Inför helgen

Lördag:

SBK-Simlångsdalens IF kl 11:00, Veingegrusplan

Seriekonkurrenterna möts redan nu. Dags för första segern för SBKs del.

HBK U-LFK kl 12:00, Sannarps konstgräs

Tuff match för LFK. Förra veckan avfärdade HBK U det i trean topptippade Snöstorp/Nyhem med hela 5-1. LFK-bekantingen Ronny Sabo gjorde SNFFs mål. Jag gissar att SNFF gick ut med inställningen att matchen skulle bli förhållandevis jämn och att de försökte gå ut och spela "sitt spel" mot HBK. Det duger inte och matchen var avgjord redan i paus. Hoppas att LFK slipper förnedringen man var med om förra året mot samma lag då man förlorade med pinsamt mycket.

RGIF-IF Leikin kl 12:00, Björkvallens B-plan

Intressant match. Anders och Pierre Nilsson kommer "hem" och får möta gamla laget. Matchen blir så klart tuff för RGIFs del, men man kommer säkert att stå upp på ett bra sätt. Man är i stort sätt ordinarie, men Carlos Fragoso saknas fortfarande, Tony Andersson har dock vikarierat i två matcher på ett bra sätt så det kommer säkert att gå fint även mot Leikin. Leikin fick inte ihop till något B-lag. Mycket märkligt att en Elitfyraklubb inte får ihop folk till en B-match så här långt fram på försäsongen. Man har ju sina misstankar kring att nye tränaren Per-Anders Andersson bryr sig lika lite om sitt nya B-lag som han gjorde med sitt gamla (RGIFs) och att det kan vara en orsak till att man inte får ihop gubbar.

HIS-SIF kl 13:00, Hasslövs IP

Nu när ärkerivalerna inte möts i seriesammanhang måste de naturligtvis mötas i en träningsmatch. Ett prestigefyllt möte där "lillebror" HIS inte brukar vara blyga för att störa "storebror" SIF rejält. Petter Johansson och Per-Åke Martinsson gör årsdebut i SIF. Förhoppningsvis kan de båda skickliga försvararna hjälpa till att hålla rent framför egen kasse. 

YBK-Össjö IS kl 13:00 Munkavallen, Ysby

Össjö håller till i division sju i skåne. Återstår att se om YBK hämtat sig från förra veckans förlust.

Söndag:

Snöstorp/Nyhem FF B-LTIK kl 14:00, Sannarps konstgräs

SNFF B bör hålla god klass med tanke på de förstärkningar föreningens seniorlag gjort inför säsongen. Det B-lag som mötte SIF för en tid sedan höll dock tveksam kvalité och bestod mest av juniorer, kvicka och bollsäkra i ofs. Vi får se vad för lag man ställer upp med mot LTIK på söndagen. I LTIK är Patrik Åkesson, Kristian Åkesson och Jim Nilsson åter i truppen. Pontus Bertilsson saknas även till denna match och det gör också Henrik Olsson. 

GIF/VIF, KHFF och VBoIS är på träningsläger denna helg, BKW kör miniläger på hemmaplan med bl a internmatch och KIK har samkväm under lördagen utan match.

//P.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0