Inför helgen

Fredag:

Fyran:

RGIF-Torup/Rydö FF kl 19:00, Björkvallen

Förra året möttes de båda lagen i femman. Då var RGIF det starkare laget i mötena, men Torup/Rydö det bästa laget totalt sätt i serien. Nu har Torup/Rydö förstärkt och man ligger för tillfället trea i fyran. RGIF har tappat tongivande spelare sedan ifjol och ligger tredjesist i tabellen. Torup/Rydö är naturligtvis favoriter.

Femman:

KIK-KHFF kl 19:00, Lagavallen

Ett av kommunens hetare derbyn. Det är denna match båda lagen helst vill vinna på hela året. KIK har haft en liten formsvacka nu i två matcher. KHFF är på gång, trots att man förlorade mot Centern i onsdags. Hur mycket tog den matchen på krafterna? KIK är favoriter, men det känns hugget som stucket egentligen.

SIF-LTIK kl 19:00, Gröningen

Dagens andra derby i femman. Toppen mot botten. LTIK är favoriter, men SIF kommer troligen närmare och närmare säsongens första vinst.

Lördag:

Trean:

Påarps GIF –LFK kl 15:00, Medevi IP

Mycket viktig match för LFK. Förlorar man går Påarp om i tabellen. Just nu har lagen samma målskillnad. LFK har dock tre poäng mer än sina motståndare.

Femman:

GIF/VIF-BKW kl 14:00, Hallaberg

Tredje derbyt i femman denna helg. Toppen mot botten. BKW ser starka ut och får ytterligare förstärkning i matchen genom Daniel ”Derek” Nilsson, som gör årsdebut. Derek går troligen in på mitten då Emil Gustafsson saknas i BKWs trupp. GIF/VIF blir ingen lätt match för BKW då laget alltid kämpar i 90 minuter. Förra året var GIF/VIF det starkare laget av de båda. BKW har dock inte alls samma lag som ifjol och har hittills varit klart bättre än GIF/VIF under säsongen. Robin Hansen åter i GIF/VIFs trupp efter avstängning.

Sexan:

HIS-SBK kl 13:00, Hasslövs IP

Spännande derby som känns öppet på förhand. SBK har tre poäng ner till HIS, som ligger på placeringen bakom i tabellen.

FF Serbiska-VBoIS kl 14:00, Sannarps IP

VBoIS har goda förutsättningar att plocka en ny trea mot bottenlaget Serbiska. Det senare laget har dock fått förstaklassig förstärkning i form av den före detta LFK-spelaren Göran Medjed.

YBK-Kurdiska IF kl 14:00, Munkavallen

Ettan mot jumbon. Mycket tuff match för YBK. Kurdiska är obesegrade, YBK har ännu inte tagit någon poäng i serien.

//P.


Kommentarer
Postat av: Underskattning eller?

Det blir inte lätt för GIF/VIF då de saknar Ekman,Jensa & Micke + någon till då det stundar bröllop för Micke denna dag. Grattis Micke J. Walldia har lite flyt denna dag alltså.

2010-06-04 @ 10:14:32
Postat av: P

Jens, Micke och Björn har inte varit överdrivet mycket ändå hittills. Naturligtvis ett litet tapp att inte Ekan kan stå, men Boson har varit duktig i B-laget. Man får tillbaka sin kanske viktigaste spelare i kapten Robban Hansen sen förra matchen. Förövrigt saknar BKW Emil Gustafsson och Mackie Pettersson.

2010-06-04 @ 11:10:40
Postat av: Vart tog vi vägen

Jag blev så lycklig och glad när jag läste att du valt att skriva ett inlägg om damfotboll (nu saknas det igen) Jag gillar att följa din blogg men hade tyckt det var ännu roligare att följa den om du skrev om oss LITE oftare.Vi finns ju faktiskt också ;)

2010-06-04 @ 16:30:54
Postat av: Watch my back?

Nu har det väl varit så att han började för par år sen att skriva om just herrfotbollen och detta året vet de flesta om att han har mindre tid än förra, så varför börja skriva om damfotbollen också... när det finns dåligt med tid för bara herr?

2010-06-04 @ 17:14:55
Postat av: Åskådare

KIK 4 - 0 KHFF

Noterbart är att utöver dem 4 målen kostade KIK på sig att bränna en straff samt fick dem inte mindre än 3 bortdömda mål.

2010-06-04 @ 21:18:47
Postat av: Mr. H

Klassisk offsidefälla?

2010-06-04 @ 22:44:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0