Var med i Blerrans VM-tips

Hej på er...
 
Nu är jag äntligen klar med VM-Tipset 2010. Jag skickar ett xl-dokument som ni kan fylla i och skicka tillbaka till mig. Jag kommer också att lägga upp det på min blogg, alla är välkomna att delta. Det kommer att gå till så här: man tippar 48 matcher under gruppspelet samt lite smått och gott som jag har hittat på för att vi inte ska tippa alldeles för lika.

Man skriver in resultatet som man tror kommer bli och man får två poäng om man får in rätta resultatet men man får en poäng om man bara får in rätt lag som vinner eller att man tippar oavgjort.
 
Ex: Tippar man Argentina 1–1 Brasilien (så ger det två poäng om matchen slutar 1-1 och det ger en poäng om matchen slutar oavgjort med ett annat resultat) Enkelt…
 
Det går bra att lämna in tipset direkt till mig, att maila mig tipset eller att skriva ut det från min blogg och sedan sända den till mig.

Det kommer att kosta 50kr per tips. Den som får flest rätt kommer att få tillbaka 50% av det jag fått in. Den som kommer tvåa får 30% och den som kommer trea får 20%. Kan bli fler priser… Så fort ni lämnat in tipset får ni kontot ni kan lägga in pengarna på. Ni kan också ge pengarna till mig direkt.
 
Ställ upp och visa att du är den bästa tipparen... 
 
Mvh
Blerim
www.blerran.blogg.se

Kommentarer
Postat av: Haverdalspelare

Hej!

Din ursäkt på Haverdals hemsida är naturligtvis ok. Med tanke på Haverdals resultat förra säsongen där man snittade ungefär 1-10 per match så kan man ha förståelse för att många tror att Haverdal är genomusla. Nu hör till saken att Haverdal fått ca 10 nya spelare varav hälften har spelat i högre sammanhang. Vårt senaste nyförvärv är ännu inte spelklar men han var ordinarie i Falkenberg för 6 år sedan och har sedan spelat i div 3. Men som lag har vi mycket att jobba med vilket också har visat sig i flera matcher. Som det känns just nu kan Haverdal vinna eller förlora mot alla lagen i serien.Mvh / Haverdalspelare

2010-06-02 @ 17:54:59
Postat av: pelleplutt

Hoppas du har tillstånd =)

Är verkligen ingen expert men.."Den som uppsåtligen eller av grov oaktsamhet olovligen anordnar lotteri eller den som i yrkesmässig verksamhet eller annars i förvärvssyfte uppsåtligen främjar deltagande i utom landet anordnat lotteri, om främjandet särskilt avser deltagande från Sverige, kan dömas till böter eller fängelse i högst två år"

2010-06-02 @ 19:41:20
Postat av: lasse

Pelleplutt, Moralkärring.

Detta är förfan laholm.. kom igen..vem bryr sig..

2010-06-02 @ 20:09:59
Postat av: Blerran

Pelleplutt. Tack för infot, se nu till att lämna in ett tips och fundera inte så mycket på vad man får och inte får göra här i livet...

2010-06-02 @ 21:30:09
Postat av: pelleplutt

bra att du fattade att det bara var en varning=) skitkul med såna här tvälingar.

2010-06-02 @ 21:57:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0