Matcher onsdag & torsdag

Onsdag:

Trean:

LFK-Trönninge BK kl 19:00, Glänningepark

Trönninge ligger poängen före LFK. Viktig match alltså. Dubbelmöte väntar klubbarna emellan då serien vänder efter denna matchen. Ska bli spännande att se om Peter Carlsson får chansen från start efter sitt minst sagt succéartade inhopp senast.

Femman:

BKW-Gullbrandstorps AIS kl 19:00, Wallevi

BKW vill in på vinnarspåret igen. På de tre senaste matcherna har man bara spelat ihop två poäng. GAIS är revanchsugna efter den svaga insatsen i förra omgången.

Sexan:

HIS-VBoIS kl 19:00, Hasslövs IP

BoIS har 12 poäng, HIS har tio. Ett mittenmöte i sexan som troligen kommer att bli en ganska jämn tillställning.

Torsdag:

Fyran:

RGIF-Lilla Träslövs FF kl 19:00, Björkvallen

Båda lagen har samma poäng och båda riskerar att bli indragna i bottenstriden vid förlust. RGIF saknar avstängda Mikael Fransson och Sonny Nilsson. Skadade Daniel Hellsten är fortfarande ett osäkert kort.

Femman:

GIF/VIF-SIF kl 19:00, Hallaberg

Jumbomöte i femman. Sista-chansen för båda lagen skriver jag. Det laget som förlorar denna matchen kommer att få mycket, mycket stora problem att hänga kvar. Ett oavgjort resultat innebär två förlorare.

KHFF-LTIK kl 19:00, Hishults IP

LTIK kämpar för att hitta ett spel som håller i 90 minuter för att kunna bibehålla en topplacering i serien, KHFF kämpar för att rädda kontraktet.

Lidhults GoIF-KIK kl 19:00, Lomövallen

Lidhult har två raka kryss bakom sig, KIK är också glada för kryss. Ska vi tro på oavgjort? KIK saknar Simon Silvandersson, som skadade sig i förra omgången. Det är dock inte så illa som man först befarat. Silvandersson kommer att vara tillbaka i KIK efter uppehållet.

Simlångsdalens IF-SBK kl 19:00, Simlångsdalens IP

SBK trivs mot seriens lite bättre lag. Lagen har redan mötts en gång i seriespelet och då vann SBK. Vid vinst går SBK om Dalen i tabellen.

//P.

Kommentarer
Postat av: Kjartanirmelin

Hi, I just wanted to say that I really like your site!

2011-01-31 @ 13:28:48
URL: http://kjartanirmelin.blog13.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0