplan (Hyltebruk)

För tredje matchen i rad möter LFK motstånd från Elitfyran. Förhoppningsvis sätter sig det nya spelsystemet mer och mer. Mot ett lag från en lägre division förväntar man sig alltid seger av LFK. Även om resultatet fortfarande inte är det primära.

KHFF-RGIF kl 11:00, Kornhults grusplan

Ett prestigefyllt möte efter förra årets drabbningar lagen emellan i serien. I år är det dock till ganska stor del förändrade manskap som möts. Mikael Dahlgren gör debut i utomhussammanhang för KHFF.

Torekov/Båstad-BKW kl 13:00, Örebäcksvallens grusplan (Båstad)

Torekov/Båstad är en ny sammanslagning och de håller till i femman i Skåne. Fusionens tränare är välkände Jonas Axeldahl, om jag inte missminner mig. BKW kommer med följande trupp till matchen: Jonas Nilsson, Jimmie Ivarsson, Johan Agnvall, Albin Halimi, Stefan Mårtensson, Besim Fetahi, Manfred Waldén, Arlind Halimi, Johan Green, Lutfi Begu, Mattis Fritzon, Emil Gustafsson, Patrik Marku, Alexander Ekstrand, Christian Andersson. 

SIF-BK Astrio U kl 15:00, Veingegrusplan

Vet inte alls vad Astrios U-lag håller för klass. Ser på Astrios hemsida att det snarare rör sig om ett J-lag än om ett U-lag då pojkarna i laget är födda -93 och -94. En av killarna i detta Astriolag är Isak Pettersson från Knäred. KIK-Jonathans yngre bror. 

SIF kommer med följande trupp till matchen: Pontus Andersson, Oskar Moberg, Erik Moberg, Sabri Behrami, Alexander Knudsen, Pontus Johansson, Andreas Jönsson, Edmundas Kulvinskas, Erik Nilsson, Mattias Svensson, Simon ?, Rasmus ?

Som synes kommer man enligt föreningens hemsida endast med tolv man till matchen och ett helt A-lag saknas ju. Marcus Hultin, Martin Fasth, Jeton Kamberi, Robin Palm, Lasse Johansson, Per-Åke Martinsson, Mats Johansson, Arton Gjinovci, Joel Lovén, Erik Lindberg, Niclas Hallgen osv, osv.

Söndag:

IS Halmia U-KIK kl 10:00, Sannarps konstgräs

Det blir en tidig söndagmorgon för KIKarna på Sannarp. ISH U slog förra veckan Andersbergs IK med 4-3 i en träningsmatch. Undrar när KIK ska börja uppdatera sin minst sagt eftersatta hemsida?

GIF/VIF-SBK kl 11:00, Veingegrusplan

Nu när inte ärkefiendena möts i seriespelet måste de ju naturligtvis mötas i en träningsmatch. GIF/VIF kommer med följande trupp till matchen: Dan Boson, Michael Johansson, Alexander Johansson, Jonas Helgason, Robin Hansen, Kewin Hansen, Johan Stråhle, Robin Persson, Oscar Gustafsson, Andreas Hansen, Jens Axeldahl, Lukas Andersson, Timmy Johansson, Arthur Boutenko. GIF/VIF saknar bl a Magnus Ekman, Ola Andersson och Johan Svensson. SBK har tyvärr inte lagt ut sin trupp på sin hemsida.

YBK och HIS håller nog en vecka till.

//P.

Kommentarer
Postat av: Peppe

Vad menar du med "VBoIS och BKW vill inte spela dubbelmöten då de inte har tillräckligt med spelare"

? :)

2010-03-05 @ 12:10:10
Postat av: Anonym

Vill inte ha internmatchern menar han nog ?????

2010-03-05 @ 12:59:41
Postat av: P

Äsch, det va mest för att jag skulle ha något att skriva. Både BoIS och BKW har tackat nej till att spela med B-laget den här helgen då de inte vill riskera att tvingas dubblera med för mycket folk.

2010-03-05 @ 13:24:14
Postat av: Peppe

Okej (:

2010-03-05 @ 13:39:34
Postat av: J.Green

BKW snittar 20 pers per träning just nu.

2010-03-05 @ 16:14:09
Postat av: P

Det e ju bra det Johan. Gus ville inte spela med B-laget denna helg för att inte riskera att behöva dubblera med för många spelare. Men det e lugnt. Det e ju bara KHFF och RGIF som spelar både A- och B-match denna helgen. LTIK ville, men fick inte fatt på någon motståndare till B-laget och med facit i hand var det nog lika bra.Säg till din coach att lägga upp BKWs trupper på hemsidan. Det är av mångas intresse. Han behöver ju inte avslöja någon uppställning om han inte vill det. Truppen räcker gott. Lycka till i matchen!

2010-03-05 @ 16:35:09
Postat av: DSS

Walldias trupp finns på deras sida nu

2010-03-05 @ 18:17:21
Postat av: J.Green

Det håller jag med om, det vore dumt att behöva dubblera allt för många spelare.

2010-03-05 @ 18:51:01
Postat av: Krille

Astrio B-Is örnia på Söndrums Ip 15.00

Kul att se hur Örnia fixar detta.

2010-03-05 @ 22:35:08
Postat av: Anonym

Allvarligt talat, att spela två matcher är bäl inget alls, vad gör det om man dubblerar då och då. Klarar man inte av det som spelare är man väl ganska klen eller ?

2010-03-06 @ 07:37:33
Postat av: Påsk ägg!

Det handlar om att vara smart. Dumt att dra på sig skador på dessa betongplattor vi spelar på nu. Det är ju på gräset vi ska matchas ordentligt!

2010-03-06 @ 07:56:33
Postat av: "Mannen men den gula hatten"

Heja Walldia, jag tror dom e outsiders i år.

2010-03-06 @ 15:29:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0